Hirdetés
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
-
Mobilarena
Milyen kompakt digitális fényképezőgépet?
Mielőtt kérdezel, olvasd el az összefoglalót!
Figyelem! A kompakt fényképezőgép és bridge kategória gyakorlatilag megszűnt. Az ajánlóban szereplő gépek 6-7 éves modellek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
DjPremier
aktív tag
Derüs stét.Bocs elöre is ha nem jo topickba irom,de nem találtam mást.Adott egy HP Photosmart 215-ös kompakt gép.Tegnap beraktam az elemeket bekapcsolom és azonkivül semmi,van egy zöld led rajta az világit de a lencse az meg se nyikkan mint régebben,adott egy hangot.Elötte pár nappal használtam és semmi baja nem volt.Tudom hogy nem mostani gép,de tökéletesen müködött az elemek azok jok.Rola lenne szo:
HP 215Elöre is köszi ha tudnátok segiteni.
-
DjPremier
aktív tag
(#12968) erre vki?
-
DjPremier
aktív tag
Kaptam egy HP Photosmart 215-ös digitális fényképezögépet,de semmilyen USB-s kábelt nem adott a srác.Honnan tudnék beszerezni egyik vége sima USB a HP-é meg USB Mini 4Pin dugó (Fuji 1 Finepix) hol kapok ilyet és milyen árba lehet? Elöre is köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- VoLTE/VoWiFi
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Vicces videók
- Kingdom Come: Deliverance II teszt
- AliExpress tapasztalatok
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- sziku69: Szólánc.
- SSD kibeszélő
- Kingdom Come: Deliverance I-II.
- További aktív témák...
- Sony Alpha 7 (2300 expo) + 28-70mm f/3.5-5.6 + Takumar 55mm f1.8 M42 + M42-NEX adapter
- Sigma 60-600mm f/4.5-6.3 DG OS HSM Sports objektív ( Canon ) -Újszerű-
- Olympus 45mm f/1.8 objektív (m43)
- Sony DSC-HX 300 50x zoom fényképezőgép
- Canon EOS 200D gépek, objektívekkel, kiegészítőkkel. (3870 vagy 42200 expoval)
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R5 7600 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800 16GB NZXT H7 Elite GIGABYTE AORUS 850W
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest