Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
PROHARDVER! témák
IT café témák
Aktív témák
-
xtmod
senior tag
válasz
JayZEE Chase
üzenetére
sztem ne nagyon állítgasd, ha ilyeneket csinál. nemrég halt le egy, amúgy nagyon jó teljesítményű msi lapom, bár ez valszeg gyári hibás lehetett, mert átlag havi egyszer megcsinálta azt, hogy nem indult be , csak a ventik, és csak egy teljes ki-be kapcs se gített rajta. amíg a pat által emelgettem turbóig, nem volt gond, de ultra turbo-nál magától újraindult. nemrég én is be akartam állítani kézzel, egyből annyi lett neki. sztem csak akkor bazirgáld, ha amúgy stabil a deszka.
Aktív témák
Aktív témák
- Milyen videókártyát?
- sziku69: Szólánc.
- Battlefield 6
- PayPal
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Okos Otthon / Smart Home
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- A Chrome egyeduralmára tör a ChatGPT böngészője
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- AMD Ryzen 5 5600X - Új, 3 év garancia - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core i3 / i5 6 7. generációs processzorok tesztelt, hibátlan, LGA1151 foglalat
- ÚJ GARANCIÁS 13-14 gen intel High End processzor bazár! VERHETETLEN ÁR!
- i5-10500
Üzleti előfizetők hirdetései
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3327, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3126, 98% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3234
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%-3hó gari!
- Xiaomi 15 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest