- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nem nyílnak a Foldok?
- Motorola G86 - majdnem Edge
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Vízálló ventilátort kaptak a K13 Turbók
-
Mobilarena
Vírusirtó Topic 2019
Új hozzászólás Aktív témák
-
ƵøŁĭ
veterán
Nálam a Winrart is heurisztikusan tévesen detektálja.Mondjuk annyira nem izgat csak megnézem milyen egyéb termékek vannak.Alapvetően oda jutunk majd,hogy a Defender elég lesz.A legtöbb gyártó termékével csak a gond van.Tesztelgess nyugodtan ha van időd és kedved.Van rengeteg vicc kategória termék.
Egyéb:
- legolcsóbban beszerezhető jó termékek McAfee,Trendmicro
- legjobb ingyenes megoldás avast!/Comodo
- legjobb védelem a Kaspersky
- legoptimalizáltabb termék a Webroot
- hazai piac legjobb ügyfélszolgálata az ESET-é
- legpénzéhesebb cég az Avira
- egyik legrosszabb elismert termék a Panda
- egyik legsemmirekellőbb cég a VIPRE
- legjobb vállalti termékek Sophos,Kaspersky,F-Secure
- kormányzati feltételeket legjobban betartó a G-Data
- egyik legnagyobb fejlődési lehetőség előtt álló cég az Emsisoft
stb.
Hibáktól eltekintve. -
Ez pontosan így történt. Azzal kiegészíteném, hogy nem ismerték el a hibát, hanem a Steamre fogták, hogy beépített egy új funkciót és amiatt nem blokkolta az EAM a játékokat, hanem összeomlott a játék. Erre leírtam, hogy más gyártónál ez nem fordul elő, mire a válasz az volt, hogy ha feltennék más terméket, bizonyára ott is ugyan ez történne. Majd csináltam nekik egy pár videót más termékekkel (ESET, Bitdefender, Kaspersky és F-Secure) ahol egyik játék sem akadt. A levelet elolvasták, de több mint 2 hónapja nem jött rá válasz. Szóval, ennyit az Emsiről.
Ha elismerik a problémát, és jelzik, hogy javítják ezt a programban, akkor azt mondom oké, de így sajnos nem. Nekem nem éri meg keresgélni, hogy egy adott program miért nem fut megint rendesen az EAM miatt.
Megváltoztak. Nem tett jót a cégnek, hogy a tulaj kiment birkát tenyészteni Új Zélandra. -
Cs1csó
titán
A 10 ujjas vakon gépelésben profi vagyok.
Azt az üzenetet konkrétan elrontottam az üzenet második fele RBJ-nek lett címezve persze mindkettőjüknek válaszolhattam volna egybevonva de jobbnak láttam két részre vágni de RBJ-nevét nem illesztettem be a két rész közé.
Úgyhogy ha RBJ olvasod ezt a az előző hozzászólásom második része neked szól, bocsi.
-
Cs1csó
titán
Félre ne érts, a legjobb ingyenes védelem szerintem az Avast Free, a Kaspersky Free elég jól megszorongatta de én továbbra is az Avast Free-t használom kisebb nagyobb megszakításokkal már vagy 10 éve csak nem látom a többletet amit nyújtani tud az IS, Premier, vagy az Ultimate verziók. Engem az F-Secure Safe sem győzött meg, sőt a Bitdefender Total Security sem mindegyiket próbáltam. Ettől függetlenül ajánlott védelem, akármelyik verziót is választja valaki.
Egy terméknek a fizetős verzióját próbálnám ki szívesen egy éves promo-ban az ESET Nod32 antivírust, de abból csak újságos kódos verziók vannak a Smart és egyéb verziói pedig ott sem mozgatnak meg.
-
UserX
addikt
Azt javaslom ez alapján döntse el mindenki saját maga:
-
-
-
Pano
addikt
-
AtHoS
nagyúr
"Sajnos" ezt saját tapasztalat alapján kellett írnom, de ha már legalább egy valakinél célba talált, akkor megérte leírni
szerk.
A "sajnost" úgy kell érteni, hogy szívtam ezerrel a Macrium klónozással mire rá kellett jönnöm, hogy marhára nem tud átméretezett partícióra átdobni adatot, mert auto visszaméretezné az eredeti partíció méretre a célt, de ha nem fér el a cél meghajtón akkor mi van? Elárulom: szívás
Szerk2.
Free verzióban használod a partíció mentést és visszaállítást Ez tökéletesen megfelelő lesz SSD-re is. Persze a partíció létrehozást SSD-re előtte végezd el, hogy alignálás rendben legyen, utána mehet a visszaklónozás
Pano
Én HDD-ről (320GB, 2 partíció) váltottam volna melóban több gépen SSD-re (256GB, 1 partíció), szóval azonos gép, de teljesen más partíció rendszer
-
AtHoS
nagyúr
Működik a Macrium, de csak abban az esetben, ha pont akkora méretű eszközre pakolnád át, amilyen volt a forrás de inkább a pontos fogalmazás az, ha ugyanolyan partíció méretekre kell átklónozni. Gyakorlatilag nem háttértároló upgrade-nél ajánlott alkalmazni
Ha ez nem teljesül, akkor az ingyenes verziójú EaseUS Partition Master az ajánlott
Na ez tud összevissza méretezett partícióra is átdobni az adatokat
-
-
-
-
Jól szervezett csoportok! Ahogy írod, vannak közöttük kockák, akik ezt megcsinálják. A szomorú az, hogy emberek bedőlnek illetve, hogy az AV cégek többsége szarik időben reagálni amikor beküldik az ilyen oldalakat! Nekem ez F-Secure válaszolt 2 oldalra, de ők nem találták problémásnak! Baszki, magyar oldal, itthon ez problémás.
-
-
törölt tag
Nem engem kérdeztél, mégis egy pár éves Defender tapasztalat: Win7-nél leánykori nevén Microsoft Security Essentials néven volt, akkor még nagyon szidták a tech oldalak, és nekem se fájt a NOD32 újságkódokat beírni. Win8 és 8.1 viszont már nem tettem fel állandóra 3rd party védelmet és így sem volt gondom. Ésszel netezés, reklámszűrő természetesen alap. Egyszer volt munkában: idegen pendrive-ra rögtön riasztott, le is irtotta rendben.
A Win10 Defender már egyre komolyabb és már a tech oldalak és tesztek is komolyan veszik. Három éve semmi gond és csendben van, nem tukmál, nem nyaggat, nem ijesztget.
A sallangokkal teli, túlmarketingelt, ki tud nagyobbat ámítani versenyben elzüllött 3rd party szoftverek már nem tudnak meggyőzni évek óta. (A Win10 évi két nagy frissítése miatt egyébként is több a kompatibilitási hiba manapság.) Tisztelet a kivételnek, maradt azért még pár cég amelyik nem szállt fel a bullshit vonatra.Védelmem:
ésszel netezés, naprakész Windows
Defender az opcióként bekapcsolt mappavédelemmel, Smartscreen is persze
User Account Control figyelmeztetés
OneDrive védelem bekapcsolva, felhőben is megvan minden fontos fájl
külső HDD backup
Edge böngésző (a rosszfiúknak az elterjedt Chrome és Firefox réseire, kiegészítőire érdemes gyúrni)
Adguard opensource reklámszűrő kiegészítő megfelelő anti spyware és malware listákkal (manapság a reklámszűrő az első védelmi vonal)
Android mobilom nincs és azt hiszem nem is lesz, iOS jó ahogy gyárilag vanA Defender ellen szólni annyit tudok, SSD szerintem muszáj Win10-hez a lelki békéért! Olvasni sok panaszt a Defender tekeri a HDD-t, illetve a tavaszi frissítés óta egyes gépeken egyes programokkal, játékokkal összeakad és az antimalware service zabálja a CPU-t. (én ezzel nem találkoztam, jelenleg is idle 60 MB RAM és 0-1% CPU a terhelése)
Ez a tapasztalatom pár éve a Defenderrel, csupa jó dolog nálam. Néha amikor tudom egyéb okból újratelepítem a gépet, akkor még felteszem régi neves gyártó szoftverét trialban és azok sem találnak semmit teljes vizsgálat alapján. Azaz jól végezte a dolgát a Defender is. Ha egyszer beszednék valamit akkor nem vizsgálatokkal szórakoznék, hanem full format atombomba és mentésből vissza.
-
Általánosságban az a bajom, hogy mindegyikkel van valami szarvashiba! Engem ez zavar! Jó termék az F-Secure de nála is belefutottam 2 alkalommal, hogy ugatás nélkül blokkolt programot. Magyarul nem indult el a program és hibaüzenet sem jött. Persze, ha hozzáadtam a kivételekhez, akkor működik.
A másik, hogy a lapotopomban egy vacak Core i7 5500U proci van. Magyarul hiába i7-es harmatgyenge és egyfolytában throttlingol. Cseréltettem benn hűtést, kitakarítattam, de a belső vezérlő programja úgy van megírva, hogy tök mindegy mit csinálok, ha van kedve fut 2,9ghz-n, ha meg nincs, akkor meg fut 1,2 ghz-n. És persze, semmi nem terheli. Viszont az akadás látszik. Laggol a gép olyankor. Ez főleg akkor mutatkozik meg, ha egy 3rd party AV van fent. Defenderrel persze semmi gond, illetve minimális.Az asztali gépem a más tészta. Szóval, meguntam ezeket a próbálkozásokat!
Jött egy levél az Emsitől. Nem hiszik el, hogy úgy blokkol egy programot az EAM, hogy ne jelezne. És nekem kell a support tooljukkal jelentést készítenem. Persze, itt egy páran már belefutottunk ebbe, de a lényeg, hogy nem való szerintük a probléma. Viszont meguntam, hogy én vizsgálódjak meg küldjek jelentéseket. Kb. ennyi. -
UserX
addikt
Azért, ha jobban belegondolok, nem semmi több mint 30 éve ezen a túltelített piacon lenni és szeletet hasítani a tortából.. A McAfee-nál talán csak a Norton a régebbi (1985 (?)
).
Bár, ha már Plag is feladja, és a fejlesztések is jó irányba haladnak, marad a WD, így az MS ezen a területen is egyeduralkodó lesz...Gondolom ez is a céljuk!
Szerk.: csaba1203 is 'feladta", ez már tényleg a 'vég'!
Bocs, csak poénkodom!!!
-
-
-
-
-
-
TeeJay
félisten
gyenge gép...
szerintem egy Sandy Bridge i5-2540M (2C/4T) ami nálam van a laptopban és ezt tudjaFrequency 2600 MHz
Maximum turbo frequency 3300 MHz (1 core) 3100 MHz (2 cores)Kaspersky Free mellett 400megabit mérésnél 100% proci terhelést hoz miközben Bitdefender Free mellett röhögve 940megabitet szerintem sok mindent elárul
azért az a 2540M még nem gyenge netezni böngészni meg netet mérni de megeszi a Kaspersky
-
-
TeeJay
félisten
nem a sávszélességet csökkenti hanem a procit eszi meg 100%-ra régebbi gépen és ami előtte másik vírusírtóval röhögve mérte a 940megabitet az Kaspersky-vel 400-nál letérdel ami kevesebb mint a fele az előtte lévő programmal...
szóval elég tré még ez a Kaspersky, túrom is le és lesz NOD megint -
Ha jól tudom az F-Secure olyan megoldáson dolgozik, hogy online kapcsolat kell, azonban lokálisan is le fogja tölteni a full adatbázis, de ez a háttértáron fog pihenni. ha megszűnik az online kapcsolat, akkor onnan használja. Ami nem rossz, ugyanis a normál víruskeresők lokálisan használják az adatbázisukat. Ez meg erőforrás és időigény.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● TILOS a warez!
● Vírusos, vagy egyéb kártevőt tartalmazó linkek a topikban való elhelyezésére vonatkozó szabály:
Tilos a topikban bármilyen vírusos vagy lehetséges vírusos kártevő link elhelyezése.
Az ilyen linkek megosztása csak privátban, PH tagok számára osztható meg.
Ellenkező esetben a hozzászólás törölve lesz.
- Véget vetne a hibrid magdizájnnak az Intel?
- Óra topik
- Windows 10
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Válságba taszíthatja Oregon államot az Intel leépítése
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- PlayStation 1 / 2
- További aktív témák...
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- KIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! MSI B460M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650XT 8GB Cooler Master MB600L Chieftec 600W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó ÚJ csak bontott állapotban lévő Xiaomi Redmi 13C 4/128GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest