- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Külföldi SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Nem nyílnak a Foldok?
-
Mobilarena
Vírusirtó Topic 2019
Új hozzászólás Aktív témák
-
AtHoS
nagyúr
Ez van, mikor "asse" tudja a chrome használó mire kattint rá
Ezt az értesítésszartnyugodtan véglegesen le is tilthatod a böngészőben, mert amatőröknél többet árt, mint amennyi kényelmet adhatszerk.
Nem pont ezzel a értesítéssel, de több embernél találkoztam ilyen problémával, de ugye Ő biztos nem engedélyezett semmit...persze, a böngésző magától engedélyezte az értesítések küldözgetését -
Ismerősöm kapott Facebookon egy ilyen rövidítettt linket. Állítása szerint mikor megnyitotta, ezt a linket megkapta az összes ismerőse és nem sokára megborult a FB. fiókja, azóta a saját jelszavával be se tud lépni vagyis szerinte feltörték. Ezt nem tudom hogy a link megnyitása okozta-e, lehet nincs a kettő között összefüggés.
Átküldte a linket, én először óvatosságból kijelentkeztem a FB-ból, majd megnyitottam.
Kis mazsolázás után a Youtube jön be ha böngészőbe megnyitom. Van valami átirányítás az biztos de olyan rövid ideig látom hogy fel kellett vennem képernyővideóra és képkockánként léptetni.
egy pillanatra kék oldal, a közepén redirecioando felirat, és máris dob a Youtube főoldalára.
Beírtam a linket 2 url detektív oldalra de egyik sem hozott találatot.
Vajon mi lehet ez, hova irányít át? És lenne köze egy FB fiók feltöréséhez?
https://shre.ink/zrF(külső hivatkozás)
Ennyi az egész rövidített url, én 15x megnyitottam, mindig a YT főoldalára vitt.
Nem tudom jó ötlet volt ide feltenni, óvatosan bánjatok vele, szerintem ez csak egy kattintásvadász url.
Valaki esetleg tudna ennek a megfejtésében segíteni, mi lehet ez?
Automatikus FB bejelentkezésnél, vagy élő megnyitott FB böngészőnél lehetőleg ne próbáljátok, az ördög nem alszik.
Arra rájöttem hogy a shre.ink egy url rövidítő szolgáltatás, olyan mint a bit.ly -
Cs1csó
titán
Adj egy esélyt a Defender-nek DE:
- naprakész Windows 10 - 1909-es build lefrisstve -
- naprakész programok
- a böngésződ is valami mainstream legyen pl.: Chrome, Firefox, Vivaldi, Opera, Chrome EDGE
- böngészőbe telepítsd az Ublock Origin-t vagy az AdGurad-ot1-2 hét múlva (vagy ha jelzi nyukád hogy gond van) futtass pár másodlagos védelmet:
AdwCleaner, Emsisoft EK, MBAM Free, DrWebCureItHa ezek mindent rendben találnak akkor nem kell aggódni.
HA vannak pl. unokás, családi eseményes képei a gépen akkor azok legyenek meg egy külős OFFLINE adathordozón vagy valami jelszóval védett felhőtárhelyen vagy akár a te gépeden is ha valami baj ütne be.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● TILOS a warez!
● Vírusos, vagy egyéb kártevőt tartalmazó linkek a topikban való elhelyezésére vonatkozó szabály:
Tilos a topikban bármilyen vírusos vagy lehetséges vírusos kártevő link elhelyezése.
Az ilyen linkek megosztása csak privátban, PH tagok számára osztható meg.
Ellenkező esetben a hozzászólás törölve lesz.
- AI-alapú böngészőt telepítenének gyárilag az új mobilokra
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Xbox tulajok OFF topicja
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- LG 55B3 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad T14 3 Gen 16/256GB SSD, Újszerű, 1 Év Garanciával
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest