- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Mobil flották
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- iOS alkalmazások
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Aktív témák
-
neduddki
nagyúr
HI!
Nekem nagy kedvencem a fat32, en minden korulmeney kooztt igyekszem megszabadulni tole! Foleg ha mongyuk az oprendszer mar alapbol kezeli a ntfs-t! Ahhoz hogy a nt/2k/xp alatt a ntsf hasznalat gyorsuljon arra ott vannak a programok amt irtam. Ha az ntfs robosztussagat es aplozasat hasznalid csak ki egy jo kis fajlmuvlelet is eritno fagyas utan egyertekmu lesz! Na ez meg nekem is erthetetlen! Szoval ha fat tabla iraskor dobja el maagt a gep akkor a masodlagos fat tablabol csak a megelozo infokat kepes hejjreallitani! es vesznek a kulonbozosegek! ntfs-nel arra joval kiseeb az esejjj. a robosztussagot itt a fat32-hoz kepest ertem!
udv
neduddki
p.s. mijjen virnyo mivel merve??? nalam nero ibm120gxp-re 34 180gxp-re 45 Maxtor d740x 31MB/s ir ki xp alatt
Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 5
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Bundle topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- One mobilszolgáltatások
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Autós topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Apple MacBook
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Samsung Galaxy A41 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest