-
Mobilarena
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Karácsonyi telefonajánló 2024 (cikk)
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
yohnsee
tag
válasz sfdrakex #149607 üzenetére
Most lehet meg fogtok kövezni, de úgy néz ki, hogy megtaláltam az utódot. Redmi 7A néven fut, és az árával ellentétben nem gagyi (nem reklámnak szántam), ha esetleg valakinek ilyen igényei lennének mint nekem, szerintem nem rossz választás. Még csak odáig jutottam, hogy beállítottam mindent az ízlésem szerint, hátra van még egy navigáció telepítése, és kész is. Kicsit féltem, hogy kevés lesz a 2Gb Ram, de eddig azt kell mondjam, a gyártó által kiadott alapszoftver szépen teljesít, nem érzek visszalépést az M6-hoz képest sebességben.
AVR
-
yohnsee
tag
Sziasztok,
én is ide jöttem tanácsot kérni.
A kérdésem hasonló, mint apholyon kollégának, egy Meizu M6-ot váltanék le, mert hiába minden óvatosság, összetört az érintő. Plusz öregecske is már, az akkumulátor sem úgy bírja, mint új korában, így rászántam magam, hogy újat vegyek. Androidos készüléket szeretnék, ehhez szoktam hozzá.
Nézegettem a fent ajánlott telefonokat, a Redmi 8 nem tűnik rossznak, viszont egy tulajdonságával tudom, hogy nem tudnék megbarátkozni. Ez pedig a mérete. A jelenlegi Meizu M6 készülékem is nagyon határeset, ennél nagyobbat nem szeretnék semmiképp. Előző készülékem egy Vernee Thor volt, most szeretnék valami hasonlót méretben, vagy még kisebbet. Újonnan venném, 60 ezer Ft-ot szánnék rá. Alap dolgokra használnám, telefonálás, sms, e-mailok nézése, navigáció. Az M6-om ezeket 40 ezer Ft-ért tudja, remélem pár év alatt nem szálltak nagyon el az árak e tekintetben. Plusz pont, ha mindenféle fölösleges applikációt le lehet törölni róla kapásból, vagy volna rá esetleg normális ROM. A google által alapból feltett programokkal valahogy soha nem voltam kibékülve.AVR
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro+ 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu Honor Magic 6 Pro - Black - Használt, újszerű állapotban - 2027. 09. 30-ig Bizti
- IPhone 12 mini gyári független megkímélt gyári akku 94%
- Xiaomi Redmi Note 10 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iphone 14 Pro 128GB makulátlan, gyári független