- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Aktív témák
-
AirBooms
addikt
válasz
Tappancs2001 #37762 üzenetére
Ha jogtiszta windows-aid vannak, akkor miért nem használod a Microsoft MSE vírusírtóját?
Ingyenes, s a legjobb nyolc vírusírtó motorja és egyéb megoldása került bele. Otthoni körneyezetben egyszerre négy motort használ a nyolcból. Íme.
Én többet nem fogom megújítani a NOD licencemet... -
válasz
Tappancs2001 #37746 üzenetére
-
polonic
félisten
válasz
Tappancs2001 #37746 üzenetére
Egyszerre vásárold a licenszeket és hosszabbítással. Esetleg, ha van diák a családban úgy kedvezményt is kapsz, 50 %-ot. Nézd meg, hogy az olcsóbb, és értelemszerűen azt válaszd. Az 50 %-os kedvezmény pedagógusoknak és orvosoknak is jár.
Egyébként minden le van írva az eset magyar oldalán a vásárlás részen. -
válasz
Tappancs2001 #37741 üzenetére
Hali!
Szerintem sem érdemes váltani..
janes1976
A 2009/2010/2011-es NIS/NAV mindegyike gyors, és nem fogja a gépet. Gondolom Te az ezt megelőző változatokra gondoltál, mert azok valóban fogták a gépet rendesen.A 2011-nek egyik gondja(igaz nem katasztrófa), hogy számos teljesen ártalmatlan oldalt blokkol, de ezek falsok...
Fire.
-
BlackSeven
aktív tag
válasz
Saját véleményem szerint nem. Nagyjából azonos áron van az AVAST és a NOD32 így az ára sem indokolja a váltást.
(Ha mondjuk a KAV-ot említed mint alternatívát, akkor már az igen lenne a válaszom, de így a kettő közül választva, maradj a NOD32-nél.)
-
blattida
nagyúr
válasz
Szerintem nem.
A fizetős plusz moduljai sok bugot tartalmaznak(tűzfal, sandbox, viselkedés alapú blokkoló), jelenleg annyira nem éri meg a pénzt. -
blattida
nagyúr
válasz
Tappancs2001 #37705 üzenetére
Ezek szerint nálad nem szerették egymást...sajnos van ez néha így.
-
polonic
félisten
válasz
Tappancs2001 #37708 üzenetére
Ketté van partícionálva az merevlemez? Lehet, hoy a másikon partíción van.
Leellenőriztetted több védelmi programmal is a lemezeket? Javasoltam neked valamelyik nap. Ne csak egyel vagy kettővel nézesd át. -
Thusor
őstag
válasz
Tappancs2001 #37706 üzenetére
Szerintem amikor bekapcsolod a gépet frissíti magát az új adatbázisra amelyben javították ezt...szóval nem hiszem hogy lenne vele majd gond.
-
tyan
senior tag
válasz
Tappancs2001 #37517 üzenetére
Szia!
Nálam 1 évig volt fenn a NOD32 (1 éves licensz) + SpySweeper (1 éves licensz) + Comodo tűzfal combo, de a SpySweeperrel néha gondok voltak, pl. fájlművelet lassulások.
Aztán amikor lejárt a SpySweeper licensz, akkor megvettem a Counterspy-t és nagyon bevált. Volt, hogy a NOD orra elől halászta el a kártevőket.
Úgyhogy a Counterspy-t csak ajánlani tudom (bár mostmár inkább a Vipre Antivirus Premiumot raknám fel, mert abban is benne van a Counterspy teljes adatbázisa).
Üdv.
-
Kezdő vagyok
őstag
válasz
Tappancs2001 #37518 üzenetére
Szia!
Én nagyon szerettem a Counterspy-t,csak lejárt a próbaverziója.
Egy hibás találata volt eddig:a Pc Wizard portable változatára ugrott,mármint hogy az káros.
A NOD mellett használtam,de kikapcsoltam a valós idejű védelmét a biztonság kedvéért(nem mertem kockáztatni) -
blattida
nagyúr
válasz
Tappancs2001 #37534 üzenetére
Nem szükséges. Nem lesz vele gond.
-
blattida
nagyúr
válasz
Tappancs2001 #37526 üzenetére
Elő, bár nem okozna akkora gondot.
-
blattida
nagyúr
válasz
Tappancs2001 #37521 üzenetére
Szerintem az mbam maradjon, mert bizonyos kártevők ellen nincs jobb megoldás, ráadásul az eltávolítóképessége is jobb, mint a cs-é, valamint ütközni sem fognak.
-
eurolac
senior tag
válasz
Tappancs2001 #37522 üzenetére
Ok, köszi a választ!
Igaz nem tőlem kérdezted: szerintem nyugodtan maradhat fent a malwarebytes free. Tudod biztosan ő csak keresésre szolgál, és ha talál valamit, takarít.Üdv.
-
eurolac
senior tag
válasz
Tappancs2001 #37517 üzenetére
Elég sokat olvastam már arról, hogy a Nod megtalált valamit, de nem tudott vele mit kezdeni.
Annyit árulj már még el nekem, hogy melyik verzió számú Nod csinálta ezt neked? A jelenlegi legfrissebb a 4.2.64.12. -
blattida
nagyúr
válasz
Tappancs2001 #37518 üzenetére
Igen, elvileg a nod-dal nem lesz gond.
-
F34R
nagyúr
válasz
Tappancs2001 #37514 üzenetére
ha inygenes akkor semmi baj nincs ha megvetted a MBAM-t akkor lehet azis bekavar, de spysweeper lessz , az nem olyan kis rendszerigényű (kiegészítővédelemnek
-
blattida
nagyúr
válasz
Tappancs2001 #37511 üzenetére
A spysweeper mellé ne tedd föl a counterspy-t!
Nem is értem, egyáltalán hogy merült föl ez benned...Ha nem akarod leszedni, akkor ne tedd föl a cs-t..
Tesztelni egyébként sem lehet normálisan egy védelmi programot másik védelmi program mellett.Ha csak a free mbam van fönt, maradhat a nod mellett.
-
eurolac
senior tag
válasz
Tappancs2001 #37505 üzenetére
Szia! Köszi, hogy időt szakítottál és válaszoltál nekem.
Sajnos a Counterspy progival kapcsolatban nem tudok neked segíteni, soha nem használtam. Anno, amikor kijött olyan tapasztalatokat olvastam róla, hogy hatékony, nagy az adatbázisa de lassította a rendszert.Biztosan lesz itt valaki aki használta már és tud neked vele kapcsolatban referálni.
Én is Nod32-t használok. Én nem nagyon mernék mellette más rezidens progit futtatni még akkor sem, ha az csak kémprogram írtó. Mi van, ha egyszerre ugranak a kártékony programra?
Vagyis - most ellent mondok magamnak kicsit - a windows defendert használom mellette az általad is leírt hallomások miatt, de vele nincs probléma, mert pl.: az eicar tesztfájra amit mind a kettő ismer a Nod ugrik előbb, és nincs akadás. Eddig legalábbis.
Néha futtatok Malwarebytes free-t, szerencsére soha nem talál semmit.
Szóval erre a: két program egyszerre ugrik a dologra felhívnám a figyelmedet, de hátha lesz itt valaki aki konkrétan használta már a Countrespy-t vírusirtó mellett és ír neked.
Még egyszer köszi! Üdv! -
F34R
nagyúr
válasz
Tappancs2001 #37511 üzenetére
nemtudom ha mindkettő realtime spyware akkor gondok lehetnek , de a Vipre jobb megoldás lenne Antivirus Premium , persze nem akarlak rábeszélni meg semmi , és mellé mehetne a Malwarebytes Anti malware Free on-demand scaning-re (persze akkor az Eset terméket feljtheted el )
-
eurolac
senior tag
válasz
Tappancs2001 #37500 üzenetére
Szia! Bocsi, de nekem egy kérdésem lenne a hozzászólásoddal kapcsolatban ami a következő: ugye van tűzfalad, van önálló kémprogramirtó ami rezidensen fut és gondolom van fent plusz még rezidens vírusirtó is valami amit most ide nem írtál be.
Mivel több éve használod a Webroot Spy Sweeper-t láthatod a hatékonyságát! Egy évben hány kártevőt fog meg a vírusirtód mellett, amit ő nem lát meg?
A kérdés, ami foglalkoztat: van e értelme egyáltalán ma rezidens kémprigi írtónak fent lenni a gépen, hiszen a mai - még a free - vírusirtók is tartalmaznak kémprogi eltávolítót!??Válaszodat előre is köszönöm!
Aktív témák
Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- PC Game Pass
- Nintendo Switch 2
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Továbbfejlődött a Keychron egéralternatívája a Logitech MX Masterre
- iPhone topik
- Milyen alaplapot vegyek?
- Autós topik
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 11T Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged