- Motorola G86 - majdnem Edge
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Nem nyílnak a Foldok?
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Vízálló ventilátort kaptak a K13 Turbók
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
-
Mobilarena
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Karácsonyi telefonajánló 2024 (cikk)
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mákdaráló
tag
válasz
xhege #181262 üzenetére
Köszönöm a választ. Az 5G meg nem léte számomra nem érvágás, állítólag a Vodafone hálózatán vannak vele bajok. Akku elég, ha nap végéig túlél, amúgy van nálam powerbank. A melegedés nem tetszik. Netezés, fotózás, chateles közben is jelentkezett vagy inkább játéknál, videónál?
-
Mákdaráló
tag
Üdv,
Milyen telefont ajánlanátok, ha fontos a zoom kamera, DC dimming, AMOLED, vízállóság? Mi9 lenne cserés, hasonló kategória. Egyelőre az ár másodlagos, egyáltalán az opciók érdekelnek. Android mellett lehet iPhone is (bár nem használtam még almásat). Köszi
-
Mákdaráló
tag
Sziasztok!
Segítséget kérek.
Legutóbb 5 éve vettem telefont, egy Xiaomi Mi9-t. Jól bírja a gép, de párás időben villog a kijelző, olyankor hajszárítózni kell, ami para.Szeretnék egy hasonló tudású, nyilván modernebb készüléket. Fontos: AMOLED, zoom kamera, vízállóság, csíkozódásmentes opció!!! (érzékeny a szemem, nem bírja a PWM fényerőszabályozást)
Szoftvernek gcamet használok, inkább a technika legyen ott, mint a szoftver.
Ha apple a nyerő, arra is nyitott vagyok (bár eddig Androidot használtam csak).
Árban rugalmas vagyok, de jó lenne megállni 300 körül.
Köszönöm
-
Mákdaráló
tag
Sziasztok!
Öt éve adtam Anyukámnak egy Samsung A5 (2017) telefont. Különösebb baja nincs, de hamar betelik a 64Gb tár, olykor lassul, a grafikai chip sem a legújabb, Gcam pedig rettentő lassú rajta.
Két éve nem követem a mobilokat, egy kis segítséget szeretnék kérni.
Hasonló, középkategóriás/felső-középkategóriás telefont szeretnék Neki. Kamera közepesnél jobb legyen, az se baj, ha vízálló. 128Gb+ tárhely. Árban nem mondok semmit, mert már nem ismerem az árakat.
Köszönöm
-
Mákdaráló
tag
válasz
TeeJay #154341 üzenetére
Pontos frekvenciákat nem ismerek, azonban azon pár százalékhoz tartozom, aki ránézésre meg tudja mondani, ha valami 50-60Hzen vibrál. Anno a crt monitoroknál kész voltam. A 250Hz mellett még legkisebb fényerő esetén sem fáj a fejem, úgyhogy elégedett vagyok vele. És ugye itt a fekete tényleg fekete.
-
Mákdaráló
tag
-
Mákdaráló
tag
Sziasztok! Köszönöm az előző választ is.
Xiaomi mi 9t 64GB vagy Xiaomi Note 9 Pro 128GB? Mindkettő ugyanabban az árban van. Normál használat mellett (fotózás, böngészés) melyik a nyerő?
-
Mákdaráló
tag
Sziasztok!
Barátnőmnek kéne telefon. Elvárások:
- hosszú üzemidő
- normális kamera (gcam amúgy is csodákra képes)
- jó szelfikamera
- lehetőleg víz/cseppálló
- min 32GB tárhely/64 jobb
- max 100e forint, de nem gond, ha olcsóbb.
- 6" körüli méret, nem gond, ha nagy.Válaszokat köszönöm!
-
Mákdaráló
tag
Jómagam feltettem a Flickr alkalmazást a telefonomra, wifin szinkronizálja a fotókat. Időnként kidobálom a régieket, sosem volt gondom a 16GB-tal. Aki videókat, filmeket stb tesz rá, annak persze kevés.
-
Mákdaráló
tag
Sziasztok!
Új telefont szeretnék venni.
Árban 50ezer körül (lehet használt is ennyiért)
Kijelző NEM amoled
5"-5,5" között
Jó kamera
Erős háttérfény
Pontos és gyors GPS.Eddig egy Xiaomi Mi 4c telefonom volt, de annak annyira érzékeny volt a kijelzője, hogy kb magától betört kétszer, harmadszorra szimplán elszállt a touch-screen a kijelző 20%-án. Most szereztem egy Galaxy A5 2017-et, ami minden téren nagyon bejön, csak az amoled pwm fényerőszabályzása migrénes fejfájást és hányingert okoz. Tetszik a Redmi note 4, csak félek, hogy a kijelzője hasonló a Mi 4c-hez.
Köszi a segítséget!
-
Mákdaráló
tag
Sziasztok!
Telefonvásárlással kapcsolatban kérem segítségeteket!
Jelenleg egy Jiayu G2F (4gb) telefonom van. Sajnos az 1GB RAM úgy tűnik, nem elég. Ledob pár appot, időnként befagy.
Hasonló méretű (4,5" alatti),
Jó kamera,
Nem kell 720-as HD kijelző,
1,5GB RAM.Nem kell ujjlenyomat érzekelő, százmagos proci, extra hangchip stb.
Köszönöm
-
Mákdaráló
tag
Sziasztok!
Jelenleg egy Jiayu G2F telefont használok, de kicsit ledíboltam, cserére szorul.
Hasonló készüléket keresek, hasonló áron. Tehát:
Kijelző: 4,3" vagy kicsivel nagyobb
RAM: 1GB<
Fényképező: autofokusz, legyen normális képeTöbb elvarasom nincs, ezek lényegesek. Neztem a Doogee X5 Prot, csak ott a kamera állítólag gyenge.
Ár: 30k körül
Segítséget előre is köszönöm!
-
Mákdaráló
tag
válasz
voyager4.4 #70206 üzenetére
Amoled kijelzőt csak az első szériások kaptak. Összebalhéztak Samsungékkal, utána már Phillips TFT-kel szerelték őket. Jók a színei, de közel azonos a pixelsűrűsége ezzel a ZTE-vel (ez 3,5"-es, az 4"-es).
A Desire-men a kamera kb. ugyanilyen vacak. A jelenlegi 750MB ROM helyett a 4Giga azért előrelépés.
Appok közül feltenném a drive-ot, az ehhez tartozó táblázatok és dokumentumok appokat. Facebook, facebook chat, frissített Gmail, Maps stb. A sok alapcuccal együtt max 2 giga telik meg.Bizonyára minőségibb a HTC (4 éve húzza), azonban nem kínál alternatívát számomra. Mind nagy és borzasztóan túlárazott. Anno a Desire-t 30-ért hoztam el a Telenortól. Semmi törlesztő, csak 1 éves tarifahűség egy 8500 forintos csomagra. Akkori listaára 120 volt. Jelenleg már semmilyen kedvezmény nem jár csak részletfizetési lehetőség. Vaterán valaki 2 év garanciával szórja őket 22ezerért. Ennyit szerintem megér.
-
Mákdaráló
tag
válasz
voyager4.4 #70199 üzenetére
..és ez a ZTE Blade Q Mini? Aquaban 24ezerért odavágják hozzád. Mobilaréna teszten is "ajánlott".
-
Mákdaráló
tag
Sziasztok! Délután már írtam egyszer, de HSZ-em elkallódott a beszélgetések között.
Segítséget szeretnék kérni telefonvásárlással kapcsolatban.
Jelenleg egy 4 éves HTC Desire (bravo) készülékem van. Köztudott hibája, hogy nagyon kicsi a belső memóriája, így nem férnek rá az appok. Feltettem rá egy custom ROM-ot (4.2.2.), mely rendelkezik olyan tulajdonsággal, hogy mindent az SD-ről futtat. Marha jó ötlet, azonban - hiába a Class 10-es kártya - kegyetlen lassan tölt be. Állandóan memóriát kell törölni. Hát igen, 4 éve még nem a 40-60 megás appokra készült.Szeretnék tehát egy olyan készüléket venni, amely kb. ugyanilyen tudású, méretű, azonban van elég belső memóriája.
Leginkább híreket olvasgatok rajta, dokumentumokat nyitok meg, néha fotózok vele.
Éles a szemem, így fontos a kijelző minősége, ha jó a kamera az sem árt (de nem kulcsfontosságú), és legyen lehetőleg kis méretű, mint ez. Befér a zsebbe, átéri az ujjam stb.Néztem a HTC Desire S-t, melynek kicsit nagyobb már a memóriája, gyakorlatilag belül ugyanazt tudja. Félek azonban, hogy az a plusz 256 MB belső memória még mindig kevés lesz.
Árban nem szívesen rugaszkodnék el nagyon, de minden alternatívára kíváncsi vagyok (régire is, újra is). Köszönöm!
-
Mákdaráló
tag
Üdv!
Segítséget szeretnék kérni telefonvásárlással kapcsolatban.
Jelenleg egy 4 éves HTC Desire (bravo) készülékem van. Köztudott hibája, hogy nagyon kicsi a belső memóriája, így nem férnek rá az appok. Feltettem rá egy custom ROM-ot (4.2.2.), mely rendelkezik olyan tulajdonsággal, hogy mindent az SD-ről futtat. Marha jó ötlet, azonban - hiába a Class 10-es kártya - kegyetlen lassan tölt be. Állandóan memóriát kell törölni. Hát igen, 4 éve még nem a 40-60 megás appokra készült.Szeretnék tehát egy olyan készüléket venni, amely kb. ugyanilyen tudású, méretű, azonban van elég belső memóriája.
Leginkább híreket olvasgatok rajta, dokumentumokat nyitok meg, néha fotózok vele.
Éles a szemem, így fontos a kijelző minősége, ha jó a kamera(B) az sem árt (de nem kulcsfontosságú), és legyen lehetőleg (B)kis méretű(/B), mint ez. Befér a zsebbe, átéri az ujjam stb.Néztem a (B)HTC Desire S(/B)-t, melynek kicsit nagyobb már a memóriája, gyakorlatilag belül ugyanazt tudja. Félek azonban, hogy az a plusz 256 MB belső memória még mindig kevés lesz.
Árban nem szívesen rugaszkodnék el nagyon, de minden alternatívára kíváncsi vagyok (régire is, újra is).
Előre is köszönöm!
-
Mákdaráló
tag
Sziasztok!
Barátnőmnek szeretnék telefont venni. Tapasztalatból tudom, hogy egy használt, régebbi típus sokszor jobban teljesít, mint egy új, alsó-középkategóriás modell.
Ennek tudatában szeretném a tanácsotokat kérni.
- 30.000 forintot költenék rá maximum.
- Elférjen egy női kézben (nekem HTC Desire-m van, anno még ez volt a hatalmas, már ez szinte aprónak tűnik - ennél ne legyen nagyobb)
- 4.1-es vagy annál újabb legyen a szoftver, a frissítések végett (speciel tudok rátenni romot, csak jobb a gyári)
- jó legyen a fényképezője!!
- kijelzője lehetőleg minőségibb legyen, ne lássam a pixeleket
- ha fehér, akkor csodás.Kb. három éve nem foglalkoztam az okostelefonokkal, így minden segítség jól jönne.
Amit szimpatikusnak találtam, a Samsung Galaxy S3 Mini. Kézben még ugyan nem fogtam ezt az állatot, csak az S4-eset, ami igen megnyerő volt. Azt azonban hallottam, hogy a két készülék közt nagyon nagy különbség van.Segítségeteket előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Witcher topik
- Gumi és felni topik
- Synology NAS
- Nikon DSLR topik
- További aktív témák...
- Eladó Vagy Csere SAMSUNG GALAXY Z FOLD 4
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA TT 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest