- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Magisk
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Kicsomagolták a Vivo X Fold 5-öt (videó és fotók)
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
Aktív témák
-
Ebben igazad van, csak van néhány ok, amiért ezt a userek nem "kedvelik"
(Tudom, a biztonság nem kedv kérdése de)1. Van aki nem is tudja, hogy kell "nem adminként" netezni
2. user fióknál gond szokott lenni a használható programok telepítésével, ezek engedélyeivel. Erre van (többek közt) a Group Policy (csoportházirend), aminek segítségével az admin ki tud osztani engedélyeket/jogokat stb a usereknek/usercsoportoknak stb, hogy mely programokat használhatják, telepíthetnek-e vagy sem és még rengeteg okosság...
3. Home Premium változatig bezárólag nincs csoportházirend.
Itt tényleg annyit lehet tenni(egy átlag usernek), hogy bekapcsolja a vendégfiókot vagy korlátozott user fióko(ka)t hoz létre...Mindezek ellenére persze hasznos dolog, nem adminként netezni, de a fentiek "elriasztják" a usereket...
Azonban azzal is tisztában kell lenni, hogy ez sem véd meg mindentől, mert a keyloggerek, adathalászoldalak meglátogatása stb esetén mindegy milyen fiókból netezel...
-
Alex_
tag
no. ha még megvan miről volt szó.
készítettem wiresharkkal csomagelemzést.
a javascript visszakódolása után a több adatcsomag (SSDP, UDP (különböző portokon)9 elhagyta a gépet a mire az eset feléledt.
feltöltöttem a kódot a virustotalra, szomorú az eredmény, már lassan két hete találkoztam ezzel, no most jelentem is.
ugyanis, az eset nem a redirekcióra s a közben elmenő csomagokra reagál, hanem már arra, hogy viszont töltenének le hozzám egy trójait.http://www.virustotal.com/hu/analisis/fa9ed69362b65105f82c8e43ecdb65910fb415a648df2947ce7421c64ce9578e-1243176989
jelentés vége.
Alex_ -
polonic
félisten
Aktív témák
Hirdetés
- Spórolós topik
- Synology NAS
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Autós topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Revolut
- További aktív témák...
- Antivírus szoftverek, VPN
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8, i7-10510U, 16GB, 1TB SSD, 4K kijelző + WWAN (ELKELT)
- Olcsó Laptop! Új akkumulátor! Dell Latitude E6540 : I7 4600M / AMD HD8790M / 8GB DDR3 / 128GB SSD
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 1xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G RJ, HBA330, áfás
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest