-
Mobilarena
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Karácsonyi telefonajánló 2024 (cikk)
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ájvé
veterán
Pixel lenne de nálunk nincs hivatalosan, persze ha jó bolti gari akkor lehet. Másrészt rohadtul feláras az összes Pixel itthon, 4a is csillagászati összegekben kapható egyszerűen nem éri meg ha árában egy felső kategóriás készüléket kapsz már.
iPhone van aki azt akar, de aki nem annak nem alternatíva.
Más viszont nincs, Huawei P40 GMS nélkül, még lenne néhány jelölt, de fene se tudja mi lesz vele, eladták a Honort is de kinek? Mit fognak vagy egyáltalán mit tudnak vele kezdeni? (Honor csak egy brand mindenben a Huawei állt mögötte)
Sony elveszett, de mindig is túlárazott volt amúgy is. -
Ájvé
veterán
-
Ájvé
veterán
TCL nem tudom milyen mobil téren (tv gyártóként ismert), így support kérdés, minőségre nem hiszem hogy gagyi. TCL Proról jókat írtak ph-s teszten.
Én mondjuk hardvert nézem elsőként, Snapdragon 665 nem rossz de ilyen árban jobbat is kapni pl lentebb linkelt Mi Note 10 Lite és másban is jobb szerintem. -
xhege
veterán
Van igazság abban, amit mondasz. A hardver/ár arány nem túl fényes, de számomra ez tévútnak bizonyult. Én inkább azt mondom most már, hogy felhasználói élmény/ár arány. Ebben viszont nagyon jó!
Nem gerjedek már a minél nagyobb szám annál jobb dologra. Pl nézzünk meg egy 12 megapixeles iPhone 11 kamerával készült fotót (a videóról nem beszélve), meg egy 48 megapixeles kamerával készült OnePlus 7t fotót. Ég és föld a különbség az iPhone javára (mindkét telefont használtam). Vagy ugyanitt az iPhone 4GB RAM vs OnePLus 8GB RAM az iPhone nem lassabb (sőt) úgy, hogy a OnePlus az egyik leggyorsabb droid telefon. Akksi 3800 mAh óra vs 3110 mAh és az iPhone 11 kicsivel tovább bírja. Szóval én elengedtem a számokat és a felhasználói élmény mozgat. Abban igazad van, hogy az iPhone nem karitatív cég és pénzéhes.
-
Norbi.
őstag
A hozzáállásuk valóban kétséges, a céget sok szempontból nem szeretem, a termékeiket viszont nagyon is.
Nekik az elsődleges piac még mindig Amerika és a nagyobb EU országok, ahol könnyebben kiköhöghetőek az összegek.
A HW tudás ár/érték arány alatt nem tudom mire gondolsz, a proci brutál, a kijelzők, kamerák élvonalban vannak, a RAM méretre kevesebbnek tűnik, mint a droidos csúcsoknál, viszont alapvetően más a rendszer, így elég.
Egy csúcs droidos telefon sem olcsóbb már, a Samsung, Huawei (amíg nem volt gáz) is 3-400.000ft áron nyit. -
-
-
fntastic
aktív tag
Annyi a különbség, hogy 620-nak kerek a formája (nekem ezért kevésbé tetszik pl.), kisebb a kijelzője, 3.8 (520-nak 4.0), de viszont van vakuja. Mellesleg jóval drágább elvileg (bár nem tudom, hogy te hogy veszed).
Neked kell eldönteni, hogy megtudod-e kötni a vaku kompromisszumot, ha meg, akkor mindenképp az 520 szerintem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen
- Samsung Galaxy S24 Ultra / Kártyafüggetlen / 12/1024GB
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 13 mini 5G 128GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár HP Pro X360 11 G1 - Intel N4200 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W10 I Gari
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- MSI CreatorPro Z16P - i7-12700H, RTX A5500, értintőkijelző
- Crucial 240GB SSD eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest