- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Android szakmai topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Garmin topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
-
Mobilarena
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Karácsonyi telefonajánló 2024 (cikk)
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
kodmen
aktív tag
Én sem vagyok hardcore user, ha valaki elért vele 3-4 napot, az nekem is jó lesz szerintem!
Amíg új, nyilvánnyomogatomtapizom állandóan, egyébként csak az kell, hogy minden benne legyen (gps, zene, rádió, net) hogy ha hirtelen kell (távolról elérni a számítógépem, megkeresni egy utcát stb) akkor legyen a kezemben / zsebemben.
Mindjárt utána is olvasok, köszi! Sebességgel mennyire vagy elégedett? Gondolok itt főleg a fagyásokra: hívás felvétele, multitasking közben (böngészés v videó közben bejövő hívás), és az újraindulásokra.Igazából azért akarok feljebb mozdulni a kategóriák között, mert tudom, hogy minden IT cuccal az van, hogy ha nem fizetsz érte eleget, lehet ugyanazokkal vagy hasonló számokkal kapni olcsóbbat, de használhatóságban messze el fog maradni, mert vannak egyéb paraméterek, szoftver, ami fontosabb a hardverelemek összességénél, és ezt ők is tudják. Vagy épp lebutítják az olcsóbb készüléket, hogy így differenciáljanak.
-
agabe
addikt
Akkor valóban nem erősen használod, ha kibír 3-4 napot.
Amoled a nem amoledhez képest max +10% időt jelent ...nincsenek csodák. Felhasználás függő nagyon. 3G jobban meríti mint wifi, de ha edge-re van kapcsolva amikor nem használod, és gps, wifi kilőve, akkor kevesebbet eszik minden telefon. Már egy atrix 2-essel is ki lehet hozni 6-7 nap készenlíti időt közben összesen 1 óra használat is belefér persze nem 3D-s játék.
Én azt mondom ugyanúgy nyomkodva, nézve, hallgatva telefonálva egyik teló sem fog sokkal jobb időt elérni mint a többi ha nincs benne dupla akkora akksi, és ha nem is heavy user valaki, de használja a készüléket akkor 1-1,5 nap jöhet ki a mostaniakból.(#34184) Matada2.3:
egyértelműen nexus 4 , és legfeljebb teszel rá egy jó launchert, még azzal is jobb lesz sokkal.
Jól néz ki a HTC új UI -e , de nem elképzelhetetlen (nem szoktam mostanában nézegetni), hogy már vannak vagy lesznek olyan launcherek amik azt másolják.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
- Építő/felújító topik
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- LEGO klub
- VR topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- AliExpress tapasztalatok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1TB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Akku: 100%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A16 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Csere-Beszámítás! MSI Gaming X RTX 4060Ti 16GB GDRR6 Videokártya!
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus Prime A320M R5 1600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Rampage SHIVA TT 500W
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged