- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Mobil flották
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
Aktív témák
-
Kígyó
senior tag
válasz
Norbertpower #83 üzenetére
Na igen, ha 1700+os Tbrednél jobb procit nem akarsz beletenni, és az extrák nem érdekelnek, akkor elég lesz a kx7 is szerintem.
-
Kígyó
senior tag
válasz
Norbertpower #78 üzenetére
Pont azért dobtam be linket (legalábbis annak szántam, valaki elárulhatná, miért nem működik soha!), mert ha elolvasod, könnyen rájössz, hogy mi a különbség a kd7, kd7-e, és a kx7 között!
Pl.: -Kd7 tartalmaz 5.1-es audiot, a többi nem
-Kd7, Kd7-e tudja az Usb 2.0-t, kx7 nem
-Kd7 8x Agp, többi 4x (mondjuk ez számít a legkevésbé)
Ezek után egyedül te tudod eldönteni melyik lapra van szükséged, és melyik mennyit ér meg neked. -
Kígyó
senior tag
válasz
Norbertpower #76 üzenetére
http://www.abit.com.tw/abitweb/webjsp/english/pt_main_back.jsp?pPRODUCT_TYPE=MotherBoard&pMODEL_NAME=KD7
Mit akarsz még tudni róla?
Jó kis lap, a legjobb az eddigiek közül! Nálam olyan 180-as fsb körül ment benne egy tbred b! Barton mehet bele új bios-szal! -
Kígyó
senior tag
válasz
Norbertpower #29 üzenetére
Ja, annak aki most vesz gépet!
De én verem a fejem a falba! :))
Pontosabban verném, ha nem a Mercury-m elhalálozása miatt vettem volna akkor lapot. -
Kígyó
senior tag
válasz
Norbertpower #21 üzenetére
Jó kis proci az, főleg annyi pénzért!
A jxxxb széria max 2200-2300MHz-ig megy, de haveromé, meg úgy általában kb 2GHz-ig stabilak! Ez meg elég sokmindenre elég! Szerintem az egyik legjobb vétel manapság. -
Kígyó
senior tag
válasz
Norbertpower #17 üzenetére
Látom néhány kérdést már megválaszoltak helyettem!
Szerintem túl sokat aggódsz!
http://www.abit.com.tw/abitweb/webjsp/english/mb_biosdrive.jsp?pPRODUCT_TYPE=MotherBoard&pMODEL_NAME=KX7-333
Itt vannak a biosok. Ezt add hozzá a gyári leíráshoz, és kijön, hogy mit tud!
Ha 10E-t szánsz az alaplapra, nem hiszen hogy olyan procit veszel bele, amivel már nem bír! És úgyse tud többet egyik se a felsoroltakból, sőt... -
Kígyó
senior tag
válasz
Norbertpower #4 üzenetére
Ezek közül szerintem a kx7 a legújabb és a legjobb! Vedd azt!
Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- PlayStation Plus Premium előfizetés 3291 Ft / hó áron!
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- Bomba ár! Dell Precision M4800 i7-4800MQ I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I K1100M I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest