Aktív témák
-
BRosszQtya
csendes tag
válasz
qwertly #24836 üzenetére
Én a tapasztalataim alapján inkább a Online Armort ajánlanám, tekintettel arra, hogy állandóan pofázik a Comodo. Nade ha még rossza jelölsz be (hibázol), nem sok esélyed lesz a továbbiakban. Az OA viszont csendben teszi a dolgát, van rajta tanulóidő is.
Szerintem, ha nyugalmat akarsz (és XP-s vagy), használd szeretettel az OA-t, legalábbis ha nem akarsz állandóan a tűzfallal foglalkozni. Azért az Armor is nagyon jól, sőt még sokkal jobban konfigurálható.
-
zed01
őstag
válasz
qwertly #20005 üzenetére
A PC Tools a Virusbuster viruskereső motort, a Spyware Doctor kémprogramkereső motort, és a Threatfire intelligens viselkedés elemzőt tartalmazza, a tűzfal és a spamszűrő mellett. Igen hatékony védelem. Készülj fel rá hogy a tűzfala sokat kérdezősködik.
Az Iobit is valószínű nagyon jó, de eléggé friss fejlesztés, erről érdemben nem tudok nyilatkozni.Szvsz a kettő jól kiegészíti egymást és hatékony védelmet ad.
-
válasz
qwertly #18744 üzenetére
"Most aszt nem értem miképpen tudott feltelepülni amikor semmit sem rak fel a gépre és teljesen női dolgokra használja a gépét? Kérdeztem és mondta semmit nem tett fel és semmilyen linkre nem kattintott akkor miképpen instalálodott az áll vírus irtó?"
Például elég egy felugró ablak piros X-ére kattintani, ez egy OK gomb a telepítésre, ennyi.
De van más ezer trükk, és ezek ellen csak a korlátozott fiókkal lehet védekezni. -
-
zed01
őstag
-
blattida
nagyúr
-
-
blattida
nagyúr
válasz
qwertly #14970 üzenetére
Superantispyware, dr web cureit, a-squared...valamelyik biztos segít...
Aktív témák
Hirdetés
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- A Nothing Headphone (1) is a dizájnról szól
- Milyen videókártyát?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Magisk
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Ingatlanos topic!
- További aktív témák...
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP ZBook Studio G5 - i9-9980H I 32GB I 1TSSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA CM 750W
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025) - 3 év gari - MAGYAR
- AKCIÓ! Dell Precision 5820 XL Tower PC - Xeon W-2123 112GB RAM 512GB SSD 1TB RX 580 8GB Win 11
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest