- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Kezdődik az új iPhone SE alkatrészeinek gyártása
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megérkezett Magyarországra a Galaxy A16 4G is
- Xiaomi Mi 10T - erre vártunk idén
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Vírusirtó Topic 2019
Új hozzászólás Aktív témák
-
BigManus
addikt
Szia!
Szerintem próbáld meg ebben a topicban, szakik vannak, biztosan segítenek.
Nem a győzelem a részvétel hanem a fontos...
-
neduddki
nagyúr
(I!
csokkentet mod d&s alt. alljuzer appdata megtanalod, ha nemott akorvmejjik masikluzerban es torlodmindent ,megjenelito tc-val
udv
neduddki
https://facebook.com/bestwax.eu, mailto: bestwax.eu@gmail.com hamarosan: www.bestwax.eu a lustasag fel egesseg, en tejjesen egesseges akarok lenni
-
micafighter
nagyúr
Szia, egy böngésző ablakról van szó ? A gép újraindításakor feljön az asztal? Azért kérdezem, mert több fajta rendőrségi vírus van. Írtam erről már elég részletesen itt is, meg a Windows 7 topicban is, ha rákeresel a hszeimre ukash meg rendör címszavakkal ebben vagy a w7 topicban akkor megtalálod a hszeket. Egyébként ebben a topicban a rendőrségi/ukash vírus eléggé kitárgyalt téma, úgyh egy keresésre rengeteg találatod lesz.
[ Szerkesztve ]
-
twine
veterán
Elnézésedet kérem előre is a kérdésért,,,de miért nem csiáltad meg még a kaspersky-s (rescue disc) pendrive-ot?
10 perc létrehozni ahogy leírtam neked,,,,és automatikusan "kigyomlálná",,,esetleg még azt is amiről nem tudsz,,,(illetve az ismerősőd nem tud ,hogy rajta van a gépen, és rosszindulatú)
már rég kész lennél, és nem kellene kézzel "gyomlálgatni"....
Nem azt mondom, hogy a gyomlálgatás rossz, vagy nem célra vezető,,,
És tényleg nem is kötekedésből írtam,,,,csak már rég kész lehetnél a dologgal...
Peace -
twine
veterán
Amint előtted lesz a kép, azonnal elmúlik minden kérdőjel a fejedből, és kitisztul a kép
Nem vagyok egy "pro" versenyző,,de elsőre egyértelmű volt minden, mikor először használtam...
Kerestem neked a neten egy screenshotot hogy megnyugodj...
valahogy így néz ki a a dolog;Az igazsághoz hozzátartozik, hogy én netet még nem "állítottam be" alatta,,,mindig wifit használtam,,,amit épp úgy lehet beállítani mint pld egy windows, vagy ubuntu alatt...de ahogy elnézem,a sima hálókártyával sem lesz gond
[ Szerkesztve ]
-
ƵøŁĭ
veterán
Böngészőbe: AdBlock
Exploit: Mivel ESET-ben van adatbázis alapú anti exploit modul felteheted mellé a HitmanPro.Alert-et. Kis infó róla :[link]
Heti rendszerességű egyszeri gyors vizsgálat erejére pedig őket telepítsd fel :
- Malwarebytes AM -> adatbázis alapú anti malware szoftver
-HitmanPro ->felhő alapú kereső (keresésre ingyenes ,kártevő törlésre pedig aktiválástól számított 1 hónapig van lehetőség)Ezek alapvető dolgok a mai világban .
[ Szerkesztve ]
(ง'̀-'́)ง(ง'̀-'́)ง
Új hozzászólás Aktív témák
● TILOS a warez!
● Vírusos, vagy egyéb kártevőt tartalmazó linkek a topikban való elhelyezésére vonatkozó szabály:
Tilos a topikban bármilyen vírusos vagy lehetséges vírusos kártevő link elhelyezése.
Az ilyen linkek megosztása csak privátban, PH tagok számára osztható meg.
Ellenkező esetben a hozzászólás törölve lesz.
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Sarkköri terepbe olvadó kabátot öltött a Gigabyte Mini-ITX-es AMD alaplapja
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- PlayStation 5 Pro teszt
- PlayStation 5
- Egy vagyont költött a kriptoipar az amerikai választásokra, kilőtt a bitcoin
- Ukrajnai háború
- Opel topik
- Lexus, Toyota topik
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- További aktív témák...
Állásajánlatok