- iPhone topik
- Yettel topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Gyorsabb és drágább - kezünkben a Samsung Galaxy S23
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Mobil flották
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
CHIPman
nagyúr
válasz
Rotate #39556 üzenetére
Másfél éve Pannon függő készüléket kaptam független, gyári garist rendelve az XXL-től. Amikor küldték a függetlent, gyári garpapírral, akkor nem volt őszinte a mosolyom, de nem szóltak semmit gariban. Egy nevesebb 0 perces bolt gyári garijába még belemegyek, de boltiba még egyszer semmiképp.
-
CHIPman
nagyúr
válasz
werszomjas #39491 üzenetére
Az összes 2011-esre már "elvileg" itt van az ICS, valahogy mégis elmaradt...
-
CHIPman
nagyúr
válasz
fatal` #39403 üzenetére
A kamerában is különbözik, és a Neo/Pro érintője sem élvonalbeli, egy sgs után botrány használni.
Swami: Utálom a Nokiát, de Lumia800.
Sensation ha erős hw kell és együtt tudsz élni a gagyi minőséggel, Arc S, ha kiegyensúlyozott és hibátlan működést szeretnél kicsit gyengébb hardverrel.
Itt nem írtál választási lehetőséget, de mindnél jobb a 4S. -
CHIPman
nagyúr
válasz
maggi1886076 #38906 üzenetére
-
CHIPman
nagyúr
Nem a gyenge pontját ragadom meg, hanem azt, ami számomra fontos. Az s és az s2 amiben különbözik az a soc, ram, kijelző, kamera meg a zene. A soc nekem nem hozna újat, megfelelően gyors ez is, sőt még le is szabályzom, hogy ne zabálja az akksit. RAM kéne, de elvagyok ezzel is. SAMOLED+ nem kell jelenleg, megszoktam ezt, nincs vele bajom. Utólag lehet, hogy azt mondanám, hogy ez hülyeség, de most még biztosan jó. Kamerát max arra használom, hogy jegyzeteket fényképezzek, arra elég az 5MP is, videózni alig szoktam. A zenét meg ugye kitárgyaltuk.
-
CHIPman
nagyúr
válasz
molnarpeter #38300 üzenetére
Basszus, lecsúsztam róla.
-
CHIPman
nagyúr
válasz
hülyegyerek #37983 üzenetére
JVT 2.3.5 tudomásom szerint.
-
CHIPman
nagyúr
válasz
Balázs1621 #37953 üzenetére
Viszont a Defy+ mindennapi használatra lassú, és itt ki is esik.
-
CHIPman
nagyúr
válasz
dlaccc #37762 üzenetére
Azt már ne. Netezni, mailezni simán jó a WP7. Nézd meg a főoldalon a ZTE Tania tesztjét, akkor van még Nokia Lumia 710(ha előfizetés is belefér). Androidosban ennyiért ZTE Skate újonnan(inkább ne), vagy valami használt HTC Desire HD például, esetleg Galaxy S, ha nem zavar a pentile.
-
CHIPman
nagyúr
válasz
szentkuti11 #37471 üzenetére
Az sgs-nél sokkal gyengébben szól az Arc, az iPhone-t pedig "utoléri" zenében. CSak már nem mai darab.
-
CHIPman
nagyúr
válasz
szentkuti11 #34658 üzenetére
Az Xperia minit nem hiszem el, az SGS-t kötve, a többi pedig pont az alapból szoftverhibások közé tartozik...
-
CHIPman
nagyúr
válasz
szentkuti11 #34654 üzenetére
Ja, egy Xperia mini-t vagy egy Galaxy Minit/Gio-t használó nő egyértelműen tesztelő... Nyugodj bele, hogy az Android elért arra a szintre, hogy megfelelő gyártót választva gond nélkül használható.
Attól, hogy az X10-ed sz@r, nem a rendszer a rossz, hanem a gyártó(volt). -
CHIPman
nagyúr
válasz
szentkuti11 #34617 üzenetére
-
CHIPman
nagyúr
Te olvastál már bármilyen más telefonról tesztet a Galaxy S-en kívül? Az eddigi megnyilvánulásaid engem igazolnak...
iBlast: "még a mozis szintjét se" Ennyi erővel a TV is szar, mert a mozis szintjét se üti meg... Örülnénk ha a mozis 3D szintjét bármi is elérné. Ja, és szerkesztés gomb. -
CHIPman
nagyúr
válasz
Psychonaut #34447 üzenetére
Ha gyári ROM-ra építesz, akkor a sgs inkább, a Defy elég felejtős ilyen szempontból. Xperia Neo-t talán találsz még. Vagy HTC Desire/SE X10, de ezek gyengébbek. Ha találsz sgst ennyiért, akkor ne keress mást.
-
CHIPman
nagyúr
válasz
molnarpeter #33975 üzenetére
Mitől lenne erősebb a proci? A8-as mindkettő, 1GHz-en.
-
CHIPman
nagyúr
válasz
atillaahun #33949 üzenetére
Főleg ha ARMv6-os, akkor még el se indulnak rajta a jobb játékok.
-
CHIPman
nagyúr
Ja, majd' megsüketültem, annyi benne a magas. Basszus meg nulla. Samsungon is lehet, hogy ez így van, de legalább az equalizerrel tudod kompenzálni. Ray-en még az sincs, tehát a kifinomultság itt a Samsung javára mutat. Nem visz alapból semmilyen lossless formátumot, bár mp3 hallgatásnál ez nem lényeges, viszont megint csak a Samsung javára szól a kifinomultság. Ha meg direkt zenére veszi a mobilt, akkor talán van már fülese.
-
CHIPman
nagyúr
válasz
meridaharcos #33370 üzenetére
SGS,
-720p
-SGX540
-Hummingbird
-frissítés(jelenleg még vezet 2.3.6-tal, de főzött ICS is van már)
-DivX
-SAMOLED
Elég? -
CHIPman
nagyúr
válasz
pana0017 #33340 üzenetére
Én is nézegetem most(jöhet a kövezés), eddig erre jutottam:
pro:
-rengeteg játék durva grafikával, és még ki sincs használva a GPU, mert új
-gördülékeny, eszébe se jut akadni még programoknál se
-3-4x erősebb GPU a mostani csúcs androidosoknál(Tegrát kivéve, annál 2x lehet talán)
-állítólag a legjobb fényképezős és kamerás telefon
kontra:
-kis képernyő
-hosszan kell nyomni a gombot az ékezetekhez
-nem lehet még okosítani
-az új androidosokhoz képest sokkal kisebb kijelzőfelbontás(és processzorteljesítmény, bár ez nem olyan nagy cucc, viszont a kijelző hosszú távon jól jöhet)
-gyengécske akkuidő -
CHIPman
nagyúr
válasz
Remekelek28 #33207 üzenetére
Érdekes, engem inkább a RAZR-re emlékeztet, mint az S2-re.
-
CHIPman
nagyúr
válasz
tomlac14 #33167 üzenetére
SGS+ a legjobb választás ezek közül. Defy+-t én mindenképp kilőném, Desire S nem igazán egy kategória az S+-szal. Marad az Arc és a S+. Az Arc megkapja az ICS-t, az S+ is valószínűleg. A Radart én nem venném meg, a WP7 inkább üzelti cucc, a Nokia kezd elmenni a fiatalosság irányába vele egyedül. És tudtommal nincs rá xvid lejátszó, de ebben majd biztos megcáfolnak. Az SGS+ alapból visz minden xvidet és minden mkv-t 720p felbontásig, a többire úgy kell appot tölteni/venni hozzá.
Ha még belefér esetleg, akkor MM S-sel 80k az iPhone4 8GB, arra talán lesznek még két évig frissítések, az androidosokra aligha. -
CHIPman
nagyúr
Aktív témák
- OnePlus 12 5G 256GB 12GB RAM
- iPhone 16 Pro MAX 512 GB, Kártyafüggetlen - Makulátlan állapot! + AJÁNDÉK TOK - 3 ÉV GARANCIA
- Eladó egy Samsung a36 5g 8/256 GB samsung alle 2025/05/24 vásárlás
- iPhone 12 128 GB Éjfekete - 85.000 FT
- ÚJ - iPhone 16 Pro 512 GB Black Titán - - Apple Garancia - 0 perces, 0 ciklus
- Új FULL HD webkamera + Számla
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- HP 14 Elitebook 1040 G9 FHD+ IPS i5-1245U 10mag 16GB 512GB 5G Modem Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest