- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- iPhone topik
- Yettel topik
- iPhone 17 képernyővédő üvegek mutatják meg a méretkülönbségeket
- Mobilhasználat külföldön
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Hirdetés
Aktív témák
-
acer_
aktív tag
minnyá megnézem mégegyszer... :)
de sztem ennyi... -
acer_
aktív tag
Nekem is mercury kt266a van. Via chipes, atostabil. Tuning annyi benne, h van egy jumper, ami az fsb-t állítja (3 állás: auto, 100, 133), egy VID-tábla (core elég tág határok között állítható, leírás a kézikönyvben), memoriát pedig biosbol lehet állítani, h 100 avagy 133 Mhz-n huzza.
Nekem 900-as Duron van benne, 100-as fsb-vel, és 133-on mennek mellette a ramok (512 hynix). Több, mint egy éve atomstabil (akkor vettem, 16k :F volt a lap és 12 a proci..)
Kiadtak hozzá egy biost, amivel 2600+-ig tudja a Tbredeket. (ugye, 133-as fsb...)
Ja, a ddr-sd választás itt is egy sor jumperrel történik, vagy zárva van a sor (olyan hosszú, mint a ram foglalatok), és akkor ddr, vagy nincs zárva, és akkor sd. A mem feszültségét (szintén ddr v. sd) külön kell állítani jumperrel.
Az áráért egy nagyon korrekt, stabil lap. (Integrált ac97 hangkari, 2-2 ram slot)
Ddr még nem volt az enyémben, és szerintem nem is lesz.
Aki kíváncsi az összeállításra (a gépemre...), az nézze meg az aláírásomban a linket.
Aktív témák
- Külső 3,5'' mobil rack-ek topikja
- Xbox Series X|S
- DUNE médialejátszók topicja
- Milyen autót vegyek?
- Battlefield 6
- VPN topic
- Elektromos autók - motorok
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- További aktív témák...
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3131, 94% Akkumulátor
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! FEHÉR ipad pro 13" M4 billentyűzet, VADIÚJ! EU-MAGYAR átvilágítós (lézeresen)
- Eladó Lenovo ThinkCentre M910q i7 16GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest