- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Ár-érték bajnokot avatott a Poco?
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Nem nyílnak a Foldok?
- Ultrafényes Pixel karórák érkeznek
- iOS alkalmazások
-
Mobilarena
Vírusirtó Topic 2019
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nhorbee
aktív tag
válasz
#41133696 #219 üzenetére
Köszi szépen!
Leszedtem a paragon drive backup-ot amihez még kulcsot is találtam a gépen. Egyelőre ezt tesztelgetem. Tudom, hogy van backup és restore is win7 alatt, de szívesebben használok külső programot erre a célra.
A bejegyzésedhez pedig gratulálok, szépen összefoglaltad.
-
bajtokarpi
őstag
válasz
#41133696 #195 üzenetére
Üdv.!
Én is 2 éve vagyok a kaspersky klub tagja
, és úgy hiszem maradok is! Ezzel a megújítással az a gondom, hogy anno itt a PH-n vettem egy sráctól a licensemet (nem tudom illik-e ilyenkor nevet írni, ezért nem teszem), ami a mai napig tökéletesen aktiválható, és a kaspersky központ is elfogadja. Tehát nem hivatalos disztribútortól vettem, ezért aggódom, hogy nehogy belekössenek, honnan van a kódom. Szerinted?
Köszi
Más:
Igényeltem kódot a Zemana-hoz, és e-mail-en is ugyanaz a kód jön, mint amit a techno360 oldalán megadnak. De nem fogadja el!
-
törölt tag
válasz
#41133696 #172 üzenetére
Nem ez volt , De legalább ,elismerte ,hogy ő telepítette ,hogy miért azt ő sem tudta megmondani ,csak azért nen húztam újra a rendszert b,hogy megnézzem ,hogy boldogulnak:
Malwarebytes Ő boldogult ,Emsisoft Emergency Kit ő egyszerűen nem akart elindulni.Avira ő
már rendszer visszaállítás után , talált valamit. -
polonic
félisten
válasz
#41133696 #151 üzenetére
IE9 nem jelez semmit. Vajon tényleg fertőzött oldal?
Egyébként, ha be akarom jelenteni ie9-ből, hogy baj van az oldallal, akkor azt írja ki, a kérés most nem teljesíthető. Már régóta ilyen. Nektek is, megnéznétek?
(#155) HZoli87
Egyelőre.
A két csapat egyenlőre áll a meccsen. -
törölt tag
válasz
#41133696 #151 üzenetére
Classic Blue Theme for Google Chrome™
Köszi, hogy megnéztétek
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● TILOS a warez!
● Vírusos, vagy egyéb kártevőt tartalmazó linkek a topikban való elhelyezésére vonatkozó szabály:
Tilos a topikban bármilyen vírusos vagy lehetséges vírusos kártevő link elhelyezése.
Az ilyen linkek megosztása csak privátban, PH tagok számára osztható meg.
Ellenkező esetben a hozzászólás törölve lesz.
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Lenovo ThinkPad T14 3 Gen 16/256GB SSD, Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest