Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- VoLTE/VoWiFi
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi Mi 11 Lite - 4G-vel vagy 5G-vel kéred?
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- iPhone topik
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
-
Mobilarena
Milyen kompakt digitális fényképezőgépet?
Mielőtt kérdezel, olvasd el az összefoglalót!
Figyelem! A kompakt fényképezőgép és bridge kategória gyakorlatilag megszűnt. Az ajánlóban szereplő gépek 6-7 éves modellek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
hito
nagyúr
válasz
prime77 #52844 üzenetére
Mert Ő az, a Ben Hur-ból
Én finoman szólva sem vagyok nagy szaki a témában, de ha engem kérdezel, attól függ mik az igényeid, mik az elvárásaid a géppel szemben. Ahogy előttem is sokan mondták ennyi pénzért csodák nincsenek, előnye a videó és a nagy zoomátfogás, hátránya az átlagos lencse és a kis szenzor. Ha nem akarsz nap, mint nap belenagyítgatni a képekbe és a légy hátán a szőrszálakat számolgatni, akkor szerintem jó lehet kezdésnek.
Mi a minimum zoomátfogás, ami alá nem szeretnéd adni? Mindenképpen ultrazoom gép kell? 8-10x-es nem elég? Ha ügyes vagy és még egy kis pénzt hozzáteszel, akkor kifoghatsz egy Olympus Stylus 1-est, 80 környékén már néha-néha felbukkan. Fix F2.8 a teljes zoomtartományban (28-300mm), és valamivel nagyobb szenzor (1/1.7"), mint az átlag kompaktokban. Szerintem elég jól sikerült kis gép.
Új hozzászólás Aktív témák
- Futás, futópályák
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Ukrajnai háború
- Androidos tablet topic
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- VoLTE/VoWiFi
- Akciókamerák
- Villanyszerelés
- További aktív témák...
- Asus TUF Gaming F16 (2024) FX607JV Grey - 16" - és Lenovo Legion Slim 5 RYZEN 7 8845HS
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB,Újszerű,Dobozával,12 honap garanciával
- Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Keyboard Folio hibátlan működéssel garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Asus TUF Gaming F16 (2024) FX607JV Grey - 16" / Intel Core i7-13650HX / 16GB / 1 TB SSD / NVIDIA
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest