Hirdetés
- Elképesztő robotok, kutyatelefon, Waymo, kártya méretű tracker... CES
- Turbo fokozatra kapcsolt a OnePlus
- Crackberry Kevin telefonja, óriási Dreame stand autóval a közepén - CES
- Áprilisban már szaggathatja a kínai aszfaltot a Xiaomi SU7 új verziója
- CES 2026: Új összehajtható 3 az 1-ben töltő az Ankertől
Új hozzászólás Aktív témák
-
ArthurMiller
senior tag
Nos....az, hogy nem kommentálják a képeidet több dolgot is jelenthet...pl. átlagos, több ezer hasonló volt már...vagy esetleg pocsék, a hibákat többen is elkövették előtted, többször meg lett beszélve, tehát vissza kellene olvasni. Egyébként a képeiden leginkább figyelemmel, tapasztalással tudsz javítani. Ha mindenképpen fontos a véleményezés, akkor rákérdezhetsz ismételten, senki nem fog haragudni, bizonyára választ is kapsz. Szerintem megérthetnéd a többieket is, borzasztó unalmas minden másnap ugyanazt leírni.

Ami a topik létjogosultságát illeti, azt szerintem bízd a moderátorokra, az a dolguk
-
Forest_roby
őstag
Jehhh......
OFF TOPIC
-
JoHnni
senior tag
A másik meg, hogy van egy topic amely erre a célra szolgál!! Bővebben: link
[Szerkesztve] -
DZs
senior tag
Sziasztok!
Nyitottam egy új tárgykört, lehet, hogy már létezik, akkor bezárjuk. Digitális fényképezéssel kapcsolatos a kérdésem. A helyzet a következő. Szűk, sötét utca, szikrázó napsütés. A kép jó, csak az ég nem kék, hanem fehér, vagy inkább egy színtelen folt. Milyen beállítással köszöbölhető ez ki? Köszi a válszokat!
Új hozzászólás Aktív témák
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen alaplapot vegyek?
- PlayStation 5
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- iPhone topik
- Autós topik
- CES 2026: kvantumpontos OLED monitorok az MSI boszorkánykonyhájából
- Milyen NAS-t vegyek?
- CES 2026: Teljesen szürreális lett az ASUS asztali gamer PC-je
- Hardcore café
- További aktív témák...
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- Nokia 8 Sirocco / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor Pad X8 / 4/64GB / Wi-Fi / 12 Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG GL10DH brand számítógép - R7 3700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060S 8GB 500W W11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest