- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Nem nyílnak a Foldok?
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Íme az új Android Auto!
- Yettel topik
- Ultrafényes Pixel karórák érkeznek
-
Mobilarena
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Karácsonyi telefonajánló 2024 (cikk)
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
RAiN91
őstag
Sziasztok,
valószínűleg Samsung Galaxy A15 lesz a befutó. Árukeresőn van egy 8/256 verzió, csak pár webshopban kapható, és a Samsung oldalán egyáltalán nem látok ilyen típust, csak a 4/128-at 4G és 5G verzióban. Ez átverés, vagy csak nincs rá igény, és nem árulják annyi helyen? Vagy nem sok értelme van ezt venni, mert mint korábba írtátok, lehet a tárhelyből lecsípni, és ezáltal több lesz a RAM?
[link] -
RAiN91
őstag
-
RAiN91
őstag
Samsung Galaxy A15, 128GB vs 256GB. Annyi kérdésem lenne, hogy ezeknél a rendszer számára ugyan annyi hely van biztosítva, és csak a saját tárhelyem lesz nagyobb? (ahova pl. a képek mennek).
-
RAiN91
őstag
Sziasztok,
ismerősömnek keresek okos telefont. Olcsóbb Androidos telefon a cél (50-60e Ft). Legelső Androidos telefonja valami olcsóbb Samsung Galaxy A széria volt, utána le lett cserélve egy Xiaomi Redmi 9-re. Mindkettőnél az volt a gond egy idő után, hogy megtelt a tárhely. Jelenleg már ott tartunk, hogy kb. alig van alkalmazás a telefonon, mert az a pár letöltött szükséges alkalmazás is megtelíti a tárhelyet. Gondolom hiába van nagy tárhely, de a rendszer számára fenntartott terület kicsi. Egyébként is lassú a telefon és szeretne egy másikat. Ebben az árkategóriában ugyan erre számítsunk? Xiaomi Redmi 13C és Galaxy A15 amit néztem ezen az áron. -
RAiN91
őstag
válasz
sfdrakex #180405 üzenetére
A rendszer sebesség, és hogy azért még 4-5 évig jó legyen. Inkább egy felsőbb kategóriás, mint egy fiatalabb új középkategóriás. Amiket találtam: S20, S21, Galaxy A54.
Iphoneban ijesztő, hogy a legtöbb 80%-os akksival hirdetik. Nekem is Iphone van, bár SE3, 97% akksival, és sem bír sokat.
-
RAiN91
őstag
Sziasztok,
ismerősnek keresek telefont.
-használtan
-keret 100k
-méret: max 6.4", de jobb, ha kisebb (de ez elég necces úgy gondolom)
-főként Android, de végső esetben lehet IPhone isTudtok esetleg mondani típusokat, amiket ajánlanátok?
-
RAiN91
őstag
Sziasztok,
milyen telefonokat tudtok ajánlatni? Ismerősöm szeretne leváltani egy Redmi 4X-etA keret max. 100e Ft, de inkább inkább 50, de annyiért gondolom esélytelen:
Jó kamera, jó akksi
Lehetőleg nem valami hatalmas nagy méret
Ne legyen lassú (ez gondolom 6GB+ RAM?) -
RAiN91
őstag
Sziasztok,
kicsit offos kérdés, de nem találtam jobb helyet. Ismerősömnek szeretnék selfibotot venni. Annyit tudok csak, hogy androidos telefonja van. Két fajta botot láttam, jack kioldósat és Bluetooth kioldósat. Ha nincs jack, akkor az felejtős. A BT verzió pedig elvileg telefon független? -
RAiN91
őstag
Sziasztok
Kénytelen vagyok lecserélni a P10-et sajnos, sok a hibája. A családba van kettő Redmi 9, mert mindenki ezt ajánlotta. Nagyon nem találtam más opciót. Ami nem tetszik benne, hogy hatalmas, főleg tokkal, a másik a kijelzője nem olyan szép mint a P10. Van esetleg más alternatíva, akár használtan, ha a határ 40e Ft? -
RAiN91
őstag
sziasztok
egy Redmi 9-et kell leváltani ismerősnek, mert nem jön be neki, túl nagy.. Valószínű elcseréljük, de mire?
Követelmény: Huawei vagy Samsung, és kisebb mint a Redmi 9. Samsungbol az A20e megy hasonló áron (kb. 50 a plafon), de az nem túl jó, adatok alapján.
A Huawei-ek:
Y6S
P Smart 2019
Y6P
P40 Lite
Ezek közül mit javasoltok? Nem tudom melyikben nincs GMS, de az nagyon gáz, ha nincs? Használ néhány alap alkalmazást, illetve néha Tetris szintű játékokot. -
RAiN91
őstag
Sziasztok
50e Ft-ig tudtok ajánlani olyan telefont, ami nem nagy? 6" alatti.. Én elég esélytelennek látom, csak 6.3-6.5 a standard. -
RAiN91
őstag
válasz
csaba1203 #157413 üzenetére
Találtam még a Médiában 40k-ért a Huawei P20 Lite-t, ami azért szúrt szemet a többi között, legfőképp a 9C-hez hasonlítva:
mert 4GB RAM
kijelző felbontása pedig sokkal jobb: 1080 x 2280 pixel
USB Type C
akkuban viszont jóval gyengébb, emiatt kérdéses.Esetleg van erről a telefonról infó, hogy miért inkább a 9C? (vagy a 9, de az ár miatt inkább a C érdekesebb nekem)
-
RAiN91
őstag
válasz
Viktor0610 #157472 üzenetére
Olyasmire gondoltam, hogy beregisztralom a Xiaomi-nal, es ha baja van, nekik küldöm :)
-
RAiN91
őstag
válasz
hhgygy #157428 üzenetére
Árukeresőn 44e Ft a sima 9 (32GB) illetve a 9C (64GB) is. Van esetleg bármi külföldi oldal, ahol olcsóbban be tudom szerezni, lehetőleg EU raktárból, hogy ÁFA és VÁM mentes legyen? Főleg, ha 2 darabot is vennék.
Illetve érdemes várni 1 hónapot, vagy nem fog lejjebb menni az ára? (karácsonyra elég ha ide ér) -
RAiN91
őstag
válasz
redingitell #157426 üzenetére
A 32GB manapság mennyire kevés?
(alap alkalmazások használata, messenger, face, chrome meg egy két ingyenes játék), azon kívül fényképek, ha megtelik lehúzom gépre vagy SD kártya). Így vállalható a 32? -
RAiN91
őstag
Sziasztok
45e Ft-ig milyen telefont tudnátok ajánlani, amiben legalább 3GB RAM van?
Néztem a Redmi 9, 9C, 9A verziókat, Honor 9A, Huawei Y6S, Y6P, Huawei P40 Lite. Utóbbi elég jó hardverben, de GMS nélküli, ezért nem biztos, hogy kell.
Ezeken kívül, vagy ezekből mit ajánlanátok? -
RAiN91
őstag
válasz
Viktor0610 #156454 üzenetére
Köszi. És kell nekem a 64, vagy ha vam SD kartyam, elég lehet a 32? Alap alkalmazások kellenek csak, az kb. kimerül annyiban hogy Messenger es Viber. Illetve fotózás. Ha megtelik, lementem laptopra, de nem 100 kép után akarom mentegetni.
Gagyi Samsung Galaxy J3 volt előtte, a rendszermemória telt meg mindig, a végére már a messenger sem ment fel, és az volt az egyedüli app a telefonon 🤣 De mar 3x találkoztam ilyen problémával, és az mind samsung Galaxy j szeria volt, a particio így volt megcsinalva. Ha elég lenne a 32 akkor az ár miatt azt venném. -
RAiN91
őstag
Sziasztok
50e Ft ig keresek androidos telefont. Amiket találtam: Huawei Y6P és Xiaomi Redmi 9.
Kb. ugyan azt tudják, élőben meg kell nézni. Ezeken kívül lenne valami jobb vétel? -
RAiN91
őstag
Sziasztok
Általános használatra kellene egy androidos telefon. A határ 40e Ft, követelmény kb. annyi, hogy 3GB RAM legyen benne, és a kijelzője viszonylag legyen szép (IPS)Én ezeket néztem. Esetleg ezek közül mit javasoltok? Vagy ezeken kívül?
Xiaomi Redmi 8
Huawei Y6S
LG K50S
Motorola E6 Plus -
RAiN91
őstag
Sziasztok,
kis off, mert nem tudom, hova írjam.Egy xiaomi powerbankot tölthetem a Huawei telefonom gyors töltőjével, vagy az tönkre vágja?
-
RAiN91
őstag
Sziasztok
Sony Xperia M5 vagy Motorola Moto G5?
Specifikáció alapján az M5 jobbnak tűnik, viszont a Moto G5 újabb? Van egyértelmű válasz, 40e Ft-ért melyik a jobb? (esetleg bármi más?)
-
RAiN91
őstag
Sziasztok
Már a kezdetektől voltak androidos okostelefonjaim, még kb. 5 éve mobilnetem is volt. Akkor tűzfallal tiltottam le a legtöbb alkalmazást, hogy véletlenül se zabálja a mobilnetet, ami jó drága volt.
Azóta most van először mobilnetem, 1GB, és nem szeretném véletlenül sem túllépni. Mennyire jellemző, hogy elkezd valamit magától letölteni, frissíteni, aztán kapufa? Mert 1 napra volt most bekapcsolva, és nagyon minimálisat evett a google maps navija, meg is lepődtem. A kérdés, hogy azért érdemes lekorlátozni, letiltani egyes appokat?
-
RAiN91
őstag
Sziasztok
Az első Moto X és a Nexus 4 között gondolkozom, utóbbi talán kicsit olcsóbb.
Ti melyiket ajánlatnátok?
-
RAiN91
őstag
Sziasztok
Csiga lassú S2 után keresek valami utódot.
A követelményeim:
-használt, nagyon maximum 30e Ft a magyar piacon
-android
-4,3 - 5"-os kijelzőméret
-nem nehezebb súlyra mint az S2
-lehetőleg AMOLED, de legalább IPS kijelző
-ne legyen Samsung mert nem tetszik egyik se az S2-től felfele
-ha rakok bele új, utángyártott akksit, ne kelljen naponta tölteni (itt csak arra gondolok, hogy pl. ne 1200mAh akksi legyen benne gyárilag)Amikre én gondoltam elsőre: Motorola Moto X, régen volt ilyen telefonom, akkor nagyon tetszett, viszont ismerősnek nemrég cseréltünk akkut és így sem sokáig bírja.
Google Nexus 4-5
Tudnátok még alternatívákat mondani? Lehet bármi, kínai stb.
Köszönöm.
-
RAiN91
őstag
Sziasztok
A sima HTC Desire, vagy LG P970-et választanátok? Megbízhatóság is számít, hosszú távra lenne.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
- Eladó Vagy Csere SAMSUNG GALAXY Z FOLD 4
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- 127 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- AKCIÓ! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 5060 Ti 16GB Zalman i3 NEO Enermax 650W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R 5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Corsair 650W
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest