-
Mobilarena
Vírusirtó Topic 2019
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pano
addikt
Igazából sokat nem kell/lehet elmondani róla, mert egyszerű program.
Szimplán működik, különösebb beavatkozások nélkül és ennyi.Sajnos a beállítási lehetőségei elég szegényesek -de legalább a mag, motor az ugyan az mint a vállalati szegmensű szoftveré-, az is egy weboldalon keresztül állítható (tehát nem magában a programban, hanem táv menedzsmenttel), viszont van benne egy jó weboldal szűrő: Pl.: beállítható, hogy milyen témájú oldalakat blokkoljon vagy ne blokkoljon.
Egyszerűsége ellenére nekem és a családnak eddig beváll, 6 gépen üzemel kb fél éve, vírus probléma nem adódott (ilyen is régen volt)
A Sophos tipikusan olyan progi, amit ki kell próbálni és használni, ugyanis valaki vagy szeretni fogja, vagy nem.
Én örülök, hogy megoldódtak az olyan témájú telefon hívásaim, hogy: "jaj, kijött valami ablak, gombokkal, ezt meg ezt nyomtam, de nem tudom milyen ablak volt", egyszerűen belépek a weboldalra és az összes gépen lévő ilyen tevékenységet/riasztást látom és tudok intézkedni is anélkül, hogy a felhasználót megakasztanám. Számomra ez nagy segítség.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● TILOS a warez!
● Vírusos, vagy egyéb kártevőt tartalmazó linkek a topikban való elhelyezésére vonatkozó szabály:
Tilos a topikban bármilyen vírusos vagy lehetséges vírusos kártevő link elhelyezése.
Az ilyen linkek megosztása csak privátban, PH tagok számára osztható meg.
Ellenkező esetben a hozzászólás törölve lesz.
- Metal topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- iOS alkalmazások
- Nintendo Switch 2
- Mikrotik routerek
- AI-alapú böngészőt telepítenének gyárilag az új mobilokra
- The Legend of Zelda - Megvan a film két főszereplője
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Motoros topic
- CASIO órák kedvelők topicja!
- További aktív témák...
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- ÚJ ÁRU, OLCSÓBB!!! Dell Precision Workstation 5550, 5560, 7510, 7520, 7550, 7720, i7, 6-11. gen.
- Epson Expression 12000 XL Nagyformátumú A3 szkenner
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest