- Yettel topik
- Google Pixel topik
- Úszáshoz szánt fülhallgató a Xiaomitól
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Nem nyílnak a Foldok?
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
-
Mobilarena
Vírusirtó Topic 2019
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
blattida #19497 üzenetére
Vajon mi lehet az az "okosság", ami miatt nem lehet a nagyobb piacok ip-je alól sem vásárolni? Amúgy Németországból próbáltam én is és nekem nagyon úgy tűnik, hogy a v3 nem feltétlenül csak angol vásárlókat szolgál ki. Nem is tehetné, mert a Közös Piac része. Nekem kezd ez már magas lenni...
-
-
LonGleY
veterán
válasz
blattida #19187 üzenetére
Nem azért nyúlnak hozzá a felületükhöz, hogy csilivili legyen, hanem azért, mert azt szeretnék, ha több felhasználójuk lenne
Ugyanezt mondtam. Az egyik a másikból következik. De ismerjük ezeket a szép történeteket: csak egy kis mágia itt, toldás ott, egy kis animáció egy olyan helyen, ahol totál értelmetlen, majd pár fontos beállítás elrejtése - hátha nem veszik észre -, és máris kész a remek bloatware. Hisz muszáj újítani! Mindegy, hogy évekig szenvedtünk egy működő verzió összerakásával...
nem azért nem tökéletes, mert nem értenek hozzá, hanem azért, mert túl sok változás van a hatosban
Ez egy felület, ami pár beállítást applikál a programban. Attól még mert a motor változott, a felület lehetne gyors és átgondolt. Egy komolyabb weboldal is adatbázis alapú. Nézhet ki az bárhogyan, akkor is ugyanahhoz az adatbázishoz fér hozzá, és pont ugyanazokat a változtatásokat eszközli. Semmi sem indokolja a lassulásokat.
A megnyilvánulási formám kritikájával egyetértek, átgondolatlan első reakció volt, de a forrása nem kevésbé reális. Úgy gondolom, ilyen módon kiadni egy védelmi(!) programot nem csak mértéktelen igénytelenségre, összeszedetlenségre, de nagy merészségre is vall. Talán túl nagyok az elvárásaim egy programmal szemben...
-
LonGleY
veterán
válasz
blattida #19162 üzenetére
Nem a gépem az oka (merem állítani a közel 400-adik telepített win után), más auto futó cucc - pláne védelemmel kapcsolatos - nincs is, csak apró segédeszközök (TeamViewer, Dropbox, Everything, ClipCube, Net Meter, StrokeIt, X-Mouse Button Control). Nem a felület animációja a gond, hanem az ablakok közti váltás sebessége (és az egyéb említett problémák). Azon kevés "powerjuzer" közé tartozom, aki nem halmozza a szoftvereket esztelenül. Nagyon sok fix kell még a CIS6-ba, hogy újra próbálkozzak vele. Az előbbi kommentem nyilvánvalóan a bosszantó faktor miatt lett kevésbé szakmabeli. De annyira nem nehéz elképzelni, hogy valamit baromira eltúrtak az 5-öshöz képest, mikor a 4-5 eddig megjelent 6.x verzióból 2 totál használhatatlan volt, sőt az egyiket vissza is vonták...
-
-
LonGleY
veterán
válasz
blattida #19148 üzenetére
Lassú, alig reagál, nem bír frissíteni az újabb verzióra (feldobja a sárga felkiáltójelet és befagy, persze ezt a verziót még a hivatalos oldalról is gyorsan leszedték). Hiába mondom, hogy ne izoláljon, csakazért is izolál. A felületén ahelyett, hogy hagyták volna a már kialakult, áttekinthető elrendezést, kitalálják, hogy lapozó effektet kell belerakni, de annyira nem képesek, hogy odafigyeljenek arra, hogy 10 mp-en belül megnyíljon az adott panel. Ezen mit kell még megalapozni? Engem rohadtul bosszant, ha valami ilyen szinten igénytelen, és ez még mindig nem zavarna, ha egy videokonvertáló lenne, de itt konkrétan a biztonsági feladatok ellátását célozták meg...
-
Mr. WolfDog
tag
válasz
blattida #19061 üzenetére
Értem köszönöm. Akkor hogy lehet hogy egy ilyen jó hips-el illetve tűzfallal rendelkező kergetőhöz egy olyan vicc szintű adatbázist használnak, amit a VB csinál? Ha már 3 ból kettőből ilyen jók, akkor nem lenne érdemes nekik egy Kaspersky, BitDefender, Avast, AVG vagy hasonlót licencelni?
-
micafighter
nagyúr
válasz
blattida #19056 üzenetére
köszönöm az infót
(#19058) flash7 sajnos nincs ötletem csak egy tanács, ti tudjátok mennyit ér a dolog, de én biztos inkább fizetnék egy hozzá értő embernek/csapatnak/cégnek hogy hozzák rendbe, mint a hekkernek, illetve nem tudom meik eset supportal vettétek fel a kapcsolatot, de meg lehetne próbálni egy másikat is
-
mrszitya
senior tag
válasz
blattida #19030 üzenetére
Volvo = ?
Hát, jó kérdés, de én személy szerint biztosan nem a Symantec-et helyettesíteném be.Amúgy azt tegyük hozzá, hogy azért az Euro NCAP tényleges fejlődést is hozott/kikényszerített több szempontból, csakúgy mint pl. a Matousec is hatott bizonyos AV gyártókra.
(Bár inkább az AV-C -t kell vele összehasonlítani, mert a Matousec végül is nem lett marketingszempont.)@t72killer
Igazad van, de... Te, én, és még sokan mások ebben a fórumban nem vagyunk egyenlőek az emberkék többségével, akik például a Facebookon képesek rögtön ugrani arra, hogy meztelen képek Anna Kournikova-ról, vagy tudd meg az indián neved, nyerj iphone 200-at. Telepítésnél meg csak az accept, ok és a tovább szavakat ismerik. -
pethYeti
addikt
válasz
blattida #18983 üzenetére
És van Facebookos 6 hónapos promója is
-
Black Plague
tag
válasz
blattida #18895 üzenetére
Azért is kérdeztem a kollegától hogy van -e telepítője mert tudomásom szerint az 5-ös verzióból csak egyfajta cucc jött ki és az meg az ami a képen látható...Szerintem csak egy véletlen elírás történhetett..Ha bár nem lenne rossz egy 5 lite verze ...
Egy tuti hogy a Fortinet serverein az 5-ös van rajta képfájl ban -
LonGleY
veterán
válasz
blattida #18884 üzenetére
És miért kell átalakítani azt, ami jól működik? Eddig sem volt fapados. De most már nyomhatják a feature-öket naphosszat az arcodba, látszólag logika nélkül (ami eddig megvolt az áttekinthető felületen). Ez a kényelmetlenebbik fajta UI átírás, amikor nem előre fejlődnek, és még az ikonjukat is elbuzerálják. Valószínűleg valamelyik fakaarc az újratervezés, profitnövelés kecsegtető szavaival felnyalta magát. Mééééééég felhasználóbarátabb, mééég jobb. Na, ppersze... De ilyenkor, ha már egy jó felületből indulunk ki, akkor a radikális megvalósítás csak ronthat a terméken.
Az említett dolgokat meg úgyis letiltanám, kezdve a Defense+al, de neeeee, nehogy szegény user belenyúljon, inkább már a telepítőben se hagyjuk meg ezt a lehetőséget.
-
szaki26a
aktív tag
válasz
blattida #18708 üzenetére
Vitatkozhatunk meg par kort. A lenyegen nem valtoztat, szerintem a support resze ugymond a termeknek, es jobba teszi vagy rosszabba. Szerinted nem. Meggyozni ugy sem fogsz, es en se teged. Symantec hirhedten rossz supportja nalam resze a vasarlasi dontesnek, es a termek megitelesenek. Te onmagaban csak a termekre vagy kivancsi. En ezt a hozzaallast ismerem, de megerteni nem fogom. 6-7000 egysegsugaru user biztonsagaert felelek. Mas a szempont rendszerem.
-
-
zolee0307
őstag
válasz
blattida #18459 üzenetére
Értem, köszi szépen. Tehát ha a kioszkban teszem a dolgomat (net, telepítés) akkor ha bármilyen kártevő jönne be, akkor a rendszer nem fertőzödik meg, a kioszkon belül marad?
Ha korlátozottként nem lehet futtatni, akkor mi értelme van ennek az opciónak?
Boccs, ha érthetetlenkedek, de még csak ismerkedek a comodoval, meg nem nagyon értek ehhez a biztonsági dolgokhoz, ezen a téren egyszerű user vok.
-
-
tknof1871
őstag
válasz
blattida #18433 üzenetére
Azt, hogy automatikus frissül e korlátozott fiók alól az mbam, nem tudom, viszont a kézi frissítés biztos, hogy működik itt is, ott is.
Kézi frissítés nem működik korlátozott fiók alól. Szerintem a Malwarebytes Anti-Malware automatikusan nem is frissül. Most telepítettem fel, hogy kipróbáljam.A SAS-nak teljesen mindegy, milyen fiók alatt fut, ugyanis nem sokat ér, sajnos vagy nem sajnos.
Úgy tudtam, a SUPERAntiSpyware az egyik legjobb a maga nemében. -
Andyka0908
tag
válasz
blattida #18367 üzenetére
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni a megfelelő vírusirtó kiválasztása ügyében. Nem rég vásároltam az alábbi gépet:
Fujitsu LH532. Azóta került bele még +4GB ram, így 8GB van benne.Általános dolgokra használom a gépet (film, netezés, egy kis játék, de nem túl gépigényesek). Elég sokat szoktam szörfözni a neten, és új ismeretlen oldalakat megnézni...de bizonytalan oldalakat nem nagyon szoktam megnyitni.
Köszi a segítséget előre is!
-
-
-
-
válasz
blattida #18057 üzenetére
Persze, az egyértelmű, hogy ez egy folyamat lesz! Abszolút nem lehet egy új, még nem feltétlen tökéletesen működő technika végett kivágni a korábbi, de még működő megoldásokat!
A WSA-t sem azért védtem egy picit, mert az a király, hanem, mert jó az elgondolás, ahogy TE is írtad. Az biztos, hogy abban egyetértünk, hogy új irányt kell felvenni a védelem területén.(#18066) t72killer: Kösz!
Tényleg botor volt a próbálkozás, de az kiderült a számomra, hogy Kaspersky-ék nem változtak semmit. Amennyire kedveltem régen, ma annyira nem javaslom. Természetesen, ha megoldják ezeket a szarvas hibákat, hogy kiadnak egy szar patchet, és bugos a szoftver mint állat, akkor újra visszatérek rá.
-
válasz
blattida #18048 üzenetére
Szia Kolléga!
Én nem akarok beszállni a Ti megbeszélésetekbe, de lenne egy két gondolatom:
Mint minden AV termék esetében a WSA-nal is fennáll az, hogy nem tökéletes. Azt se mondom, hogy egyedüli és üdvözítő megoldás lehet az övéké. Ami szimpatikus ahogy írtam az a gondolkodásmód és a megvalósítás.
Nem akarom magam ismételni, de abban szerintem egyetértünk, hogy a mai védelmi technológiák nagy része erőlködés a vírusokkal folytatott harcban. Azt sem mondom, hogy hatékonytalanok, mert ez nem lenne igaz! Viszont, teljesen más alternatívákat kell alkalmazni a jövőben ahhoz, hogy hatékonyabb eredményeket érjenek el a gyártók. Nyílván nem vagyok WSA fan, viszont az elgondolásuk jó. Azt nem tudom megállapítani, hogy a PrevX-hez képest mennyit fejlesztettek, de azt mind a ketten tudjuk, hogy anno a PrevX nagyon jó termék volt.
Amennyiben, továbbfejlesztik magát a technológiát eléggé jó alternatíva lehet a védekezésben. -
szaki26a
aktív tag
válasz
blattida #18037 üzenetére
Jó lenne, ha legalább az alapokkal tisztában lennél, mielőtt nyilatkozol, nézd meg amit linkeltem.
Offline módban is működik az eseményeken alapuló viselkedés analízis, nincsen szüksége felhőre hozzá.
És ami még fontosabb a nem rollbackelhető változtatásoknál kapsz egy üzenetet, hogy sajnos nem megbízható program akart nem visszaállítható változtatásokat eszközölni a gépen, ezért a futása fel lett függesztve. Ez egyébként szintén benne van a linkelt anyagban.
Egyetlen fontos előny, ha van, internet nem kell megvárni a futó programról, míg elég gyanús tevékenység összegyűlik. Ha másik gépen már megtette és az már jelentette a felhőnek, akkor blokkolni lehet még indulás előtt.UI: Közepes eredmény pl. CIS, AVIRA, stb. Bár ezek a TESZT környezetben jól szerepelnek, valójában mindig a vírusok után kullognak, míg be nem gyűjtik a mintát és ki nem adják hozzájuk a frissítést.
A legnagyobb gond azonban, hogy a 0-day védelmük teljesen statikus és tesztelhető. Ezért indult el a comodo is a 6 os verzióval ebbe az irányba 2013 ban. Majd 3-5 év múlva nem csak a felszínt karcolgatják a témában. -
szaki26a
aktív tag
válasz
blattida #18032 üzenetére
Nem nem az adja, a viselkedés elemzés és eseménynaplózás teljesen offline. Ha nincsen net még mindig hozza minimum az átlagos szintet, illetve jól beállítva pendrive és egyéb külső adathordozóról érkező veszélyekkel szemben pedig meglehetősen jó védelme van. Internet hiányában pedig honnan is jönne a vírus?
-
szaki26a
aktív tag
válasz
blattida #18028 üzenetére
A WSA védelme egyáltalán nem támaszkodik az internetre kizárólagosan. Itt egy kis olvasnivaló a témában:
[link]Ez pedig a video, ha valaki jobban szereti azt:
És végül mi van, ha mégis kihagy valamit bemutató:
[link]Sokan nem értik meg azt, hogyan is működik a teljesen új alapok miatt. Tele a youtube olyan "teszt" videókkal, amiken nagyon látszik, hogy nem értették meg se a működési elveit se a sajátosságait.
Sokan meg vannak győződve, hogy a viselkedés elemző a felhőben van. Nem ott van. Ki is próbálhatod. Egy valódi általa nem ismert 0-day vírussal. Indítsd, el hagyni fogja futni és gyűjti az eseményeket a viselkedés analízishez. Egyszer csak pár perc vagy, ha például a vírus úgy van megírva (ami ma nagyon gyakori), hogy lapuljon és semmilyen káros tevékenységet ne fejtsen ki, csak terjedjen és javítsa a reputációs indexét akkor esetleg pár nap múlva megtalálja és rollbackeli. Miközben a gyűjtött eseményeket amikor scanelsz elküldi a felhőnek, hátha már ismeri. De amikor pár perc múlva megtalálja, a gépeden blokkolja és letörli aközben a másik gépeden, amin szintén fut pl. egy másik VM-be a keresés nem fog találni semmit. Még nem elemezte önállóan és a felhőben még nem validálták. Pár perccel később már futtatás nélkül is leszedi másik gépen is, ahogy ez megtörtént. És ezek a védelmek teljesen működőképesek internet nélkül is. Azt pedig külön fontosnak tartom megjegyezni, hogy a rendkívül testre szabható elemző moduljának külön szabályok állnak rendelkezésre offline módhoz, és te is külön beállíthatsz egyedi szabályokat rá, akárcsak az usbre.Zárójelbe megjegyzés a végére a mallwarek 99% a vagy interneten keresztül érkezik vagy usbn. Az usb-s autorun alapból ki van lőve, mert fehérlistával működtethető és alapból szigorú szabályok vonatkoznak rá.
-
válasz
blattida #18028 üzenetére
Ahogy írtam fentebb, abszolút nem állítom, hogy a WSA tökéletesen jó megoldás lenne. Az alap ötlet viszont jó lehet!
Azt viszont már láthatjuk, hogy az adatbázis alapú felismerés szépen lassan a jelenlegi formájában meg fog szünni. Már bőven idejét múlt. Akkora adatbázisokról beszélünk, aminek a természetes velejárója lesz a méretes telepítő (amit már látni is lehet egy pás programnál), és a gépterhelés.(#18029) t72killer: Az XP-vel anno más volt a helyzet. Az újabb oprendszerekkel egy kalap alatt sem lehet említeni. Ahogy az MS akkori filizófiáját sem.
-
LaleeeSan
tag
válasz
blattida #17828 üzenetére
Ezeket nem néztem az igaz.
De az is érdekes volt, hogy az avast nem engedett frissíteni sem, ebből jöttem rá, hogy vele lehet a gond. Azt írta ki, hogy nincs elég hely, pedig van bőven(csak a rendszer vinyón vagy 60 GB és memória is volt szabad vagy 6GB).
Ezért szedtem le. Majd megvárom az Avast 8-t addig elég a CIS. -
válasz
blattida #17789 üzenetére
Az való igaz, hogy maga az adatbázis alapú felismerés ma már igen kevésnek számít és nem adhat kelő védelmet. Már az is elmondható, hogy a heurisztikus megoldások is kevesek. Plusz védelmi funkciók kellenek és a Te autós hasonlatoddal élve egy autóban is több féle funkció van, ami nem feltétlen kell, hogy szorosan kapcsolódjon az autóhoz.
Azt gondolom erről továbbra is, hogy amikor az első IS-eket elkezdték gyártani, ott mosták össze a fogalmakat és megoldásokat. Továbbra is azt vallom, hogy az antivírus és a tűzfal feladatait külön kell választani! Bármennyire is összemosták a két dolgot, mind a kettőnek más a feladata. -
szaki26a
aktív tag
válasz
blattida #17778 üzenetére
Biztonsagi szempontbol, tuzfalkent azt ketlem. Foleg win 7 es win 8 eseten. Ha kicsit utanna jarsz rajosz miert terjednek a win beepitett tuzfalat maceralo megoldasok. De minden portot lezar kivulrol ahogy kell. A tobbi nem az o dolga. Bentrol pedig a komunikaciot kifele ellenorzi. Az szinten nem a tuzfal dolga, hogy ellenorizze nem e akaszkodott ra valami az explorerre mikor komunikal. Ugyhogy amire te gondolsz az nem tufal funkcio. Kevesebb arc tobb szaktudas jo lenne a forumon. Legalabb te meg laca tartsatok mar egy szinvonalat, ha mar ti vagytok a hangadok, ez felelosseggel is jar. Gondolom te is tisztaban vagy vele, hogy a microsoft betiltotta a driver hurkolast es mindenki csak a windows forgalom ellenorzo apijat hivogathatja, kulonben nem kap alairast. Ezert lett hirtelen sok. virusirtoban nyiltan win tuzfal management tuzfalkent hirtelen. Ha lehet legkozelebb ha tuzfalrol van szo ne keverjetek bele hipset, halozati behatolas elleni vedelmeket meg ami meg eszetekbe jut.
Ui.: Nem akartalak megserteni vagy kioktatni, de sok ember figyel a szavadra es nem szeretnem, ha power user szintre sulyedne a szinvonal. Van itt 3-4 ember aki tud ha akkar, es ha odafigyel ne fogalmazzon pongyolan.
-
UserX
addikt
válasz
blattida #17763 üzenetére
Értettem a poént az én válaszom is poén lett volna, afféle "angol" humor...
Egyébként a GUI-n is az szerepel, hogy "Malware aláírások", ezért használtam ezt a szót.
Már okafogyott a dolog. Az volt a gondom ugyanis, hogy múlt héten már 12 millió felett járt az aláírások száma, ma bekapcsoltam a laptopot, frissített és 11 millió valamennyi. Most megnéztem az itthoni asztalin is, de ugyanannyi. Hogy mitől csökkenhetett? Bizonyára kivették az FP-ket, ami szintén tiszteletre méltó. Okos dolog egyébként az EMSI-ben a karanténban lévő elemek újraellenőrzése is!!! Tudom egyébként, hogy a minták száma, önmagában nem sokat jelent.
Üdv
-
.HUman
tag
válasz
blattida #17631 üzenetére
"..nem tudom, hogy a normál, mindenki számára elérhető av-k között van e egyáltalán ilyen, ráadásul ingyen.."
Nem írtam, hogy ingyenes legyen. Fire ajánlotta én pedig válaszoltam, hogy miért nem megfelelő.
Ha Te ingyenesen szeretnél szerverre optimalizált, központilag kezelhető védelmi megoldást, akkor fogalmad sincs a realitásokról, tehát, vagy leadsz az igényeidből vagy fizetsz és kapsz olyat, amilyet szeretnél, de, gondolom, ez a második opció nem játszik.
Ismét megkérdezném: Hol írtam én olyat, hogy ingyenes megoldásra vágyok?
Tudod, a programokat dolgozó emberek írják, pénzért, fizetésért, fölhozhatod példának a nyílt forráskódú programokat, de ott is csak a személyes használatra szánt verziók ingyenesek, a speciális változatokért, céges használatra mindenért, mindenhol fizetni kell.
Nem tudtam, én naív, mindig azt hittem, mindenki pusziért dolgozik. Köszi, hogy felnyitottad a szemem.
"Gondolom, Te sem ingyé tolod a szekerét az intézménynek."
LSD. fentebb.
Én itt most be is fejezem, sem a stílusod, sem a szövegértelmezésed nem üti meg azt a szintet, hogy értelmes párbeszéd alakuljon ki az egészből. És kérlek ne nézz hülyének.
-
zolee0307
őstag
válasz
blattida #17625 üzenetére
Ahogy írtad kipróbáltam, így 310 pontot kapok, rendesen lefutott. Korábban biztos user error volt
Ezek szerint, ha ismeretlen az alkalmazás, vagy nem vagyok biztos benne, akkor a korlátozott módot válasszam, hogy sandboxban menjen?
Illetve a láthatatlan portoknál érdemesebb a bejövő kapcsolatok blokkolását választani?
-
válasz
blattida #17631 üzenetére
+1.
Nem véletlenül fizetnek a védelemért privát szinten is. Ha pl a tipikusan ingyen használt Avast-ot nézzük, a fizetős verziók sokkal többet tudnak az ingyenesnél.
A cégvilágban meg olyan egyszerűen nincs, hogy ingyenmunka, max promóció. -
.HUman
tag
válasz
blattida #17625 üzenetére
Ezt nem tudom, hol olvastad, a hatos cav nem zabál erőforrást, csak a környezetemben 4 egymagos, régi gépen fut gond nélkül, ráadásul sok és rendszeres fájlírás-olvasás mellett. Nem fogja a gépeket.
Nem otthoni felhasználásról van szó, egy szerveren nagyságrendekkel több a disk I/O műveletek száma és a Comodo ingyenes AV-je nem hinném, hogy ilyen környezetre lenne optimalizálva.
A központi kezelést nem írtad, mint igényt, az az mse esetében sem megvalósítható.
Úgy gondoltad, hogy egyesével fogok klienseket felügyelni?
Azt hol olvastad, hogy szerintem MSE estén megvalósítható (egyébként igen, de szintén fizetős megoldás)?A comodonak van központi kezelő megoldása, az ESM, viszont az fizetős.
"Másrészt nincs ingyenes central management."
-
-
-
AtHoS
nagyúr
válasz
blattida #17617 üzenetére
Nálam feldobott egy kis ablakot jobb alul, itt nyomtan neki előbb "Mehet"-et (80 pont), majd "Sandbox"-ot (330 pont), tehát automatikusan nem rakta sandbox-ba.
Viszont normál módban használva (D+ biztonságos szint) esetén viszont többször izolálva futtatott programokat (melyeknél kézzel állítottam be, hogy ne izolálja többet). Gondolom ez lenne az auto sandbox
-
-
HZoli87
veterán
-
válasz
blattida #17335 üzenetére
Ahogy elnézem, az Application Inspector ugyanazt csinálja, mint a Comodo HIPS (file+ registry protection) - elvileg nem veszteség, ha teljesen kilövöm a TP változatot. Tanulómód mind a tűzfalnál, mind a D+-nál beállítva
#17336, King Unique: A mérvadóság SzVSz a friss minták számából adódik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● TILOS a warez!
● Vírusos, vagy egyéb kártevőt tartalmazó linkek a topikban való elhelyezésére vonatkozó szabály:
Tilos a topikban bármilyen vírusos vagy lehetséges vírusos kártevő link elhelyezése.
Az ilyen linkek megosztása csak privátban, PH tagok számára osztható meg.
Ellenkező esetben a hozzászólás törölve lesz.
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest