Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
adp
őstag
válasz
tariattila #13135 üzenetére
valahogy nekem is melegszik az Lg-m töltés közbe de nagyn dúrván " felforrósodik " az baj?
-
adp
őstag
válasz
korpicschess #13091 üzenetére
értem, köszi a segítséget neked is Inarus!
Hát az a baj hogy sajnálom a pénzt 3gs-re....
de amúgy az a lassúság mit jelent? jelentősen lassu vagy csak egy kicsit???met most az én lg-m iszonyatosan lassú, pedig csak pár progit tettem rá... -
adp
őstag
az a baj hogy eddig 2 iphone volt a kezembe mind2 3gs meg még anno 2 éve egy 2g...
ezért nem is vágom annyira a témát...
hát nem tudok dönteni hogy megérné e nekem a 3gs...
mert úgy akarom kihozni hogy eladom vagy elcserélem az lg-t és ne keljel rá fizetnem, vagy csak keveset -
-
adp
őstag
ezért kérdeztem, mert egyáltalán nem értek az ájfonokhoz...., és csak a multitasking ami nem játszik a 3g-n????
én úgy értelmeztem hogy akkor a 3g-re is fel lehet tenni ugyanazt az Os-t mint a 4g-re? szóval a kijelzőn ugyanazfog megjelenni mint a 4g-n csak más alatta a vas.. nem? -
adp
őstag
Iphone szakértők figyelem!
Meguntam az androidot(GW620) és most egy ájfon cserén gondolkozok, egyik haveromét alaposan megnyomkodtam (3gs) és nagyon bejött a kijelzője szuper ezek után nem érdekel hogy az én Lg-men van qwerty bill, na meg ott a rezi kijelzője az Lg-nek.........
nekem a 3g és a 3gs játszik.
A 3 g mennyire jó 3gs rommal, illetve úgy tudom van a 3g-re 4g rom is, ez igaz? vagy csak fel lehet rá varázsolni?
Mennyire érné meg jobban a 3gs a 3g-nél ha mondjuk mind2őn 4g rom van...a 3g-nek is olyan fain érzékenységű a kijelője mint a gs-nek,?
Illetve a többi kontra is érdekelne!!!!? -
adp
őstag
válasz
fateless #12976 üzenetére
képzeld el hogy elolvastam... és semmi rosszat nem írtam, ki hogy értelmezi a dolgokat okoska.......
szerintem ennek a topicnak nem az a címe " hol dolgozik a haverom"
Könyörgöm mutass olyat aki azt az Igo-t használja amit megvett tízezrekért, nem azt ami alapból jár a készülékhez.. annyira naiv vagy! -
adp
őstag
mert kinek kell igo 20-ért? vagy mittom én mennyiért...meglehet másképp is
-
adp
őstag
válasz
Inarus #12874 üzenetére
Megkérdeztem egy másik felhasználót az Acer m900-al kapcsolatba és ő azt mondta nem vett észre ilyen laggot. Amúgy nekem néha az android is laggol az Lg-n meg van mikor lefagy közbe csak gagyi 1.5
NEm tudom nekem a winmobbal semmi bajom nincsen, az androiddal sem de az 1.5 az szerintem semmire nem jó az Lg-n , egy mobiel shell 3.5 az aceron a youtube vidi alapján amit linkeltem sokkal komolyabb mint egy android 1.5 sztem
Igazából a fő hogy a wifi fainúl működjön rajta. Az lg-n ez kimagaslóan jó a többi hasonló árú telókhoz képest -
adp
őstag
Még szeretnék véleményeket hogy elcseréljem e az Lg gw620-amat egy Acer m900 tempo-ra. A memória hiánya kicsit aggasztó,meg azt hogy a tesztekben azt írták hogy néha lefagy 5-10mp-re de utána helyreáll...
-
adp
őstag
Én nem vennék wave-t, kivéva ha androidos lenne
A Bada ég gyerekcipőben jár -
adp
őstag
de mivel jobb az android,???? sztem az 1.5-ös nem jobb mint így ez a spb mobile shell 3.5-nél, csak max gyórsabb...Annyira dicsőítik de nekem valamiért nem jön be, semmi extra nincs az Lg-nél, 1 menü meg lehet widgeteket rakni a kezdőfelületre....a GW620nál ugye van az Lg felület is,az sokkal jobb és áttekinthetőbb mint az androidos
ott meg úgy sztem sokkal jobban meg van oldva a menürendszerCsak a gyorsaságától félek mert a proci is meg a memória is gyengébb
MÉG VALAKI, VALAMI VÉLEMÉNY???
-
adp
őstag
válasz
korpicschess #12847 üzenetére
de mondjuk így szerintem egész jó link
-
adp
őstag
válasz
korpicschess #12847 üzenetére
de miért? nem sok darabot látok belőle iylen hirdetéses oldalakon mint pl itt.ú
Am az Lg-t se könyebb eladni. De igazából nekem hosszú távra kéne, csak olvastam tesztet és ott a kijelző minőségét leszólták.
a Winmobbal sincs bajom, csak nem tudom hogy a 533 MHz-es Samsung S3C6410 proci és a 256/128 memória mit produkál......
Erre amúgy fel lehet varázsolni valami htc romot, Mert a Touch flo nekem bejön -
adp
őstag
válasz
korpicschess #12845 üzenetére
Lehet furán hangzik de nekem nem jött be az android, szerintetek csere az LG gw620-at erre
[link]
a kijelzője tényleg nagyon gyenge , mármint nem méretben hanem felbontás meg érintő panel része? -
adp
őstag
válasz
blt.62 #12820 üzenetére
Amúgy az sztem hülyeség hogy a telefonba s gps-ek szarok. nekem Lg-m kevesebb mint fél perc alatt talál holdat de van mikor 10 mp és tökéletesen navigál akár több száz kilométereket is. ha Pl ugyanaz a gps program van egy telon meg egy gps-en akkor ugyanúgy fog futni a program. max a telo lassabban találja meg a jelet. volt már jó pár gps-es okostelóm és eddig baj nem volt a benne lévő gps-szel
-
adp
őstag
válasz
korpicschess #12816 üzenetére
a w995 se okosteló csak az jet megjegyzés után szúrta a szemem (bocsi
)
-
adp
őstag
válasz
korpicschess #12778 üzenetére
Hát nemtom szerintem elég jól megvan csinálva az omnia 2.. és jobb is mint a spica, nem feltétlen jobb egy android
-
adp
őstag
válasz
Giovanni1985 #12773 üzenetére
hát ja a mini elég offos..
Hát azon én is felbasztam magam hogy nem lehet egy szaros vakut rátenni a galaxy s-re ha már ilyen marha drága.....elég idióták.... -
adp
őstag
válasz
Pszihonaranc #12741 üzenetére
ha van rá pénzed glaxy s
-
adp
őstag
Hmmmm Iphne 4g 400 kilóért
(gsm line) aki ennyiért megveszi az nem normális. Így nem hiszem hogy lemegy a 3gs ára
-
adp
őstag
válasz
tariattila #12462 üzenetére
mondjuk engem ami kiborít hogy egyiken sincs legalább egy rohadt villanófény
Amúgy inkább a Galaxy S mellett voksolok -
adp
őstag
válasz
tariattila #12451 üzenetére
Ja ezeket vágom, de nekem akkor se érné meg.. a 3gs is elég jó, és gyors
-
adp
őstag
válasz
korpicschess #12424 üzenetére
de ha lesz a 3gs-re is 4es OS akkor miért éri meg az iphone 4?????
-
adp
őstag
válasz
korpicschess #12422 üzenetére
Azért nem olyan szar a kamerája a spicának,használható... amúgy én nem fikáztam a w995-öt szerintem is szupi teló, csak egy oprendszer kellene rá, mert így marad a java cuccok.Na meg rendes webböngészőt nem tudsz rá rakni, meg küldönböző programokat (média, gps stb..)
Szerintem gyűjts ájfonra és legalább nem csalódszha kiadják a 4-et úgyis esnek az árak.
3g-re fel lehet tolni 3gs romot????mert úgy fasza lenne.. én is gondolkozok egy iphone ra váltáson -
adp
őstag
válasz
korpicschess #12416 üzenetére
Szerintem se a w995 nem is okostelefon....n79 elöbb, de nekem még az n86 is nagyon bejön
De amúgy miért nem veszel Spicát?
-
adp
őstag
válasz
korpicschess #12333 üzenetére
nokia 5530
te mikre gondoltál? -
adp
őstag
válasz
korpicschess #12333 üzenetére
Hero ha találsz ilyen árban.
de ha a hangminőség nagyon fontos szerintem 5800 bár a rezi kijelző...itouch után fura lenne, de megszokható, amúgy ujján kapsz spicát ennyiért -
adp
őstag
válasz
picur220 #12282 üzenetére
Teljesen igazad van!!! A sok hülye osztja a különböző androidos telókat hogy ígyszar úgyszar közbe nem ért hozzá, én sem azt mondom hogy ismerem csínyát bínyát..... eleinte én sem vágtam az androidot bele kell tanulni, de ha valaki képtelen erre akkor az ne vegyen ilyet vagyis igazából engem nem érdekel csak oktalanúl ne szólja le!!!!!
-
adp
őstag
válasz
TheDragon007 #12242 üzenetére
ez hülyeség mivel nekem szaggatás nélkűl meg a gw620amon a ToonWarz játék
-
adp
őstag
Még az n86-ot tudom javasolni, gyönyörű kijelző, és 8mp kamera
nekem nagyon bejön.
Bár mondjuk 90 ezret meg nem ér meg (gsm line).....szerintem maradj az 5800-ánál....vicces lenne ha a k750 jobb képet csinálna -
adp
őstag
válasz
tariattila #12188 üzenetére
én mindig kilövök mindent.. de nem értem mi a baj lehet inkáb nem is haszbálom többet. mert pl ha unatkozok bekapcsolok egy játékot megmondjuk zenét utána mindig kilövök mindent. de nyomtam egy rendszerváltást és most is csinálja a hülyeségeket, ez lehet szoftverhiba is?
-
adp
őstag
válasz
picur220 #12184 üzenetére
a taskkillerezés az miért baj?én task panelt és advanced task killert használok, lehet hogy az én gw620-omnak se tetszik mert mostanában bebolondult.... nem vágom miért? iír csomószor hibákat hogy leáll a program meg zenelejátszóba is lejátszik olyan számot ami nincs is a lejátszási listán stb....
-
adp
őstag
válasz
tariattila #12119 üzenetére
Ja csak Hd még nem ovlta a kezembe így nemtom mennyre gyors rajta a 6.5 ös win az 528-as prociján
amúgy igen 1-1 be lenne
70körűl látok hd-ket mindenhol gari nélkül ez meg garis -
adp
őstag
Na akkor szerintetek megéri elcserélni a gw620amat egy htc touchhd-re?
-
adp
őstag
válasz
tariattila #12111 üzenetére
2.3?
egyáltalán 2.2 van már a hazánkban?
-
adp
őstag
válasz
tariattila #12094 üzenetére
bocs valamiért szerkesztés után kétszer küldte el
-
adp
őstag
válasz
tariattila #12094 üzenetére
Értem, ja tudom volt már jó pár htc-m de a Hd-ket nem ismerem...És nem tudom mennyire lassú elvileg amire cserélném az lg-m hd1 azon hd2 rom fut...és nem akarok mégegy lassú winmobot mert volt már pár....:
-
adp
őstag
válasz
korpicschess #12088 üzenetére
ja, egyedül iphonnál éreztem nagyobb különbséget kijelző terén... de mi a baj a hd 1 el???
-
adp
őstag
válasz
tariattila #12084 üzenetére
na ezt most nem értem....
az lg-jét csrélné hd2-re??
Amúgy én nem vettem észre sok különbséget a rezi me a kapacitív kijelzőnél, az újjabb rezisztívek elég jók szerintem, ha meg nincs qwerty akkor és ceruzával jobban szeretem tolni mert nagyok az újjaim......: -
adp
őstag
válasz
tariattila #12082 üzenetére
az is garanciás ..2011 jaunárig , és karcmentes, az enyém is, nem tudom szerintem a touch flo jobb mint az android 1.5
ismered amúgy a hd-t? meg a kijelzője is fain?
bár a qwerty-t sajnálom.... -
adp
őstag
Szerintetek megérné elcserélni az új Lg gw620-amat egy HTc Hd-re ?????????
Nem túl lassú a hd?valaki ismeri?meg a hd-ben van giroszkóp? -
adp
őstag
válasz
korpicschess #11916 üzenetére
-
adp
őstag
válasz
korpicschess #11906 üzenetére
ja értem. Már nyomkodtam egyet egyik isimnek van, a kijelzője nagyon érzékeny tetszett is de nem értem hogy miért ennyivel drágább az ájfon
-
adp
őstag
válasz
korpicschess #11902 üzenetére
amúgy az itouchon milyen oprendszer van??mint az iphonon ?
-
adp
őstag
válasz
korpicschess #11898 üzenetére
Jó de az nem is telefon csak egy médialejátszó......Tudom jobb mint bármelyik pda amiben nincs telefon funkció de hát pont ez az,de nincs benne gsm szóval ahhoz ne hasonlítsad a telefonokat
Mert ezzel a gőzzel nézhetnénk egy pocket pc-t is vagy ipadot..... -
adp
őstag
válasz
korpicschess #11888 üzenetére
Amúgy szerintem nem, amióta megvolt az első qwerty-s telóm (lg ks360)
azóta csak ilyet veszek nekem nagyon bevált.És csak is qwerty-set fogok venni de persze csak ami fel/kicsúsztatható mivel ami oylami mint a BB-k az szerintem durung.
De pl most gw620-am van és egyáltalán nem vastag és nem húzza le a zsebem kb akkora mint egy 5800 mert múltkor összemértem egyel. -
adp
őstag
válasz
Ninja-Metal #11875 üzenetére
Szerintem is akkor már a Hero,legend nem jobb szerintem annyival amennyivel drágább.
én így gondolom
De mi bajod pl a spicával vagy a pulse-vel.... Szereintem jó telok és árban is jók,neked... szerintem nem az amúgy
-
adp
őstag
válasz
tariattila #11806 üzenetére
Amúgy Neked van igazad
Tácspró 2 tényleg nem éri meg az (új) árát
-
adp
őstag
válasz
korpicschess #11794 üzenetére
azt nem arra írtam... de bocs már amúgy meg nem mondtam egy szóval se hogy hülye vagy....Ok igen te telefontudósnak születtél
Na igen :
Ezt te írtad :" nem értesz hozzá......(pár sorral arrébb )de nem az mondám ám hogy az Lg jobb...."
Na...??? ez a kettő úgy üti egymást
Nem írom le még egyszer amit előbb írtam.....Kicsit önfejű vagy, de ráhagyom legyen igazad -
adp
őstag
válasz
Inarus #11788 üzenetére
bocsi azt hittem hogy ez egy telefon neve
korpicschess: Megint egy intelligens hozzászólás Grat!!!!
Azért mert neked a azaz Lg -tetszik attól független nem biztos hogy jobb, (kinek a pap kinek a papné...)
Én a Kaisert választanám, te azt, tudod ez a fórum azért van hogy tanácsokat adjunk egymásnak,nem hogy leszoljuk a másikat.... azért mert valami neked nem jön be nem biztos hogy másnak nem tetszik, amúgy szerintem a régi winmobos telók csak qwerty-vel érnek valamit -
adp
őstag
válasz
MichaelRaven #11786 üzenetére
-
adp
őstag
válasz
korpicschess #11779 üzenetére
Amúgy mondasz valami, ez tényleg igaz nagyon jo kis készülék csak kár hogy gsm nincs benne, ha lenne azt vennék. Iphon meg szerintem nem éri meg az árát
-
adp
őstag
válasz
korpicschess #11777 üzenetére
26-ért mit ajánlanál akkor????Amúgy a kaiser meg az eten x500+ jo rommal nem olyan rossz.!!!!
Kaiser is ismerem havernak olyan van etenem meg volt régebben
netezéshez ezek közül az a legjobb a kaiser+ a qwerty miatt. -
adp
őstag
válasz
MichaelRaven #11772 üzenetére
-
adp
őstag
válasz
ruzsabazsa #11752 üzenetére
Hát ja feldobja a teló stílusát, sokkal pofásabb, amúgy akkora különbség nincs szerintem.
De az 1.5-től azért élvezetőbb -
adp
őstag
válasz
Inarus #11746 üzenetére
igen de 2 kattintásért a gépen nem fiztenék ki 10 ezreket ha meg tudom csinál, akinek van pénze az vegye megye me eredetibe az IGO-t , jó itt nem lényeg mert jár hozzá....
de hogyha nem járna akkor se venném meg ,tudod lehet hogy te megteheted de sokan vannak az országba akiknek nincs egy programra több tízezrük.
De ha ingyen navigációról van szó ott a copilot, az is elég jó és egyik androidos oldalról ingyen leszedhetőSzerk:
Igen ha kipróbálnád mind2őt. Tudom hogy van rá 2.1 de mondom ha a qwerty nem lényeg én is a Spicára szavazok -
adp
őstag
válasz
Inarus #11744 üzenetére
Hát ez kellett
LOL
De képzeld ingyen tudok letölteni Igo-t okoska
Tök mindegy hogy milyen az igo hogy potya e vagy se ha jól navigál
Ez egyáltalán nem mérvadó egy telefon vásárlásnál!!
Na ja az már igen hogy kapacivív kijelző vs rezisztív meg qwerty bill
Ha nem lényeg a qwerty meg a kamera akkor szerintem is spica -
adp
őstag
válasz
ruzsabazsa #11739 üzenetére
Hát igen engem is érdekel hogy a gw620-nak miért nincs még frissítése,amúgy a Lg- nem lassúbb mint a spica (sztem) a qwerty bill meg nagyon hasznos tud lenni ,kamerája jobb,van benne Fm rádió,és divix támogatás ami a spicában nincs,és ehhez s tudsz letölteni igo-t szóval az nem lényeg, mert én is úgy csináltam! kijelője meg a spicának kapacitív.bár nekem néha jól jön hogy tudom nyomkodni pálcával is mert én azt is kedvelem
-
adp
őstag
válasz
tariattila #11720 üzenetére
hát ja azért 30 ért nem nagyon kapunk 5800-át max nulla tartozékkal se töltő se semmi az meg ebből kifolyólag "nem tiszta telefon" lehet
Szerinted megérné elcserélni a gw620-amat egy Htc hd-re?
nem jön be a droid,uncsi az 1.5 -
adp
őstag
válasz
tariattila #11718 üzenetére
áhh e51 sztem felejtős inkább kicsit drágábbért az 5800
-
adp
őstag
válasz
tariattila #11715 üzenetére
tudom tudom, de nem mindegy a füles se mert próbáltam az lg-men.Amúgy nagyon jól szol a fülesen az én telóm de a telefon hangszórója nem váltja meg a világot...
-
adp
őstag
vagy 5530
5730 esetleg e75,de sztem még úgy az 5800 lenne ár/tudásba a legjobb (de csak a Nokiánál)
53ért már meg lehet kapni esetleg használtan garival olcsóbban is
Igazából szerintem csak a Nokiák szolnak szépen de ha fülesről akarod hallgatni akkor ott igazából a headsett kérdése is nagyban,és nem biztos hogy ennyi pénzt ki kell fizetned a telóért közben nem kapsz sok mindent egy Nokiától,szerintem elég durávk az áraik a tudásához képest,amúgy meg a formátumok lejátszásához tudsz letölteni különféle lejátszó programot,ami jobb is lehet mint a gyári
Aktív témák
- Fotók, videók mobillal
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kikristályosodik a Razr 60
- Milyen videókártyát?
- Nyomtató topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- PS4 + VR szemüveg / Számla / Garancia /
- Új és újszerű 17.3" Gamer, irodai, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- Felsőkategóriás merev csöves Gamer PC-Számítógép! I9 11900K / RTX 3090 24GB / 64GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest