Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Chaser

legenda

válasz Amerigo57 #139055 üzenetére

az a corsair kondi kábeles nem? ami jobban hajlamos cw-re - levadásztam egyet alzáról igen jó áron de inkább nem hoztam el -
    nálam a fractal alatt járt "pár" rtx, nem volt cw - max elhanyagolható, ami zárt házból nem hallatszik ki
    nálam open air-nél ha nagyon akartam hallottam, de az semmi kategória
    egyedül az msi 3070 suprimnél volt nagy cw, de annál más tápokkal is amikkel néztük

elektronikában vannak jobbak az ion+ szériánál, de emellett tisztességes táp és kiemelkedően halk, kábelei is nagyon rendben vannak
    - nem mintha bármelyik tápnak nem lenne kisebb-nagyobb gyíkja, de azok már elhanyagolhatóak ilyen kategóriáknál -
    az is 10 év garos és platinum, ha platinumnak az alja is
    az a corsair talán cwt, az ion+ great wall - de lehet nem azok, sok táp van a fejemben -, mindkettő tisztességes megoldás
    corsairból csak az sfx-et bontottam, használtam, azon kívül hogy gyorsan megmurdelte magát más bajom nem volt vele - mondjuk az nem is kábel kondis -
    de mikor a fractalt bontottam húwáááóóó:d iszonyat minőségi a csomagolás is, meg a tartozékok
    én aszt' mondom, ha egy 3070 suprimet - 280w - kiröhögött az 560-as, annyira car' nem lehet:)
    és direkt nem két külön kábelről hajtottam meg hanem egy pcie-ről, semmi gondja nem volt
    ez volt az első eset hogy itt valaki negatívan számolt be az ion+ tápokról...de nyilván itt juuererror' játszott ebbe bele - nyilván már nem tudjuk meg hogy a saját kábeleivel is nyivákolt volna-e, ha eleve az kerül rá első körben -

_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus

• Graphics

Jómunkásember

válasz Amerigo57 #139055 üzenetére

Platinum belsővel egy közepesen jó táp? Miért van ennél jobb?
    De fejtsd ki, hogy miért közepes?

[ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák