- Szuperkijelzővel készül a Huawei Mate 80 RS
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
Hirdetés
Aktív témák
-
zseko
veterán
válasz
Dr. Student #27131 üzenetére
Tényleg jól néz ki a Spica, szó se róla, nekem is rögtön megtetszett, pláne a hozzá adott eredeti iGO miatt is, és szeretem is, de az idegeimre megy lassan
Csütörtökön már ott voltam, hogy közeli kontaktusba kerül a cipőm talpával
Minden eddigi telefonom megvolt 2-3 évig (3210-C100-D500-A501 - és még meg is vannak eltéve), de ez nem lesz meg nekem 1 évig se. Januárban vettem, februárban már eladtam volna ha lett volna pénzem másikra. Most viszont végre csere lesz, vagy ebben a hónapban vagy a következőben, de az fix. Az utóda egy S2 lesz, mert nem kívánok mégegyszer ennyit szívni egy telefonnal.
Ám nem akarlak lebeszélni erről a telefonról
Sokat ki lehet belőle hozni, de jó adag türelem kell hozzá hosszútávon
Gyári szofttal pl. egy idő után 20-30 másodperceket kellett várni a telefonkönyvre vagy az sms-re. Módosítottal meg pl. nem megy az avi, és a legtöbb film sem (qqplayerrel azóta a legtöbb megnézhető). Az A501-et (WinCe 5.1, 200Mhz) a kb. 2,5 év alatt 3x kellett hardresetelni, Spicával ezt már az első hónapban túlléptem, azóta meg..
Blade-el jobban járnál véleményem szerint. Kettő is van az ismeretségi körömben, nekik nincsenek ilyen gondjaik mint nekem -
umek7
őstag
válasz
Dr. Student #27138 üzenetére
Az X8 alatt a Sony Ericsson X8-ra gondoltam. Androidos.
Lehet hogy per pill nincs Blade 25k-ért fent, de alkudj rá, vagy várd meg amíg lesz. Esetleg még a Galaxy 3 is opció, de számolj vele hogy az gyengébb képességű.
-
molnarpeter
nagyúr
válasz
Dr. Student #27135 üzenetére
Ha nem találtál, akkor várj egy kicsit, én láttam már 25k-ért Blade-et
Ha nagy akku kell, akkor Galaxy 3, ha fényképezés fontos, és nem baj, ha mütyür, akkor X10 Mini, esetleg ugyanaz gyengébb kamerával, nagyobban, akkor X8.
mp
-
umek7
őstag
válasz
Dr. Student #27135 üzenetére
Esetleg X8. Más nem nagyon szóba jöhet, ha csak nem akarsz még ezeknél is gyengébbet venni. HA-n pedig én már nem egyszer láttam 25-ért, de találd fel magad.
-
umek7
őstag
válasz
25k-ért már tudsz venni Bladet, az igazat megvallva nem egy atomreaktor a mai viszonylatban, viszont mindenképp megpótolnám még azt az 5k-t.
Ui: Ha a külső számít akkor meg amelyik tetszik
-
molnarpeter
nagyúr
válasz
Blade van használtban 25k-ért is, a Spica meg egy
đ]@#[{đä]{đĐ{{đĐ<]{}Đ[@{<{#<]í]Đł#{, azaz jó szar mai viszonylatbanmp
-
zseko
veterán
válasz
Dr. Student #27094 üzenetére
Igazat adok molnarpeternek, Spicát akkor, ha szeretsz folyamatosan mókolni vele. Nekem ez van január óta, két hónapot nem bírt még ki összeomlás nélkül. Gyári rendszerrel pedig laaasssúúú. Nagyságrendekkel jobb másik rommal, de akkor is max. 2 hónap. Inkább a Blade. Pedig jó kis telefon lehetett volna, mégis inkább a Blade-et javaslom én is.
De ha gondolod eladom neked 25-ért a Spicámat
-
mr.kocka
aktív tag
válasz
Vagy, ha nem kell annyira nagy kijelző Sony X8 sem rossz.
De, igen Blade-t inkább, Spica helyett.
-
molnarpeter
nagyúr
válasz
20k körül szerintem, de csak ha kínozni akarod magadat... 25k-ért ott a Blade, az meg 100x jobb
mp
-
r4z
nagyúr
válasz
Ha jó állapotban van, akkor kb annyit ér.
-
Rav3n02
senior tag
válasz
Dr. Student #26799 üzenetére
hááát részemről az RBM2 jobbnak tűnik. A kijelzője szebb képet ad és a trackballért is plusz pont jár
Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 Pro Max - 512GB - Kártyafüggetlen
- Xiaomi 15 12/256Gb 3 év gari Fehér kivitel/csere csak iphone 15 pro/
- Samsung Galaxy S21 Ultra / 12GB RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia
- Felsőkategóriás merev csöves Gamer PC! I7 12700KF / RTX 3090 24GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
- 16 GB RTX 4080 HP OMEN - garanciával
- Bezámítás! HP Victus 16-D0655NG Gamer notebook - i5 10400H 16GB DDR4 512GB+1TB SSD RTX 3060 6GB W11
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő
- Honor X7 fekete 128GB 12 hónap jótállással!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest