- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- One mobilszolgáltatások
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Nem nyílnak a Foldok?
-
Mobilarena
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Karácsonyi telefonajánló 2024 (cikk)
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
jeanvaljean
tag
válasz
Amadako #59314 üzenetére
A Moto G2-ről én sem tudok nyilatkozni, ellenben feleségmenek Mi3-ast vettünk. Azóta (2 hét) egyszer sem kapcsolta be a laptopját, azt használja mindenre. Iszonyat jó az a telefon. Tudtommal a Galaxy S5-tel áll nagyjából egy szinten, ami mondjuk kétszer annyiba kerül. Hihetetlen könnyű, szinte nincs súlya, szép, elegáns, vékony, hihetetlenül gyors, csodálatos képernyő, 2 gb RAM, a kamerája fantasztikus, szóval nincs hibája, tényleg. Viszont nincs SD-kártya slot.
Nekem Redmi 1s-em van, az akkuidőt leszámítva (ami mindenkinél kibír 1-2 napot, nálam nem), hibátlan készülék, baromira szerethető, kétkártyás, szuper kamerával, gyönyörű képernyővel, és csak 49.990 Ft egy év garanciával...
Ha nem csúcsjátékok pörgetésére használnád, szerintem fölösleges 90.000-es telefont venned, a Redmi 1S fele annyiba kerül, és csúcsszuper készülék, ráadásul ezen is elfutnak a komolyabb játékok.
A Redmi Note szintén szuper gép, már, ha megbírkózol az 5,5 inches képernyővel. Szuper kamera, proci, kijelző, akkuidő, bátran merem ajánlani, de nekem az óriási nagy. És csak 68 ezer körül van.
Szerintem a xiaomival nem lősz mellé.
-
-Faceless-
őstag
válasz
Amadako #59317 üzenetére
A mi3 az én szememben egy jobb készülék, mint a Galaxy s5. Pár dologban alulmarad, de akkor is az egyik legjobb csúcskategóriás telefon. Nem beszélve arról, hogy az egyik hanem legjobb android felülettel startol, sok mást megszégyenítő üzemidővel, és külsővel.
Ez egy magyar bolt helyi garival, ez egy webárúház német garanciával áfa/vám nélkül (kosárba rakod a telefont beírod a lakhelyed, és hogy eu warehouse [kapsz mellé egy rakat ajándékot is]).
-
norbert1998
nagyúr
válasz
Amadako #59268 üzenetére
Nexus 4, optimus g, majd kicsit kevesebb tudással,xperia sp, majd talk 5h. Bár összevissza nem mind felel még az elvárásnak.
Devergo és a többiek ebben a témában: nekem teljesen mindegy mit ajánlotok, én spt vennék újra,de persze nem én döntök, hanem ő,a mi ajánlásaink átlaga alapján. Vagyis inkább módusz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
- Eladó Vagy Csere SAMSUNG GALAXY Z FOLD 4
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! R5 8400F / RX 9060XT / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 27GL850-B 144Hz QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- AKCIÓ! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest