Hirdetés
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Magisk
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Kérdezés előtt az alábbi kérdéseket válaszold meg:
1.: Mennyit szánnál rá?
● Pl: "30.000Ft alatt kellene megoldani."
2.: Milyen gépre kötnéd?
● Pl: "Lásd az adatlapomon."
● Pl: "i7 11700, Asus TUF RTX 3070 OC, MSI B560M Mortar, 1db M.2 SSD."
(esetleg a ház típusával kiegészítve, a megfelelő kábelhosszúságok miatt)
+1: Van extra igényed a táppal kapcsolatban?
● Pl: Moduláris csatlakozók, félpasszív működés, halk, stb…
● Pl: "Tuningolni tervezek." (írd le mit és mennyire tuningolnál)
Ajánlott Tápegységek 2023: [link] (a teljesség igénye nélkül)
Új hozzászólás Aktív témák
-
ló úr
őstag
válasz sanzi89 #110139 üzenetére
Szerver lapod van. Valszeg vmi kib.. szott elvseszett helyre raktak a csatlakozojat, nalam is igy volt a Fujitsumnal. Ez nem feltetlen a tapgyarto hibaja. Nekem egy eleg magasnak mondhato hazam van es hatul is eler a csatija igaz feszulve a FSP Hexa+ 400-amnak. A regebbi lapomnal is elert., mondjuk kb ugyanott volt mindket Gigabyte lapnal a helye, talan a mostaninal egy picit hatrebb van mert jobban feszul, de semmi dramai.
Szoval azt akarom ebbol kihozni, h valszeg egy normal ATX. mATX lapnal ha feszulve is, de szerintem elerne ahova kell[ Szerkesztve ]
"Ha meg kell baszódni, akkor meg kell baszódni"
-
sanzi89
addikt
válasz sanzi89 #110046 üzenetére
Végül megvettem a Bestmarkt üzletből a FSP 700W Hydro PPA7003405 tápegységet. Mit ne mondjak, sokkal gusztusosabb, mint a Chieftec. A doboza, a kábelezése, a burkolata, a mindene, sokkal minőségibb hatást kelt, mint a Chieftec. Ez már nem cicereg, recseg, zörög, 3DB GTX 1060-ast vígan visz minimális szélzajjal. Egy bajom van, hogy egy olyan szerver alaplapot hajt alsó tápos házban, ahol az alaplap legtetején van a 24 PIN-es csati, és az alaplap előtt elvezetve a kábelt éppen, hogy elér a csatlakozóig - hátul pedig teljesen esélytelen. Egy 10 centit toldhattak volna még bele, főleg úgy, hogy a SATA ágai meg jóval méteres hossz felett vannak.
u.i.: Az Oázis szó nélkül visszaadta a Chieftec táp árát.
[ Szerkesztve ]
"Mindent azért kell tudni mert kérdezik, nem azért mert hasznos."
-
_Atesz
addikt
válasz sanzi89 #110044 üzenetére
Pont kifogtál egy rossz példányt, van ilyen. Mielőtt visszapostáznád, kérdezd meg a boltot, nincs-e valamilyen garanciafutár szolgáltatásuk, hátha ingyen elviszik.
Nyilván van minőségellenőrzés, de néha átcsúszik 1-1 rossz példány ott is. A CPS sorozat pedig nem olyan kategória, amit halálra tesztelnének, többek közt ezért is olcsó. -
Hunork
veterán
válasz sanzi89 #110044 üzenetére
Szia!
Ha nem drága, akkor FSP Hydro 700W 20k körül, drágábban FSP Raider S 750W Silver! 28k, vagy FSP Raider II 750W 29k körül, vagy még az EVGA B3 750W moduláris 30k körül.
[ Szerkesztve ]
"Semmi ok nincs rá,hogy a jó miért ne diadalmaskodhatna éppolyan gyakran,mint a rossz. A győzelem mindig szervezés kérdése. Ha vannak angyalok,remélem,úgy szervezkednek,mint a maffia." K. Vonnegut
-
Martell
tag
válasz sanzi89 #56382 üzenetére
Hasonló árban mint a G350 még ez: (#56293) mrbig25 válasza Martell (#56292) üzenetére
Megfontolandó alternatíva!
-
sanzi89
addikt
-
DrJános
aktív tag
válasz sanzi89 #54449 üzenetére
Sziasztok egy haverom hamarosan vesz egy új gépet és ehhez kérnék tőletek tanácsot.
Egy AMD Athlon II X4 750K processzor Asrock FM2A85X EXTREME4-M alaplap és Asus HD7850-DC2-2GD5-V2 társaságában használna egy Chieftec 600W SMART CTG-PS600-A8 tápot.
A gyártó oldalán szereplő adatok alapján én úgy látom, hogy megfelelne a célnak, de nem tudom, hogy milyen bele van és, hogy az mennyire számít jónak. Ha megfelel az jó, de ha hasonló áron vagy olcsóbban van jobb akkor szívesen megfogadjuk a tanácsotokat.
Én az FSP 600W Aurum-ot ajánlottam neki, de az már több lenne mint amennyit rá tud szánni.
sanzi89 Bocs nem válasz akart lenni.
[ Szerkesztve ]
Gép és régi mobilok profilban. jelenlegi mobilom : Samsung Galaxy S10
-
Graphics
Jómunkásember
válasz sanzi89 #54449 üzenetére
GIGABYTE GE-C420A-C2 OEM újra van, én ezt venném, gondolkodás nélkül , FSP belső
Ennél jobbat nem fogsz kapni... Szerintem iskolai gépben nem igazán kell a kraft... mivel integrált VGa-s, semmi extra fogyasztó, kér az egész gép 100W-ot.
Én ezt a tápot ajánlom, és így legalább spórolva is lett, gari meg 2 év
[ Szerkesztve ]
-
winhate
őstag
válasz sanzi89 #38255 üzenetére
FSP 400 60apn lesz a te baratod.
Nagyon halk, megbizhato, stabil.
http://pouet.net/prod.php?which=5633
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A minél pontosabb válasz érdekében olvasd el a Téma összefoglalót!
● Hirdetni csak a Hardveraprón szabad!
● Garanciális kérdések: Tápegység garancia GYIK!
- Hír Újabb, 12VHPWR csatolóval szerelt ASUS tápegységek kopogtatnak az ajtón
- Hír Megvan az első leégett NVIDIA tápadapter
- Hír ATX 3.0 szabványú az ASUS Loki tápegysége
- Hír Eléggé kompakt lett az MSI ATX 3.0-s tápbestiája
- Hír Megújultak a Corsair HXi szériás tápegységei
- Hír Hivatalosan is bemutatta az ATX 3.0-t és az ATX12VO 2.0-t az Intel
- Hír Szinte minden kiderült a VGA-k új tápkonnektoráról
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Ninebot Max G30E II elektromos rollerrel Hajdúszoboszlóról Berettyóújfaluba
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- További aktív témák...
- AKCIÓ! 1050W Thermaltake TPG Platinum tápegység garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! 850W ThermaltakeToughpower PF1 tápegység garanciával hibátlan működéssel
- SilverStone 850W Gold Moduláris Tápegység
- Zalman ZM650-EBT (hibás) eladó
- Cooler Master V1100 SFX 1100W Platinum SFX / ITX Moduláris Tápegység PCIE 5 ATX 3 12VHPWR
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest