- iPhone topik
- Kiszivárgott a Pixel 10a specifikációja
- Szintet lép a Xiaomi Apple másolásban?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Privát Samsung funkciót tehet az Apple publikussá
- Megvan, melyik Snapdragon 7 kerül Nothing Phone (4a)-ba
- Megjött Magyarországra a legnagyobb akkuval szerelt Redmi
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Google Pixel topik
- Motorola Moto G77 - kis motor, nagy karosszéria
Új hozzászólás Aktív témák
-
r.laci
csendes tag
FIC alaplapom van, de olyan széria, amit csak a HP-nek gyártottak. VB-609. Erről az alaplapról már találtam valamit. Szintén BIOS frissítést kerestek hozzá, egy angol nyelvű fórumon. Egy ottani link a HP hivatalos honlapjára mutatott, ahol a létező egyetlen update volt. Az erdeti 1998-as helyett, egy 2000-ben kiadott. Letöltöttem. Most hogyan tovább?
Apropó!
Ott olvastam, hogy a kérdező felajánlotta az ő ismereteit, mintegy viszonzásul a segítségért.
Ezt én is ezennel megteszem, bár meg kell vallanom, szerintem a számtech. világában, uszkve 15 év elmaradásom lehet a tisztelt pl. senior tagokhoz képest.
Így maximum a hasznos tanácsok működőképességének elismerésével tudom támogatni a sorstársaimon segítőket.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 990 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Samsung 960 EVO 250GB M2 NVMe SSD
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 980 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Seagate BarraCuda 3.5 4TB 5900rpm 64MB SATA3 (ST4000DM000) HDD, Számla, Garancia
- Samsung 850 Evo - hibatlan
- 2 TB-os Kingston NV3 M.2 SSD - 6000 MB/s olvasás
- G.Skill Aegis 16GB DDR4 3200MHz VADIÚJ, GARANCIÁS, UTOLSÓ DARAB!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Plus 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4504
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ 20 méteres LED szalag adapterrel és távirányítóval eladó
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest