-
Mobilarena
Vírusirtó Topic 2019
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
szürke #72584 üzenetére
Az fsecure nálam meglepő, hogy mi mindent blokkol. iCloud.com, hát nem tudom. Egy ideig jelentettem ilyeneket, aztán ráhagytam, a magam részéről nem láttam javulást, az MVM oldala is minden hónapban hibára fut, már megszoktam, hogy egy kerülő úton kell befizetnem a számlát. Az iCloud tök jó példa erre, nem hiszem, hogy a pár százmillió iCloud felhasználó között ne lenne annyi fsecure felhasználó, hogy ne tűnt volna fel a dolog. :/
-
Thusor
őstag
-
válasz
szürke #67805 üzenetére
Van AV, IS és a SAFE, illetve még a Total.
Az AV nem tartalmaz bizonyos funkciókat mint az IS. A SAFE ugyan az mint az IS csak az IS PC-re telepíthető csak, a SAFE mobiltelefonra és tábla gépre is. Plusz a SAFE kapott központi menezsmentet. Az IS esetében meg az AV esetében kódot írsz be a telepítéskor.
Mindegyik verzió magyar nyelvű.
Az alza.hu oldalon a legolcsóbbak az F-Secure termékek. A régió nyelve a leírásban ne tévesszen meg. Megveszed az adott F-Secure terméket, majd az F-Secure.com/downloads oldalról letöltöd azt a telepítőt amihez a kulcsod szól. Telepíted, kódot beírod és happy finish. -
Pano
addikt
válasz
szürke #67807 üzenetére
Jó kérdés. Elvileg az általuk adott licensz EU-n belül használható, de hogy nyelvhez van-e kötve az passz. Annyi biztos, hogy anno amikor brit f-secure safe promót próbáltam, akkor engedte magyar nyelven telepíteni. De hogy alzás IS esetén is így van-e, passz. De azt nem árt ha tudod, hogy szoftvereknél nincs 14 napos elállás, tehát ha megveszed és nem tudod magyarra állítani akkor sajnos benyelted az árát.
#67808 salaud
A SAFE nem sima AV, csak több eszközön/platformon használható a licensz. Ugyan az, mint az IS, az utóbbiakban említett plusszal.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● TILOS a warez!
● Vírusos, vagy egyéb kártevőt tartalmazó linkek a topikban való elhelyezésére vonatkozó szabály:
Tilos a topikban bármilyen vírusos vagy lehetséges vírusos kártevő link elhelyezése.
Az ilyen linkek megosztása csak privátban, PH tagok számára osztható meg.
Ellenkező esetben a hozzászólás törölve lesz.
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Keresünk dokkolókat
- BESZÁMÍTÁS! NZXT Kraken Elite 360 RGB vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 3080 / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
- 0% THM 3 havi részlet! Beszámítás, 27% áfa, Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest