- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Külföldi SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Nem nyílnak a Foldok?
-
Mobilarena
Vírusirtó Topic 2019
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cs1csó
titán
válasz
pepe10.10 #44847 üzenetére
Üdv azért a ventilátort, és a körülötte lévő réz lamellákat - radiátor - szoktad néha kiporszívózni? (persze egy hurkapálcával vagy ha le lehet szedni a burkolatot akár kézzel fogd le ne, hogy a porszívózás közben ne forogjon, főképp ne ellentétes irányba) Mert az hasznos.
Intenzív használat mellett, azaz programok föl s le telepítésénél szerintem sem egészséges 1 évnél hosszabban egy rendszert feltartani, bár ez nálam hitbéli kérdés
-
lacoka007
tag
válasz
pepe10.10 #44846 üzenetére
Üdv. Először töltsd le ezt [link] ha ez a program nem talál semmit, az ominózus fájlról, akkor a játékból megmaradt szarság, amit sajnos a registriből, is ki kell piszkálni. Írd meg mire jutottál ezzel a malware keresővel, és utána segítek, a registri dologban. Remélem van skyp-od.
-
-Skylake-
addikt
válasz
pepe10.10 #44828 üzenetére
Azt jol ertem, hogy ezek szerint minimum 5 eve van fenn a win ? Mert ha igen akkor nyugodtan mehet a c-format es az megoldja majd. Soha az eletbe nem lattam wint ami ennyi ido utan ertelmesen mukodik es nem is vagyok hajlando elhinni, hogy valoban meg lehet csinalni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● TILOS a warez!
● Vírusos, vagy egyéb kártevőt tartalmazó linkek a topikban való elhelyezésére vonatkozó szabály:
Tilos a topikban bármilyen vírusos vagy lehetséges vírusos kártevő link elhelyezése.
Az ilyen linkek megosztása csak privátban, PH tagok számára osztható meg.
Ellenkező esetben a hozzászólás törölve lesz.
- AI-alapú böngészőt telepítenének gyárilag az új mobilokra
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Xbox tulajok OFF topicja
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i5-2GEN I 6GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
- IPhone 15 Pro 128GB Szép Állapot! Akku:88% Jótállás: 2026.04.09.-ig
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest