- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Egyedülálló akkumérettel futott be a OnePlus Nord CE5
- Magisk
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Fotók, videók mobillal
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
adam1
aktív tag
válasz
Printszkrín #4 üzenetére
Az nincs nekem telepités után kikapcsolom.
-
adam1
aktív tag
A próbléma a következö bekapcsolás után az ikonok az asztalon nem azok amik voltak mind egyforma és ha bármelyikre kattintok kijön egy ablak lejárt a cd chekk nevü progi regisztráljam semit nem tudok csinálni velük.Elinditm a progik közül az ad awaré az is csak ugy megy,hogy társitani kell,de lefut semmit nem talál spy sweeper szintén semmit,f-prot semmi más progikra azt írja hiányzik a rundll32.exe és nem csinál semmit.Gondoltam ujra telepitem a winfost rá a régire,hogy megmaradjanak a beállitások és a progik elinditom és harminc percnél kiírja hiányzik a rundll32.exe és felajánlja,hogy társitsam valamivel nos ezt én nem tudom mi az ami ezt indítja egyébként megvan a system32-ben ahol lenni kell.Most ott tartok,hogy felraktam a winfost egy másik particióra ahova felment és müködik is a minimális progikkal lefutattam minden általam ismert védelmi progit,de semmit nem találtam a c-n ahol baj történt.Most azt szeretném elérni,hogy a régi rendszert valahogy helyre hozzam ami ott van a c meghajtón és ebben kérném a segítséget,tehát rá ereszteném a javitást és írja felül,de nem megy mert egy idö után keresi ezt a rundll32.exét.
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Lenovo X1 Yoga G6 i7-1185G7 32/512GB SSD FHD IPS Touch Win11 (lízingelt)
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gigabyte BRIX GB-BXi3H-4010 mini PC eladó
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest