- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Huawei Watch 5 - okosóra érintőlegesen
- iPhone topik
- LG V30 - vezércsel
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Aktív témák
-
L3zl13
nagyúr
Umountolás, letiltás, eltávolítás után is kap áramot. Ez nem is lehet másként, hizsen a vinyó felpörög amint a tápkábelen keresztül áramot kap. Azt pedig nem tudod szoftveresen vezérelni.
A lényeg, hogy adatmozgás, írás-olvasás ne legyen. Valószinűleg ez se vágná tönkre az eszközt, viszont adatvesztést okozna.
Ha valaki nem akar kockáztatni akkor ne csinálja. Én is amikor lehet leállítom hozzá a gépet. De ha valamiért nem lehet leállítani a gépet... -
L3zl13
nagyúr
Várjál! Letiltás/engedélyezéssel csak ugyanazt a vinyót tudod lehúzni és visszatenni nem?
Én legalábbis nem próbálnám meg a helyedben letiltani egyik vinyót, majd rádugni ugyanazon vezérlőre ugyanolyan master/slave beállítással egy másikat.
Én ilyenkor eltávolítást használom inkább.
Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Crucial T500 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Corsair MP700 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 14 128GB , Kártyafüggetlen
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 8 64GB fekete / ÚJ KIJELZŐ / ÚJ AKKU / 12 hónap jótállás
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B460M i5 10400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest