Hirdetés
- Mobilhasználat külföldön
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Magisk
- Megyünk a CES-re! Mi várható?
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
steve@prhw
őstag
Ejnye, Hölgyek...
Szvsz a kulcsszó a korlátok felismerésén/tudomásul vételén van (ahogy a régi öregek is mondták: ''Addig nyújtózkodj, míg a takaród ér!''). Természetesen vágyai mindenkinek vannak, még ha be sem vallja őket, csak bizonyos kompromisszumokat meg kell kötni.
Jó példa az autó: természetesen én is kényelmesebben ülnék egy új autóban, de mivel tisztában vagyok vele, hogy pénzkidobás lenne, meg egyébként is, talán-talán lesz esély Kedvesemmel egy közös lakásra, így elsősorban erre kell a pénz. Ennek érdekében képes vagyok szinte teljesen 0 költségvetéssel élni, magamra nem költök.
Szép és jó minden, amíg igaz az, hogy küzdesz valamiért, és annak van eredménye, azonban ha az eredmény tartósan elmarad, az gyors frusztrációt okoz. Ezért is célszerű apróbb célokat kitűzni, olyanokat, amelyek megvalósítása jórészt rajtunk múlik, mert sajna másra ritkán lehet számítani a mai világban.
Új hozzászólás Aktív témák
- Új, felbontott Kingston FURY 24GB (1 modul) Renegade DDR5 8000MHz CL38 KF580C38RW-24 - 24 hó gari
- Honor 90 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Motorola Moto G72 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Xiaomi 13T 256GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Új könyv: A szamuráj erényei Kicune - Itó könyve
- BESZÁMÍTÁS! ASRock X870 R9 7950X3D 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4090 24GB Be quiet Pure Base 501 LX white
- CoolerMaster MM710 53gr pehelykönnyű gamer egér eladó
- ÁRCSÖKKENTÉS Xiaomi Redmi 13C 8/256 mint az új, garanciával eladó
- RAKTÁRKISÖPRÉS! Eladó szerverek!
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7670 i9-12950HX 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 12GB 1 év gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest