- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
pit stop
addikt
válasz
quailstorm #12803 üzenetére
Nem azt mondtam hogy nem lehetne. De low-endbe lett pozicionálva, ott meg úgy voltak vele, hogy jó lesz az. Ami mobilhoz elég is lenne, csak más téren meg próbálják bizonygatni hogy ez ugye okosteló.
Még mindig ez a legjobb azt mondom ebben a kategóriában. Van itthon még fém vázas touch&type is, amit tulaja nagyon imád, csak érintőpanel hajlamos meghalni egy idő után... -
pit stop
addikt
válasz
quailstorm #12712 üzenetére
USB tényleg hülyeség - nem értem, nem hiszem hogy megdobta volna annyira. Maximum arra tudok gondolni, hogy túl sok régi töltőjük volt még raktáron, és így tudják eladni meg kihasználni...
CPU költség
Kamera pedig rád és Blackmirorra is reagálva azért van benne, mert átlagember ha bemegy, akkor ha nincs rajta kamera az már mobilnak se nevezhető. Dizájnban hozza Lumiákat, azokra dícsérő szavakat olvashat átlagember. Ennek meg megnézi készített képet kijelzőjén (gépre úgy sem rakja egyszerűen usb miatt), ott meg nem nagyon jön ki. Ha meg valami hozzáértőbb kezébe kerül, az meg inkább leragasztja színes cellux-szal.(#12713): Itthon van 206. Cégnél most már csak Lumia meg LG van
-
pit stop
addikt
válasz
quailstorm #12689 üzenetére
Nem értek egyet. Telefonkönyv nemtudom már hogy lett átmásolva mert rég volt, de nem szenvedtünk mert az megmaradt volna. Azóta pedig telefonálásra és amire ki lett találva arra tökéletes. Én is meghalnék rajta okostelefon után, de mint mobilTELEFON, Perfect. És esést is bírja. Ha pedig nem fekete vagy fehér akkor csajok is oda-vissza vannak érte (mint mellette iPhone tulaj).
-
pit stop
addikt
válasz
quailstorm #12539 üzenetére
Persze, gugli rögtön hozta
-
pit stop
addikt
válasz
quailstorm #12537 üzenetére
Csak egyedi, ilyet még a Google se talál sehol a Földön
Sorry a járatlanságomért -
pit stop
addikt
válasz
HuMarc #12461 üzenetére
Nem olyan rossz az arány, minden viszonyítás kérdése. Pontos számot nem tudok, de nemrég olvastam róla.
Most már elég híres lett, így boldog-boldogtalan szinte próbálkozik, de alapvetően olyan ötletekre lett csinálva, amire bank vagy más szokásos befektető nem ad pénzt. Jellemzően azért nem világrengető ötletekről van szó, és még azt ki is kell fejleszteni, pontosítani stb. Tehát ha megvalósul hozzánk valószínűleg akkor sem jut el - maximum sokára; többek között azért is mert sem országunk, sem a térségünk nincs nagyon jelen ebben, így ahol kitalálják és megcsinálják ott elélnek belőle (de világszintű forgalmazás meg bevetés már más lépték). -
pit stop
addikt
WP-n nem lehet beállítani, ha írok billentyűzetén rezegjen?
-
pit stop
addikt
Rossz szomszédságot néztük meg tegnap - nem rossz film, de nem egy nagy eresztés. Csajoknak biztos tetszik, de Efronból végén már eléggé sokk lett (ha azokat a részeket értelmesen töltik ki, teljesen jó lenne). Így vannak benne jó poénok, de nem biztos hogy mégegyszer ezt választanám.
Transformers előzetesét láttam - az jó lesz -
pit stop
addikt
válasz
-Faceless- #12025 üzenetére
Tesztben 80-85-öt írnak, azt hittem az gyári garis. Akkor szolgáltatóhoz való érkezését valóban meg kell várni, sorry
-
pit stop
addikt
Mi ez a punnyadás fiatalok?
Humarc pedig nem is jött topikba (csak kicsit régebben)
-
pit stop
addikt
válasz
joey04 #11954 üzenetére
Nyilván mindenki saját vagy szűk környezete tapasztalatára építkezik igazán, csak ez alapján láttam én azt, hogy nem fizetném ki érte azt a felárat - mindamellett elismerem, hogy egy nagyon jó rendszert csináltak meg.
Nem egy ember volt, aki szintén sok éve használja már rendszert, de a csatlakozókkal mindenkinek volt baja, valamelyik sokszor túlmelegedett, meg kijelző is többeknél sárgult.
Ezek vannak máshol is, csak sokszor iPhone úgy van emlegetve mintha külön univerzum lenne, de azért nem az szvsz. -
pit stop
addikt
válasz
joey04 #11947 üzenetére
Mitől megbízhatóbb?
Pont most hétvégét egy nagyobb társasággal töltöttem - többségnek szifonja volt. Egyiknek ez volt a xar rajta, másiknak az halt be, harmadiknak meg volt vele egy harmadik problémája. Minőségileg minőségi, de ugyanúgy vannak problémái mint technikai eszköznek, és ehhez meg hozzáadnak 1 év garit... -
pit stop
addikt
válasz
-Faceless- #11639 üzenetére
Nem csak félreértettétek egymást?
Szinte mindenhova nappalis diákot keresnek, minél több, de legalább 8 órában - annak örülnek a leginkábbNappalis után jár csak egy rakat adókedvezmény nekik (az nem érdekel senkit, hogy te nappalis vagy és közben tanulnod kéne) - sem a levelezős, sem a passzív sem semmilyen más jogviszonyban lévő után nem jár kedvezmény.
-
pit stop
addikt
válasz
-Faceless- #11618 üzenetére
"rendes állásom nem lehet, mert még hallgatói jogviszonyom van." - ezt honnan vetted? A kettőnek semmi köze egymáshoz.
Ha nappalis vagy, vagy passzív vagy teljesen mindegy akár 16 órában is dolgozhatsz - normál szerződéssel, kutyát nem érdekli hivatalosan (sajnos).(#11621) HuMarc: Különösen ajánlott miatt is legalább Z2 legyen benne. Mást most nemtudok, majd ha unatkozós lesz hét, akkor körbenézek
-
pit stop
addikt
Sony gyári 4.3 droidnál feloldási módot csak root után tudok váltani, vagy még mélyebben bele kéne nyúlni rendszerbe? (Z1 alatt van redő helyett más feloldás, de Z-re nem sikerült megtalálni hogy kéne...)
(#11499) batai15: Képet csak én nem láttam?
(#11518) Cyberpunk: Nekem meg jön a Lumia
-
pit stop
addikt
válasz
DjEszti #11508 üzenetére
A felsoroltak közül Ace3 LTE ami a legjobb - bár a hátlapjától ráz a hideg - több ram pedig aranyat ér.
LG-nek vannak jó ajánlatai, nemtudom, hogy függő vagy függetlenként gondoltad azt az árat - de esetleg náluk nézz még körbe. Meg kérdés mire használná aki kapja - attól függően kerülhet még konkrét típus képbe.(#11513) Cyberpunk: Végre egy jó választás "főnök"
-
pit stop
addikt
Majd ha voltál pár nyelvvizsgán megtudod igazán..
Legtöbb vizsgán listening a nagy rosta - vagy recseg ropog, terem 90%-a nem hallja jól. Vagy ha ultramodern füllhallgatós, saját magad állítós, akkor meg keresnek valami angol/ír faluvégi Pistabácsit, aki úgy töri a nyelvet, hogy kínai marslakónak elmehetne -
pit stop
addikt
válasz
Blackmirror #11287 üzenetére
Ami nem olyan, hogy S-sel kezdődik és amsung a vége
Viccet félretéve többekkel ellentétben nekem S5 tetszik - jobb mint az elődjei SZVSZ. formára s egyebekben. De középkategóriában túl sok modellje van túl sok hiányossággal. -
pit stop
addikt
Idén nem lesz új Iphone, és itt még nem is hír
A következőn már csak egy fél alma lesz, mert tovább aszalódik addig lyuknál -
pit stop
addikt
válasz
batai15 #10741 üzenetére
Speedshopnál azt lehetett nyerni és végül egy fórumtárs lett a szerencsés
(#10747) Blackmirror: Vicces, mert ennek ellenére sok embernél láttam BB-t kézben
Új One jó meg szép, de nem fog úgy csökkenni ára reálisra mint másoknál - szolgáltatók meg csomagokhoz nem adnak olyan kedvezményt - annyival többet én meg nem adnék érte.
Ahhoz képest meg, ahogy HTC tavaly után szabadkozott, hogy nagy érdeklődés meg pozitív vélemények miatt idén majd tényleg jönnek nagyobb stand és több telefon... Igazából tényleg lett több telefon (2 helyett már 3), de mind One, meg egy négyzetméterrel nagyobb volt stand is. De legalább ők ott voltak tényleg
-
pit stop
addikt
válasz
batai15 #10738 üzenetére
Nekik is volt tombolánál egy játékuk, top3 kapott ajándékcsomagot. Másodiknak mondták nevét, kiment átvette, kész. Aztán jött első, meg feltűnt még egy srác hogy a második márpedig ő volt, van képe is. Azonos nevű meg lenyúlta másodiknak járót
De még nézőtéren visszakérték tőle
-
pit stop
addikt
válasz
Ed3r_X_ #10732 üzenetére
Örülök hogy találkoztunk, még ha csak rövid időre is. Öcsémmel voltam, ő meg nem volt ismerkedős kedvében valamiért.
Nekem is tetszett, jó volt.
Én Nokiát hiányoltam nagyon - ha kivesszük hogy Blackberry hiányáról tudtam előre.
LG baki végén vicces voltSimba pedig tavaly voltál, nem?
-
pit stop
addikt
Szolgáltatónál kitett telefonokra ne hagyatkozzatok sebesség és egyebekben mert sokszor valami külön gyártott butított van kint.
Vodából tartóból közelemből most vittek el egy 5S-t - hogy törne le a keze. -
pit stop
addikt
válasz
HuMarc #10602 üzenetére
Felveszel egy fekete inget fehér nyakkendővel, összeborzolod a hajad, szemeddel meg csinálj valamit és mehetsz, kész. Ed3r_X_ -nek már nem ilyen egyszerű
Ui.: Nem hiába veszek én is külsős jegyet
Más: Nincs semmi épkézláb online stratégiai játék clash of clans-on meg saját testvérén kívül?
-
pit stop
addikt
-
pit stop
addikt
válasz
Blackmirror #10409 üzenetére
Eddig olvastam: "szűkös operatív memóriát bőségesen ellensúlyozza a fürge processzor"
512 ram-mal várhatóan hozza az átlagos Ace szintet -
pit stop
addikt
válasz
Sweet Lou 6 #10389 üzenetére
Mivel ez aránylag egy szakmai fórum a márka ismertségével kapcsolatos részt erősen torzítani fogja, hogy nem reprezentatív lesz a minta - bár kérdés mit szeretnél kihozni belőle
Végén esetleg lehetne egy "nem tudom" lehetőség - mert ott szintén torzítás esélyes.
Kutatási aranyszabályként pedig máskor a végére hagyd a személyes adatokat
Kitöltve -
pit stop
addikt
válasz
Blackmirror #10345 üzenetére
Szolgáltatós helyzettel nem voltam tisztában, most néztem meg - korábban árulták
Aztán láttam, hogy telekommal is összevesztek, szóval itthon kevésbé fog jövőben így prosperálni valóban. Kár érte - így már értem miért nem lesznek Veletechen - bár tartom hogy egyre több embernél látom.
-
pit stop
addikt
válasz
Blackmirror #10213 üzenetére
Nem értek egyet, alakul az és fog is szvsz.
Járok-kelek utcán meg cégnél/suliba és egyre több embernél látok - de nem a régi rendszert hanem 10-est (z10, q5 leginkább, 10 ritkább). -
pit stop
addikt
Off topik sarkot akkor tényleg ki lehetne alakítani
P6
"Zsebben betõrt a kijelzõje.. Kicsit ideges lettem és ledabtam a padlóla. De dulvàn!" -
pit stop
addikt
Cordon néha normális: [link]
Lehet mindjárt letöröm csattot és viszem be -
pit stop
addikt
válasz
-Faceless- #9762 üzenetére
Használhatatlanról jut eszembe hogy egyre több embertől hallom érdekes mód, hogy: akad, lefagyott, több percig töltött mióta új szoftvert letöltöttem. Nemtudom miért de-de-de ez Apple, egyébként hibátlan. Mondjuk nyilván belejátszik hogy itthon nem tudja megvenni újat, erre is évekig spórolt. Kivétel a szabályt erősíti
-
pit stop
addikt
Új occó iPhone jöhet holnap, mert a többi a raktárat tölti [link] Ami raktárba van azt is átszerelik? Vagy ez miért jó...
-
pit stop
addikt
válasz
-Faceless- #9715 üzenetére
Egyetértek, csajoknak be szokott jönni színezése - többnél is láttam már, méret se túl nagy nekik, és ehhez képest hardver se rettenet.
-
pit stop
addikt
Érdekes, főleg hogy több márkánál egyszerre van. Sok különböző xperiánál, htc-nél és huawei p6-nál is előjött - én ezekről tudok.
1-es új kora óta vagy most lett ilyen?
2-es hiba nem rémlik. 3asra T magyarázat.
Negyedikhez pedig: tisztán telepített?
Melegedni melegszik elég rendesen, de nekem olyan hatalmas gondom nincs 4.3-mal és nem is láttam nagy sírást - ez a random kihangosítás viszont gáz - főleg érdekes hogy hogy jön elő mint írtam. Szerintem szép a kijelzője ennek.is.Simán kaphat új telefont, nem egy ember volt aki több hibával beadta és inkább adtak neki egy újat.
-
pit stop
addikt
Kihangosító hiba melyik gyártónál jön elő 4.2-4.3 alatt? Htc, Sony, Huawei mellett van még valamelyik?
-
pit stop
addikt
Samsung gyárilag ad 1 féle billentyűzetet aztán használd azt vagy menj play-be?
Haver S4-esébe át akartam állítani, mert gyári nagyon nem tetszett neki, mondom biztos van másik, de van alapértelmezett és pont -
pit stop
addikt
válasz
Blackmirror #9247 üzenetére
Az eredetit kell meglenni, én már csak tudom
-
pit stop
addikt
válasz
maggi1886076 #9121 üzenetére
Mintha utolsó modelljei kijelzőit dicsérték volna
-
pit stop
addikt
válasz
-Faceless- #9078 üzenetére
Hát én azért nem biztos hogy megvenném, ha ilyen olcsó is.
Samsungnak nem jött be, és úgy tesznek rá, ahogy régen kb. Badára - mintha nem is lenne. Egyébként pedig ott is azért ilyen olcsó, mert kivezetik épp. Kamerában rosszabb és szoftverfrissítésről is álmodhatnak állítólag. De haverom pont most vett, majd megnézem személyes tapasztalatra -
pit stop
addikt
válasz
Blackmirror #9036 üzenetére
De javulgat a rendszer?
-
pit stop
addikt
válasz
Blackmirror #9029 üzenetére
Fura volt, hogy gombokat kellett nyomogatni?
Egyébként Q10 tényleg sokkal minőségibb, de aki minél olcsóbban szeretne minőségi billentyűset annak még mindig messze legjobb.
-
pit stop
addikt
válasz
Blackmirror #9027 üzenetére
Mennyi?!?
T-nél meg Q5 lett bestbuy végképp aki nyomógombos telefont akar -
pit stop
addikt
Nem kell persze...
Csak az nem vízálló, míg másik igen. Többen tapasztalták hogy jobban megnyomódott képernyő, vagy keret!! és utána érintő/keret sérült/horpadt. Frissítve mindkettő lesz. Kamera G2-ben jobb.
De 30 ropi nem kevés - van köztük ekkora különbség? Ha közelebb lennének egymáshoz vagy nem lenne különbség rögtön tudnám persze...
Leejtésnél meg hiába üveg Z, az szögletesebb, könnyebben rakni rá tokot - G2-nél hátuljára kell lyuk gombok miatt, meg elejét se könnyű védeni. -
pit stop
addikt
70-ért Z, vagy 100-ért G2?
Véleményeket-javaslatokat kérnék!
Mindkettő kijelzője szép számomra.
1-2 évre, átlagos használat, néha fénykép mindenféle alkalmazás. -
pit stop
addikt
válasz
Blackmirror #8857 üzenetére
És mennyit hozott?
-
pit stop
addikt
válasz
quailstorm #8827 üzenetére
Hardverhez képest azért nem olyan rossz ár amennyiért hozzá lehet jutni.
-
pit stop
addikt
válasz
quailstorm #8824 üzenetére
Ez lehetne a fő esélyük egyébként
-
pit stop
addikt
válasz
Blackmirror #8710 üzenetére
Sokan pedig el is hiszik és tájékozódási pontnak is tekintik
Majdnem olyan mint Korea rosszabbik felén élni, csak ők ha akarják se tudják meg hogy mi folyik kint; itthon meg sokan bezárkóznak és csak azt hallják meg amit akarnak. -
pit stop
addikt
Van aki vásárolt már Electropark nevű műszaki áruházból? Vagy tud onnan tapasztalatot? Olyannak tűnik mint a bemutatóterem, de még jobb árral
-
pit stop
addikt
No akkor ennyit Motorola Nexusról - a Lenovo felvásárolta Motot.
-
pit stop
addikt
válasz
Blackmirror #8613 üzenetére
Csak úgy mosódik a kijelző a sebességtől úgy fut
Annak még nem jött el az ideje. -
pit stop
addikt
válasz
Blackmirror #8610 üzenetére
Én csak Nokia 100-ason, ott van cuccaimnál
Csak sok felé lesek/figyelek -
pit stop
addikt
"real racing 3 nevezetű játékban nem látom a mögöttem jövőket a visszapillantó tükörből,ezt hol tudom beállítani hogy làssak a visszapillantó tükörből?(4.2.2 van a telót)hát többet vártam az andreno320-tól" - micsoda éles összefüggés
-
pit stop
addikt
Lehet (valószínű) nagyon hülye noob kérdésem lenne:
Laptopra kábelen jön net (ha számít), akkor ha USB-n telefont is rákötöm meg tudom csinálni azt, hogy telefon laptop netét használja? - és ha igen akkor hogy?
Laptopba belenyúlni minimálisan tudok, mivel céges. -
pit stop
addikt
Kis szemle MWC előtt.
G3, meg a Z2 mi a jóbúbánatnak jön már most... hülyék -
pit stop
addikt
válasz
Remekelek28 #8500 üzenetére
Gratu hogy végül meglett a pénz
Reméljük kevesen dőlnek majd bele a hibába.
-
pit stop
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
- Háztartási gépek
- pr1mzejEE: Viszlát CoD2, CoD4, CS:GO!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Need for Speed: Rivals
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen NAS-t vegyek?
- Windows 10
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G4 - i5-7GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550M R7 5800X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3060 Ti 8GB ZALMAN I3 NEO A-Data 650W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- Felújított számítógépek számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest