Hirdetés
- Az év utolsó napján előbújt pár Galaxy S26 dummy
- Eddigi legjobb DxOMark helyezésével zárta 2025-öt a Vivo
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- iPhone topik
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Madwe01
csendes tag
Húh, én kb. a 90es évek végén, 2000es elején toltam 1 játékot az öcsémmel nagyon sokat, vmi újsághoz adott cdn volt az egyik freeware asszem, war2100 vagy vmi ilyesmi volt a neve de sehol nem találom, ha esetleg valaki tudná a pontos címét meg h honnan lehet megszerezni az jó lenne... A játék az felülnézetes volt, 1 gépen ketten is lehetett játszani, ilyen kis marín szerű csávókkal kellett irtani vmi zergféleségeket(nem a Starcraft
)... 1 ember egy embert irányított, max 2 volt asszem, bill. en ketten is lehetett nyomni és baromi hangulatos volt... már jópár éve keresem, mindenhol néztem de nincs ötletem, pedig az nagyon kéne, remélem vkinek leesett mi ez és megoldja ezt a több mint 5 éves problémámat... köszi
[Szerkesztve] -
Vindicator
csendes tag
Bomberman,Chiken invaders 1,2 jó játékok voltak

-
((Piro))
tag
ja oké csak 1 kérdés volt

-
HaaS
addikt
szvsz jó ötlet a topik
-
((Piro))
tag
Ez a topic a régi játékokkal foglalkozik vagy mi???

-
SEMTEX
senior tag
Jaja, dx-ball az komoly volt. Rengeteget hülyéskedtünk vele, sőt van dx-ball 2 is

Tengernyi pálya
-
Arkanoid, asszem olyan is volt

-
Hannibál
csendes tag
Ha naon fontos rakj fel egy c64-es gamma pakkot és abban lessz rengeteg színvonalas változat
-
Raptus
tag
Ha annyi tízezresem lenne, mint ahány ilyen játék, akkor az életben nem kellene többet dolgoznom. De rhonin-nak igaza van, az egyik emlékezetesebb darab valóban a dx-ball. És volt C-64-en egy felejthetetlen: Crackout...
-
dobi
aktív tag
Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni, hogy mi a neve annak a régi pici gaménak, amibe jöttek ilyen golyók lefelé, és alá kellett vinni mindíg egy ilyen tálca féle valamit nehogy leessen és közbe ilyen cuccokat kellett vele eltalálni...?
Na ezt jól megaszondtam, ha ebből kihámozza valaki, akkor köszi és gratula!
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100%
- Samsung Galaxy A8 2018 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 Ti 8GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4250, 100% Akksi
- Dell Latitude 7470 14" QHD IPS touch, i5 6300U, 8GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
)... 1 ember egy embert irányított, max 2 volt asszem, bill. en ketten is lehetett nyomni és baromi hangulatos volt... már jópár éve keresem, mindenhol néztem de nincs ötletem, pedig az nagyon kéne, remélem vkinek leesett mi ez és megoldja ezt a több mint 5 éves problémámat... köszi