- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Yettel topik
- Gyűjtögeti a Xiaomi 16 az engedélyeket
- Magisk
- Videón a Z Flip7 méretes külső kijelzője
- iOS alkalmazások
- A holnap határán: itt van minden új Galaxy promóképe
- iPhone topik
Aktív témák
-
Polesz
addikt
válasz
Cathfaern #13 üzenetére
Nincs gond az NTFS kezeléssel sem. A zokonveszi úgy értettem, hogy állandóan új hardvert talál, ha egyszer simán indítod a wint, egyszer vmware-ből. Az XP nálam egy alaplap cserét nem bírt ki, nem tudom, hogy ezzel megbírkózna-e. Amúgy simán egy virtuális lemezre is fel telepítheted és onnét fog futni szépen. Én 98-at gyúrok ezzel a módszerrel. A proci minnél gyorsabb annál jobb, és ramból sem árt jó sok. Az XP-nek adnék vagy 256 megát hadd zabáljon a kicsike
Nekem xp1700+ van 384 mb rammal ebből 64-et kap a win. Meglepően gyors emulált létére -
Polesz
addikt
válasz
Cathfaern #11 üzenetére
Természetesen tudja használni, de szerintem nem a legszerencsésebb, mivel a hardverkörnyezet változik az emuláció miatt és a win kicsit zokon veszi az állandó hardvercserét
Mondjuk én üzemeltettem így egy darabig. A lényeg, hogy mint júzer legyen jogod írni a meghajtókra, a vmware varázslót használva látni fogod, hogy mire van illetve nincs jogod írni-olvasni. Ezeket megfelelően orvosolva mehet is a cucc.
-
Polesz
addikt
A linuxot is ultrakönnyű kezelni, ha megfelelően állsz hozzá. Mondjuk nem úgy kell neki kezdeni, hogy ez win alatt így meg úgy, mert szemléletváltásra van szükség erősen. De egy rendes vason, normál kareszekkel egy linux felélesztése kevesebb időt vesz igénybe, mint win alatt. A program ellátottság is egyre jobb. Játékok még kicsit mostohák, de alakulgat.
Egy UHULinux kb 16 perc alatt felmászik a gépedre filmlejátszóstól, szövegszerkesztőstől, és minden földi jóval együtt csak győzzél válogatni. A gnome felület semmivel se nehezebb, mint a win a kde meg nagyságrendekkel kezelhetőbb, bár erőforrásigényes a lelkem.
Én mindenesetre a kezdőknek UHU-t javasolnék elsőkörben azután SuSe, de jobb egy értelmes linuxot felrakniDebian, Slackware, Gentoo etc...
Meg lehet tanulni könnyen kezelni és mindennapok során semmiben sem fogsz hiányt szenvedni. Nekem lassan 2-3 hónapja nincs win a gépemen max vmware-ben de nem is hiányzik.
Nem kell félni az újat megtanulni, úgy ahogy a wint is megtanultad használni.
Viszont, ha a win maximálisan kielégíti az igényeidet, akkor használd azt. Elvégre azt is azért írják, hogy használja valaki
Aktív témák
Hirdetés
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest