- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- One mobilszolgáltatások
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android szakmai topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Vírusirtó Topic 2019
Új hozzászólás Aktív témák
-
daimonion
senior tag
Miről akarod meggyőzni Őket ? Arról, hogy nem jó ? Ha pl Windows 10-et használnak és a sokat emlegetett tudatos felhasználók közé tartoznak akkor nem kell másik vírusírtó hiszen magában a Windowsban is van egy alapszintű hips amit sokan előszeretettel kikapcsolnak , mert "minek ugrál fel állandóan az a hűlye ablak mikor telepítek nem kell az nekem". Másrészről ott a smart screen szűrő. Plusz a legfrissebb creators Update-ben történtek jó irányba mutató fejlesztések amelyek biztonságosabbá tették a rendszert. Ezen felül attól függ, hogy melyik böngészőt használja a delikvens ha a böngészőben van pl egy Adguard és jól be van konfigurálva akkor már sok gondja nem lehet. Viszont ha az ismerőseid nem a tudatos felhasználók közé tartoznak akkor meg bizony a világ legjobb vírusírtója sem lesz nekik elegendő.
De szerintem a topic elején lévő összefoglalót másold ki nyomtasd i Nekik vagy olvasd el és Te is el tudod dönteni ezeket a kérdéseket, mert nagyon nagyon jól le van írva a lényeg.
Én csak próbaképp rakok fel A defenderen kívül mást , mert tökéletesen elegendő az Én pc használati szokásomhoz. -
junior11
veterán
Próbáld ki, nem veszítesz semmit vele.
Más: A NIS 2017 feltelepítése után vagy 5-7 alkalommal is újraindult a frissítés miatt a gép, ilyen gyakran AV miatt már rég tapasztaltam
Amúgy most megy a teljes teszt, nem fogja úgy a gépet, mint az F-Secure és (eddig) kevesebb memóriát is kér.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● TILOS a warez!
● Vírusos, vagy egyéb kártevőt tartalmazó linkek a topikban való elhelyezésére vonatkozó szabály:
Tilos a topikban bármilyen vírusos vagy lehetséges vírusos kártevő link elhelyezése.
Az ilyen linkek megosztása csak privátban, PH tagok számára osztható meg.
Ellenkező esetben a hozzászólás törölve lesz.
- Házimozi belépő szinten
- Elemlámpa, zseblámpa
- Azonnali fotós kérdések órája
- Milyen monitort vegyek?
- Vírusirtó topic
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen videókártyát?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- További aktív témák...
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Humble megmaradt kulcsok Frissítve 06.05
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- AKCIÓ! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Samsung Z Flip 7 - Újszerű, kipróbált
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC) (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest