Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Blackmirror
őstag
Ide is
[link] -
Blackmirror
őstag
válasz
Blackmirror #22134 üzenetére
Jajj a samu meg belerakta a speadtrumot. Hát nemmondoksemmit
-
Blackmirror
őstag
válasz
quailstorm #22127 üzenetére
-
Blackmirror
őstag
válasz
quailstorm #22125 üzenetére
Bocs ezt dobta ki a google, el sem olvastam csak a címig
-
Blackmirror
őstag
válasz
quailstorm #22121 üzenetére
Vagyis még boldogok.
Nem a vackot akarom rádsózni [link] -
Blackmirror
őstag
válasz
quailstorm #22119 üzenetére
Ezek windóz alatt futnak!
Az egyik átment a szomszéd windóza alá elkapta a kutya de aztán fel óra múlva magához tért rebootolt.
Víz és porálló. A másik karcmentes, gyárifüggetlen. Fűnyírót is kiváltják.
Szabvány M-eset tojnak mindig, és boldog csirkék voltak.
Ennél jobb biznisz nincs. Csak ma!!! Gondold meg! -
Blackmirror
őstag
válasz
quailstorm #22117 üzenetére
32 magos?
Kendermagos!!! Legpöpecebb -
Blackmirror
őstag
válasz
quailstorm #22115 üzenetére
Két tikot adok érte , tojnak rendesen!!!!4
-
Blackmirror
őstag
válasz
Ed3r_X_ #22109 üzenetére
Most nem tudom mi a gondod örülj neki hogy a hejjesírásból kiderül hogy kinek NEM adod el a telefont.
Amúgy ne legyél rásszista
Én adtam el cigánynak telefont, ez csak találkozáskor derült ki mert normálisan tudott kommunikálni szóban is és írásban is. (Pont Samu telefon volt) Semmi gond, reklamáció nem volt.
Ezzel nem akarlak győzködni, annak adod el akinek akarod, nyilván azzal felesleges foglalkozni aki írni se tud,(ha magyar ha cigány ) de vannak közöttük normálisak .Bocs hogy ciganyoztam javítsatok át magatokban romára hogy polkorrekt legyek, nincs kedvem átírni
-
Blackmirror
őstag
válasz
quailstorm #22091 üzenetére
Tuti Quasimodo a te aksid is mint az enyém volt.
-
Blackmirror
őstag
válasz
quailstorm #22021 üzenetére
Én azt nem tudhatom ,fogalmam sincs
-
Blackmirror
őstag
válasz
quailstorm #22019 üzenetére
A magánéletedről a fenti linked úgyis elmond mindent
-
Blackmirror
őstag
válasz
pit stop #21949 üzenetére
Nekem a gugli után azonnal nyílik a bicska a zsebemben, ez a gyenge pontom
Sok pénzért könnyű jót venni az a kihívás ha olcsón akarsz jót...úgy néz ki a tanácsot osztók nem szeretik a kihívásokat
Amúgy kérdező oldalon is van baj néha. Azt pl megértem hogy miért nem özönlenek a tippek ha pl 20-ért akar valaki okostelefont (újat és nem Kínából), vagy s7 tudású telefont szeretne negyvenér' -
Blackmirror
őstag
Néha így érzek én is [link]
-
-
Blackmirror
őstag
Ez érdekes ....
-
Blackmirror
őstag
Oszt Telenor szépen beállította az árakat
Céges előfizetésem Xs-es csomagnak felel meg, igy iPhone 7 32gb 226eft , 6s 16 GB 220 eFt
iPhone 7 128gb is 6000-rel drágább mint a 6s 64 GB.
Pedig a 16-os 6s-eket ki kene szórni mert 32-esek lesznek.Apple storebol rendelve a 32-es független 6s 217 ezer forint
Istyle 6s 16 GB 199.990, 64 GB -240.Telenor én igy szeretlek
-
Blackmirror
őstag
válasz
quailstorm #21675 üzenetére
Azzal jól jártam épp asszem. Mondjuk kétszer volt olyanom.
Az s4-em meg az iPhone 5c-m akartak itt vicc áron megvenni, 60-65-ök voltak az s4-ek(s800) és a gyengébb sufnis gari nélküli s4 áron akarták vinni. Aztan jött egy ember aki elvitte a meghirdetett áron alku nélkül mert értette mit jelent a plusz egy év gyári gari meg hogy mi az az i9506.(vagy 55 vagy 58-ért adtam el, vhogy igy).
Az s4-en tulajdonképp nyertem is, (35 volt xs-es előfizetéshez)az 5c bukta volt,(-35 fél évesen)de az összes telom azért jól adtam el nagyobb mínusz nélkül.
Legnagyobb bukta a mostani 6s lesz, ha most adnám el már egy közepes droid telefon árát bukom kb, de ezt épp emiatt minél később szeretném eladni, ki fogja ez szolgálni az árát szóval inkább nem is számolgatok ezen -
Blackmirror
őstag
válasz
quailstorm #21671 üzenetére
Mintha én írtam volna
Eszembe is jutott csak nem akartam benyögni.Jofogasra tedd fel és vegyél mellé nyugtatót be
-
Blackmirror
őstag
AlcatelBlackberry ?[link]
-
Blackmirror
őstag
válasz
quailstorm #21612 üzenetére
Csipketerítő a tetejére való ?
Mar megéri -
Blackmirror
őstag
válasz
Blackmirror #21584 üzenetére
Htcnél is tudod hogy mi a desire széria mi volt az M meg ilyenek.
Sonynál szintén -
Blackmirror
őstag
válasz
CJ4567 #21582 üzenetére
Nem csak a hosszúság .
Alcatelnél meg a huaweinél ezek megjegyezhetők.
Meg sok éve így is van.(pl OT)
De a Samsung varialja és keveri szerintem tetszőleges módon ... Vagy nem jöttem még rá a logikára.
Egyszerűbb lenne ha lenne J meg A meg S satöbbi széria . De neeeeem bevariálja ilyen tagokkal hogy Ace,trend, plus, core prime, neo , Advance kihagytam valamit? -
Blackmirror
őstag
Galaxy J1 ace neo
Még mindig tudnak variálni ezekkel.
Majd lesz J3 2016 Advance Plus, Meg J5 2018 Core Aceneo -
Blackmirror
őstag
A kábszi rossz!!!
-
Blackmirror
őstag
válasz
quailstorm #21445 üzenetére
Te nem érted meg szerintem hogy megis lehet
Én meg nem tudom
-
Blackmirror
őstag
Hű de jo volt a WWDC lehet miniegér az órán
És fos lockscreenem -
Blackmirror
őstag
Pfuh a htc 10 topik sokkal erősebb, mint az iphone-osok.
Amiheztartásvégett: [link]
Azért samsung fanok is trollkodnak rendesen. -
Blackmirror
őstag
Néztem a többiek tippjeit, csodálkoztam is hogy nem vagy a listában.
Legközelebb vmi biztonsági tippet adj le, tavaly én is jártam így ahogy te kétszer is.Most mindig tippelek de tavaly jobban álltam akkor is ha elfelejtettem tippelni és nulláztam.
Na mindegy ... Pedig eszembe is jutott hogy verstappen necces lesz és falat fog, ezért nem is mertem rá tenni versenyre, gondoltam az időmérő nem olyan rizikós ott csak pár kort kell tenni) hát de.
Pitstop: jó lesz a kölyök
csak még van mit tanulni. Riccardo meg nem fogja hagyni hogy Webbert csináljanak belőle egy új sztár miatt, az jo edzés lesz Verstappennek
-
Blackmirror
őstag
Francba már ezzel az F1-es jatekommal
Tavaly jobban ment, most mindig azt találom el aki kiesik, technikai baja van vagy ilyesmi.
Most megint mi volt Verstappennel?! -
Blackmirror
őstag
válasz
pit stop #21367 üzenetére
Ajjaj valamit akkor nagyon elrontott az LG
ezt nem tudtam
Az kiderült már hogy kb mikori gyartasuak az érintettek ? Csak egy év után eszméltek hogy gond van?
Hű ha ez az Apple telefonokkal lenne arról már lehetett volna hallaniM8-akat én is néztem jol lement az ára a 9-nek is, nagyon szép telefon, M7-et is sokáig támogatják azzal se lesz gond. Csak a kamera....meg snap810.
Htc10 már jobban bejön de drága nagyon. -
Blackmirror
őstag
válasz
pit stop #21358 üzenetére
Hát passportot felesleges venni. Elhagyatott, app alig lesz.
Volt egy G flex 2-őm is, azt 40-ért csíptem telekom akcióban nem rossz telefon. Frissítés kérdéses, G3 régebbi az kapott a flex meg nem. Szerintem nem is fog.
Nem adnék érte 80-at, keresnék vmi használt G4-et, vagy hozzáraksz kicsit és újatquailstorm: z10-nél ott volt a 14 napos elállás lehetősége
-
Blackmirror
őstag
válasz
pit stop #21354 üzenetére
Nem szabadultam, mert eladhatatlan
nem, csak viccelek.
Volt egy kb egy évig, még mielőtt s4-re váltottam eladtam.
Aztán telekom jóvoltából hozzájutottam egy demo z10-hez jo áron.
Nem volt egyszerű a rendelés , féltem hogy törlik vagy elfogy, ezért megkértem quailstormot hogy rendeljen ő is, aztán majd elboltoljuk.
Az enyém sajna hibás volt, de kicserélték egy ujra. Aksira nem vonatkozott a gari, azt vennem kellett bele. Sikerült is, egy eredetinek hirdetett gagyit venni -
Blackmirror
őstag
válasz
quailstorm #21351 üzenetére
Itt a jó idő , menj a szabadba +csajozni
Most miért lenne szó arról , ez itt egy kocka fórum ?kiváncsi lennék egy HD2-re, lehet csak az irigység beszél belőlem.
Pitstop: Z10+6S
Van itthon egy Core prime is, de nem gyűjtöm a szemetet, meg kell szabadulni tőle. -
Blackmirror
őstag
válasz
quailstorm #21349 üzenetére
Meggyütt a kocka
-
Blackmirror
őstag
válasz
DeFranco #21208 üzenetére
Fú valami nevenincs üveg volt, ismerőstől kaptam, nem rendeltem. Kb mindegyikre ez van írva hogy 9H blabla.
Ahogy Tim is írta nagy a szórás. Próbálj ki egy olcsóbbat, ha nem jó (eláll a telefontól, feljön a széle) akkor szedd le. A Nillkin üvegeket dicsérik, az ebayen olyan 2-3 ezer forint.Nillkin frosted tok: Samu S advancemen volt.(azt nem teszteltem, nem esett le
) de nem véd alul, ott lekarcolhatod a telefont. Amúgy jó a fogása, nem kopik meg erősnek is néz ki de én már csak szilikonosat veszek nekem az jobban bejött.
Jelenleg két tokom van, egy olyan szilikon amit linkeltél, meg ez:[link] <---(színt meg satöbbit ne kommentáljátok
csak a felépítése miatt linkelem)ilyesmit is lehet kapni olcsóért ebayen, legalábbis láttam hasonlót szerintem LG-re is van.
quailstorm: az xperia L-nek alapból is rossz a kijelző érzékenysége(ritka rossz szerintem).
-
Blackmirror
őstag
válasz
quailstorm #21205 üzenetére
+DeFranco
Azt nem vettem észre hogy romlott volna az érzékenység , még a 3D touch is rendesen működött , azt hiszem 0,2 vagy 0,3-as üveg volt a telefonomon.
Azért csak volt mert pont leejtettem , megkarcolódott ezért levettem. Azért nem került vissza másik üveg ,mert iPhone -nál van kivágva home gombnak hely, vastagnak éreztem az üveget ahogy azt nyomtam, picit zavart, de ez a leonnál nem lesz probléma ahogy látom.
Minőségre meg nagy a szórás ebayen, ezt a fajtát nem ismerem próba szerencse.Szilikon tokom van vékony is, (abban esett le a telefon,nem lett baja) de inkább egy vastagabb szilikonra cseréltem. Por, kosz azért ne menjen alá.
-
Blackmirror
őstag
Svejk grat a tippjátékos eredményhez .
Ezt az iPhone 5set nagyon fogjak vinni foleg ha 2gb ram is lesz benne. Külön örülök a kinezetenek.
6s tulajként meg lehet át cseszte érzem magam -
Blackmirror
őstag
Versenyre én Perezt raktam, hát vmit (1pont?
)csak fog hozni ha már az időmérős tippet elbaltáztam.
Szerintem nem sokáig fog így menni az időmérő . Senki sem komálja. Ha meg arra utaztak hogy izgalmas és nézett legyen eléggé bebukták. Rég aludtam ilyen jót rajta még Szujó se keltett fel, lehet ő is beszundizott?Azért holnap felkelek 5:50-kor . Bizakodva hogy érdekes verseny lesz
-
Blackmirror
őstag
válasz
quailstorm #21125 üzenetére
Látom neked is tetszett az időmérő
-
Blackmirror
őstag
válasz
quailstorm #21106 üzenetére
Ja, azt olvastam de kinemcarjale
nefészbúkozzál
Én azt se használtam, de amit a face app kinyírása üzen az nem jóde nem is újdonság a BB priv óta lehet tudni hogy végleg ko lesz az OS10
-
Blackmirror
őstag
válasz
pit stop #21097 üzenetére
Sajna a BB legfrissebb szoftvere a legrosszabb is szerintem. + a kinézet, mielőtt jött el is adtam a z10-et
Aztán szerencsére került hozzam egy másik (telekomos használt demo) azt már frissitettem kíváncsiságból is, használható de lassabbnak érzem. Androidos cuccot azért nem tettem rá , nem tudom milyen vele( mivel másodtelefon az alap dolgokon kívül más app nem kell).Más: G5-ről nem hittem el hogy ilyen ronda lesz.... Erre de. Most az iPhone 7-ről vannak fent fotók , G5 esetből okulva most elhiszem hogy tényleg olyan is lesz.... Remélem legalább jó lesz a kamerája ha mar kettő lesz neki +ronda is
Úgy nez ki fordultak a dolgok , a Samsung gyárt szép telefont az LG meg az Apple rondát
-
Blackmirror
őstag
Akkor ezt jól megbeszéltétek
Blekkbörri a legjobb és kész.
i4snek nézni kell azért a korát, nekem az 5c után a 6s is egy 'űrhajónak' tűnt, hasonló lehet ez 4s vs i6 esetében is.
-
Blackmirror
őstag
válasz
Ed3r_X_ #20932 üzenetére
Az túl olcsónak tűnik
Garis?Nem mernék garancia nélkülit venni.(kijelző sokban hibás, kattog felül vagymi)i6s-emnek is volt baja, pedig új készülék. (hidegben kikapcsolt és nem kapcsolt vissza addig amíg otthon töltőre nem tettem----50%+ volt az akkuban tehát mielőtt kérdeznéd nem lemerült és nem júzererror
) Amúgy pöpec.
w333:Egy 100-ast rádobsz az s7-re és megvan
Nehogy vegyél még, várjál. Lesz az jobb áron is, a ályfónt meg könnyű eladni, főleg a függetlent.Az 5c-8GB!!!-t is hamar eladtam( normális áron,nem áron alul pedig telenoros volt). -
Blackmirror
őstag
válasz
Ed3r_X_ #20928 üzenetére
Annyiért 6st kéne kapjál... Sok, rengeteg.
Pl telenornál ( én csak teletabbinak hívom őket volt vmi ilyen mese régen)a kis céges csomagomhoz 2-3000ft-os csomag) 110 egy note 4, a G4 sem sokkal több. Újonnan nem éri meg szolgáltatótól i6-ot venni.
Használt vagy gariban cserélt v vmi ilyesmi példányt kéne kifognod HA -n megbízható tagtól.Vagy beszéld rá w333-at hogy neki s7 kell, adja el az i6-ot nyomban
Már biztos unja
-
Blackmirror
őstag
Ha nagyon kéne akkor ehelyett csak meg tudja venni magának... Nyilván nem 240-ért, hanem használtan egy olcsóbb példányt pl ott az 5-5c-5s.
Aki meg csúcs lumiát vesz az meg végképp meg tudja venni ha akarja.Sztem szimplán beszívott
-na jó , nem.
Persze van akinek elég amit a wp nyújt és felesleges lenne bármilyen másik csúcs telefont vennie, de ők elégedettek simán és nem ájfonhoz meg s6hoz hasonlitgatnak.Akit linkeltem az simán vépévérpistike szerintem azért nyomja ezt a szöveget.
Quailstorm: na , itt az ideje hogy megtanulj úszni
ha nagyobb bicepszet szeretnél még a kajakozást javaslom az talán nem annyira káros (<---szerk. Most látom hogy szenny, abban ne ússzál)
-
Blackmirror
őstag
De a leírtak alapján a "gyenge"6-od le kell váltani egy múmia 650re, érted ? Indulj a boltba
Úgy látom a 6s is meg lesz alázva a 730 által
[link]Durvul az a topik
Egyébként nem tudom miért hozzak fel az iPhone-t példának, tök más rendszer , nem érdekel a wp akkor se fogok azt venni ha 80-szor erősebb lesz mint az iPhone vagy bármelyik droidos telefon(van pár ami tetszik).
Egyébként egész pofásan néz ki ez a kis múmia , de 70 ezres ár sokkkk érte -
Blackmirror
őstag
Hú.... Mostmár tudom mire cserélem le az iPhone-t , gyenge a hw
[link] -
Blackmirror
őstag
válasz
quailstorm #20898 üzenetére
2 évesen már füllhalgatóval bizniszeltél?
-
Blackmirror
őstag
Vááááááááááááá az a kamera teszt
[link]
Be sem kellett volna rakni ezeket a képeket...írja is a tesztben, hogy hibás lehet a telefon.
Ennél az s5610 jobbat csinál. -
Blackmirror
őstag
Álysípek
A Blackberry Priv kapható a Telekomnál.
Ennél jobban csak az ára lepett meg. Durva
Új hozzászólás Aktív témák
- LG OLED55C9 prémium TV - 140cm, 4k, 120Hz - apró vizuális hibával
- Erős Gamer / Munka PC i7-14700, RTX 3070 Ti, 32GB RAM, 1TB SSD
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Brutál ERŐMŰ! Lenovo P710 / 2x Xeon E5 (44 mag!) / 384GB DDR4 / 2x 512 SSD / 8TB HDD, ASUS 1660 6GB
- Asus ROG X13 Flow 2in1 Touch WUXGA 120Hz Ryzen9 5900HS 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 3050Ti Win11 Garancia
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-G5 I 8GB I 128SSD I 12,5" Foltos FHD Touch I Cam I W10 I Gari!
- 12 GB-os RTX 4070Ti - garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B360-Pro i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 8GB ZALMAN S3 TG Zalman 500W
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / GTX 1660Ti / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest