- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Külföldi SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Mobilhasználat külföldön
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
-
Mobilarena
Vírusirtó Topic 2019
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kékes525
félisten
-
-
Dévacsen
senior tag
válasz
paatrick #66483 üzenetére
Elvileg ez egy eseményről szóló jelentés,ennek a láthatóságnak az időtartama meg van szabva a defenderben,mármint hogy mennyi ideig lesz elérhető az eseményről a jelentés,ha esetleg kellene valakinek,valahová a későbbiekben,ha win 10 pro verziód van a csoportházirendben állítható hány percig legyen látható a jelentés,találatokról,eltávolításokról,hibákról stb..még nem sikerült tesztelnem élesben,mert mindig mást használok,de próbálj ki más időpontot megadni mint ami gyárilag van megadva.
a kijelöltön kívül többön is állíthatsz,nem biztos hogy az a jó amit kijelöltem.
-
Kékes525
félisten
válasz
paatrick #66483 üzenetére
Három tipp:
1. Próbálj meg egy manuális scan elindítani a defenderrel. Ha az nem talál semmi, talán a riasztás is eltűnik.
2. Esetleg tedd vissza ugyanoda és hagyd, hogy a defender távolítsa el.
3. Ha az sem müködik kapcsold ki a valósidejű védelmet, újra indítás, majd kapcsold vissza a védelmet.
-
Dévacsen
senior tag
válasz
paatrick #63475 üzenetére
Videóról még nem olvastam,csak én is ma a Bezos cikkben,de pl:ez a kép vírusos cikkből ki másolt részlet,2010 es.
Beszélgetek ma Skype-on, jön az üzenet, hogy beszélgetőpartnerem képet küld. OK, lássuk. A küldött kép neve:
IMAGE46453-4865.JPG
Lementem, hogy megnézzem. Megnyitom a mappát, ahová mentettem, keresem a képet, s mit találok:
IMAGE46453-4865.JPG.EXE
A Windows alapbeállítása, hogy az ismert fájltípusokat kiterjesztés nélkül jeleníti meg. (Ezt meg tudod változtatni, ha Start menü - Vezérlőpult - Mappa beállításai - Nézet ablakban az "Ismert fájltípusok kiterjesztésének elrejtése" szöveg elől kiveszed a pipát, s nyomsz egy "OK"-t.)
Ha nem látom a valós kiterjesztését a "képnek", rákattintok, hogy megnyitom, amivel telepítettem volna a vírust.
Ránézésre is gyanús, ha lementek valamit, s "hozzácsapódik" egy kiterjesztés. Töröltem azonnal, véglegesen (Shift + Delete).Kérdem tőle:
- Mit küldtél?- Semmit.- Átjött egy vírusos "kép"-fájl.- Tőlem???- Igen.Kiderült, hogy gépe "önállósította" magát, s - az ő közreműködése nélkül - elküldte nekem, s még pár partnerének a fertőzött fájl-t. Ennek - valószínűleg - a gépén csücsülő vírus az oka. Vagy közvetlenül tőle, vagy valamelyik, részemről ismeretlen partnerétől, de rajta keresztül jött a vírusos kép....Ezért is alap nálam a fentebb vastagon kiemelt rész beállítása,minden rendszer újrarakás után.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● TILOS a warez!
● Vírusos, vagy egyéb kártevőt tartalmazó linkek a topikban való elhelyezésére vonatkozó szabály:
Tilos a topikban bármilyen vírusos vagy lehetséges vírusos kártevő link elhelyezése.
Az ilyen linkek megosztása csak privátban, PH tagok számára osztható meg.
Ellenkező esetben a hozzászólás törölve lesz.
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen program, ami...?
- 5:4 képarányú SXGA monitor jön ősszel az EIZO berkeiből
- Milyen okostelefont vegyek?
- Suzuki topik
- One mobilszolgáltatások
- Spórolós topik
- Külföldi SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- További aktív témák...
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 1TB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- iPhone 13 Pro 256GB Dobozos 12 hónap Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest