- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- VoLTE/VoWiFi
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Kérdezés előtt az alábbi kérdéseket válaszold meg:
1.: Mennyit szánnál rá?
● Pl: "30.000Ft alatt kellene megoldani."
2.: Milyen gépre kötnéd?
● Pl: "Lásd az adatlapomon."
● Pl: "i7 11700, Asus TUF RTX 3070 OC, MSI B560M Mortar, 1db M.2 SSD."
(esetleg a ház típusával kiegészítve, a megfelelő kábelhosszúságok miatt)
+1: Van extra igényed a táppal kapcsolatban?
● Pl: Moduláris csatlakozók, félpasszív működés, halk, stb…
● Pl: "Tuningolni tervezek." (írd le mit és mennyire tuningolnál)
Ajánlott Tápegységek 2023: [link] (a teljesség igénye nélkül)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szajo
őstag
Sziasztok!
Chieftec CTG-600 80P vagy FSP Raider 550 lenne a jobb választás? Mind2 20 körül van! -
Szajo
őstag
Sziasztok!
I5-3570K, GTX660OC 2GB, 2x4GB Corsair Vengeance 1600MHz, Asrock Z77 Pro3 lap és Samsung 840EVO SSD ehhez a géphez milyen tápegységet ajánlanátok? 550W Chiectec elég? Vagy 600W a későbbiekre? -
Szajo
őstag
válasz
Balathruin #75351 üzenetére
Konkrétan úgy vettem észre, hogy egyik játék alatt se volt még soha semmi gond.
De mióta felvettem az ArcheAge-ben a grafikát fullra. Néha néha leáll a gép, aztán elindul (szóval nem egyből újraindul hanem leáll mintha megszűnne az áram, majd elindul a gép)Ez a jelenség van, hogy napokig nem jön elő, aztán random.
Az első óta figyelem a hőfokokat, nincs túlmelegedés se proci, se videókártya terén...
Az ismerősöm végig méricskélte a tápot azt mondta nincs baja. (én nem értek ehhez)Szóval gondolok arra, hogy a sz*r cry engine alatt már nem bírja a dolgot.
(konfigom a profilomban) -
Szajo
őstag
Sziasztok, rövid leszek!
Chieftec CTG-600 80PB táp megéri az árát? Most CTG500am van hibátlan de úgy tűnik a GTX660nak nem elég.
Vagy van Ár/Érték arányban jobb? -
Szajo
őstag
Az szerintetek baj lehet, ha a tápból hátul kicsit enyhén furcsa szag jön? Hogy írjam ezt le mint ha "por szag" lenne vagy ilyesmi, és innen érzem a géptől. Viszont beszagolok a gép hátuljába a táphoz akkor nagyon nagyon kicsit meleg és szag jön ki belőle, nem tudom lehet alapból kell lennie a hűtés miatt, gépen nem vettem észre változást, vagy bármiféle rendellenességet ugyanúgy megy
-
Szajo
őstag
Egyébként írtátok valamikor még régebben, hogy a tápom (Codegen 480W) egy nagy... Semmit sem ér
Bár igaz h 2éve ezt használom, most fogok venni másikat (Chieftec CTG500) de azért szeretném tudni:
Mi a baj azzal a táppal?(Codegen) Pontosan miért rossz? -
Szajo
őstag
Szerintetek EZT (link) érdemes lenne vennem? Ez ugyanaz mint a Chieftec CTG500 80p? Csak mert itt 80PB
Létszi segítsetek, mert ha ugyanaz ami az ajánlott CTG500 as akkor ezt megvenném!
-
Szajo
őstag
Szerintetek:
Chieftec CTG500 80P vagy FSP HEXA 500 ??
Ha segítenétek melyik a "jobb"(vagy melyik miben jobb) akkor máris vásárlásba kezdenék!
Köszönöm! -
Szajo
őstag
válasz
Bloodaxe #11423 üzenetére
"Szia!
400-500W között nézelődj itt: [link]
Először a különösen ajánlottakat tekintsd meg. A lényeges információk fel vannak tüntetve. Csak el kell döntened, hogy mire van szükséged. (modularitás, fekete szín, kábelhossz, halkság stb...)"A válasz pár hozzászólással előtted rejlik
Én is hasonló gépet újítok mint te, így nekem is ezt ajánlották! -
Szajo
őstag
-
Szajo
őstag
Sziasztok! Egy nagyon alapos, hozzáértő segítséget szeretnék, persze gondolom ezt meg is kapom, hisz ez a PH egy ilyen hely
Szóval:Táp újítás előtt állok, videó kártya vétel miatt.
Mostani konfigom megtalálható a profilomban
Most úgy tervezem, hogy veszek egy tápot,+2gb ramot, meg egy ATi HD6870 1GB videókártyát...
Szóval szeretnék erre egy viszonylag "olcsó", minőségi megbízható tápot, hosszú távra, ha esetleg vennék 4magos procit azt is bírja kártyával együtt.Segítségeteket köszönöm! Több tipp is jöhet, hogy azért tudjak vacilálni az árak/márkák között!
Nagyon köszönöm még egyszer aki segít!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A minél pontosabb válasz érdekében olvasd el a Téma összefoglalót!
● Hirdetni csak a Hardveraprón szabad!
● Garanciális kérdések: Tápegység garancia GYIK!
- Hír Újabb, 12VHPWR csatolóval szerelt ASUS tápegységek kopogtatnak az ajtón
- Hír Megvan az első leégett NVIDIA tápadapter
- Hír ATX 3.0 szabványú az ASUS Loki tápegysége
- Hír Eléggé kompakt lett az MSI ATX 3.0-s tápbestiája
- Hír Megújultak a Corsair HXi szériás tápegységei
- Hír Hivatalosan is bemutatta az ATX 3.0-t és az ATX12VO 2.0-t az Intel
- Hír Szinte minden kiderült a VGA-k új tápkonnektoráról
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A54 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest