Hirdetés
-
Mobilarena
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Karácsonyi telefonajánló 2024 (cikk)
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyuri00
aktív tag
válasz Wallenberg #134188 üzenetére
Rendben onnan meg is rendelem, 3K-val drágább annyit nem ér hogy utána meg itt izguljak ha tönkre megy, eddig az eustock-ból rendeltem azzal se volt semmi baj csak ott kék nincsen.
-
gyuri00
aktív tag
válasz Wallenberg #134154 üzenetére
Rendben akkor ez lesz köszönöm a segítséget, neked is Trk.Adam87
Innen az i-shoppról rendelt már valaki?
Mert itt a legolcsóbb és csak itt van hozzá 2 év garancia, többi boltban csak egyet adnak.
-
gyuri00
aktív tag
válasz Wallenberg #134150 üzenetére
A xiaomi 8lite?
Az is ebben az ár kategóriában ez jobb vétel lenne?
Vagy mi ajánlott ebben a kategóriában? -
gyuri00
aktív tag
válasz Wallenberg #134127 üzenetére
Kijelzőben van különbség?
Meg a note 6 ban nagyobb az akkumulátor, nekem mindegy hogy mizu vagy Android majd megszokom
A2 mennyit bír általános felhasználás mellett?(internet Facebook telefonálás)
Mennyire strapabírók ezek a telefonok? mert én folyamatosan elejtem ( mostani xiamo 4x üveg fólia tok de mivel műanyag könnyen megreped törik)
-
gyuri00
aktív tag
Árkategória. 70-80.000
- Használt vagy új? Új
- Hol vennéd meg? Függetlenül
- Hosszú vagy rövid távra tervezel, a legjobbat keresed, vagy az éppen best-buy telefont? Hosszú
- Mire használnád? Általános felhasználás internet Facebook youtube,
- Ragaszkodsz valamelyik nyílt operációs rendszerhez, vagy jó neked a zárt is? NemÉn két telefont néztem ki
Xiamo note 6pro
Xiamo mi A2 -
gyuri00
aktív tag
válasz ElektrikusDE #124654 üzenetére
ez az hogy nem változtattam jelszót, és mindig ezt írja, csináltam új fiókot és úgy se működik
-
gyuri00
aktív tag
Sziasztok
Egy olyan problémám lenne, hogy van egy Samsung Galaxy prime teflonom és mikor kéri a gmail fiókot egyszerűen nem tudok belépni így a telefont se tudom használni mert nem enged tovább lépni
Ez az üzenete írja: unable to sign into device due to a recent password change please try to sign in again 24 hours
mi lehet a probléma?
-
gyuri00
aktív tag
válasz #65388800 #109944 üzenetére
én pont vidékén használnám a telefont de szerintem nemfog nagy problémát jelenti ha "csak" 3G internet van köszönöm a válaszod
Ájvé értem, akkor csak változtatok a nézőpontom és csak olyan készüléket veszek ami tudja a B20-at köszönöm a segítséget neked is
[ Szerkesztve ]
-
gyuri00
aktív tag
Ha T-mobile-s vagyok akkor van bármilyen hátránya ha nem B20-as készüléket vásárolok?
kalm007 kicsit bővebben kifejtenéd ezt nekem
[ Szerkesztve ]
-
gyuri00
aktív tag
Sziasztok!
A lumia 735 helyett szeretnék egy új telefont.
-keret rá 40-50K
-T-Mobile vagy független
-általános felhasználás internetezés esetleges néha egy két filmet megnézek rajta
-B20-as támogatás
-hosszútávon gondolkozok az operációs rendszer az igazából mindegy -
gyuri00
aktív tag
Néztem én is a 35-öt sokkalom érte de most körbe néztem az aprón és 735öt már 40-ért lehet venni használtam inkább rááldozok többet és tényleg egy korrekt telefont fogok venni és ott kompromisszumokat se kell kötni ott van előlapi kamera és erősebb is mint az 535.
Köszönöm a segítséged!
-
gyuri00
aktív tag
Én is úgy gondoltam hogy váltani kellene Windowsra ilyen árkategóriába, egy általános felhasználásra egy darabig úgy gondolom elég lesz, igazából a legjobb egy 635 lenne előlapi kamerával de így marad az 535 remélem sikerül kifogni egy hibátlan terméket.
Abba még tudnál segíteni hogy hol érdemes beszerezni? mert a T mobile már úgy látom nem árulja
Köszönöm a segítséged.
-
gyuri00
aktív tag
Sziasztok úgy gondolom bőven ideje a 4 éves készülékemet lecserélni (Lg Optimus black)
Ár:30-35K
Új készüléken gondolkozok
T Mobile
böngészés, facebook, zene hallgatás semmi extra igénybevételhez nem szükséges
Android vagy WindowsEddig kinéztem:
Lumia 635 1Gb rammal : 28 K
Lumia 535 33K
Huawei Ascend 620g :38KA lumia 635 tűnik a legjobbnak (nem tudom mennyire hiányolnám az előlapi kamerát) , az ára is baráti és itt a fórumon is csak jókat olvastam róla az 535 már nincsen T Mobilnál itt a fórumon 33 K árulják.
535 és a 635 között milyen különbségek vannak? előlapi kamera és a vaku kivételével? 635 gyorsabb stabilabb készülök?
.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
- iPhone 14 Pro 128 GB Silver, Kártyafüggetlen! Mint egy új!!! 86% Akku!
- Samsung Galaxy S24 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ Apple iPhone 16 Pro Max 256GB Black Titánium ! 3ÉV Media Markt GARANCiA
- Iphone 13
- 1.tulajdonostól, 100%GYÁRI AKKSI, Iphone13PRO 128GB, Gyönyörű karcmentes, Független
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest