- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Magisk
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Sony Xperia Z2 - esszencia
- Mobil flották
Aktív témák
-
Nézd, szerintem elég egy erős víruskereső alkalmazás. Fölösleges külső tűzfalat feltenni.
A Kaspersky egy erős víruskereső. Nézzétek meg, hogy hogyan működik a gépen, mert van aki arról panaszkodik, hogy az új 2009-es kiadás lassít, van akiknek meg nem.
A Kaspersky IS tűzfala meg kiválló. Van benne egy erős HIPS modul. -
zed01
őstag
Az Avast! nem tudom hogy kapott 96%-ot amikor egy elég rossz progi!
Az AV Comparativesen például az Avast 97,3 %-ot kapott a NOD32 csak 93 % kapott, ezzel a teljesítményével 47.381 kártevővel többet ismert fel az Avast, mint a NOD32. Persze te is azt gondolod, mint az összes előítéletes ember hogy ami ingyenes az csak rossz lehet. Inkább használják a fixelt NOD32-t, aminek pontosan fix miatt nem működik rendesen egy csomó szolgáltatása. Röhej, komolyan.
-
zed01
őstag
Én úgy érzem hogy mintha arra törekedtél volna, hogy mindenből a legrosszabbat használd. Nem elég hogy NOD32-t használsz, de még a tűzfalad is Sunbelt Kerio.
Itt egy mindenre kiterjedő hiteles teszt a tűzfalak hatékonyságáról:
A Kerio, Sunbelt néven szerepel, ugyanis a Sunbelt cég megvette a Keriot már évekkel ezelőtt.
Itt meg néhány teszt a vírusirtók hatékonyságáról:
Klikkelj a comparatives linkre, azon belül az online resultra. Mindig a legfrissebb tesztet kell nézni.
Ezek a tesztek sokkal pontosabb képet adnak a vírusirtókról, ugyanis több százezres, sőt milliós adatbázisból tesztelnek, szemben az Virusbulletin néhány százas vadon élő vírusával.
-
Az Avast nagyon jó program. Neki egy baja van a response time. Ergo, marha sok vírust és egyebet ismer fel, de későn teszik bele az adatbázisba. Tehát, mig mondjuk az egyik cég egy új alkalmazást felismer ma, az avast mondjuk jövő hét pénteken. Addig meg elég sok ember megfertöződhet.
-
Én meg rendszermérnök vagyok, ezért mondok róla szakvéleményt, és nem fikázom, mert Eset termék. Az ész nélküli fika, nem az én stílusom.
De mint mondtam, ha valaki ésszel használja a gépét, akkor tökéletesen megfelelő. Egyébként meg gyenge.
Arról meg nem beszélve hogy sokan azt hiszik, ha nem jelez, nincs vírus a gépen. Pont ez a baj, hogy nem jelez vírusokra, és beenged egy pár genyát.
A tűzfala meg siralmas. Egy leak tesztre sem mukkan meg. -
-
Látom nem érted mit írok. Senki nem állította, hogy neked, meg másnak nem mehet, vagy nem lehet elégséges ez a program.
Fikázásról sincs szó, egyszerűen hivatalos és komoly tesztek eredményéről van szó, meg a valós életről.
Ha valaki ésszel használja a gépét, annak jó, csak sokan nem így tesznek. Ott viszont sok vackot beenged más programokhoz képest.Arról meg nem beszélek, hogy nem hiszem, hogy független szakemberek szándékosan húznájuk le a Nod32-t. A tényeket el kell ismerni, ha tetszik valakinek ha nem.
-
-
Már megjelent egy jó pár cikk az interneten szakemberektől, hogy a VB tesztek semmire sem jók, és elavultak. A VB teszteken kiválasztanak 100-200 vadon élő vírust és azon futtatják le a keresőket! Csak vadonélőkön. Az av-comparatives.org tesztje, meg speciális, mindenféle és nagyszámú kártevőre kiterjedt tesztet végez!
Így a VB tesztekre hivatkozni parasztvakítás.
Egyébként meg a többi teszten szarul teljesít a Nod32 illetve az életben sokan panaszkodnak, hogy kellően sok szemetet beenged. Így aszem, azt állítani a Nod32-ről, hogy jó, butaság.
Sokszor felismer vírusokat, de képtelen eltávolítani, stb.
Szóval, a Nod32-nek agresszív a marketingje, egyébként meg egy gyenge alkalmazás. -
derossi
aktív tag
Aktív témák
Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- A OnePlus ellen biztonsági aggályok miatt indítanának vizsgálatot az USA-ban
- Opel topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Házimozi haladó szinten
- PlayStation 4
- Linux kezdőknek
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Robotporszívók
- Magisk
- További aktív témák...
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- BESZÁMÍTÁS! HP ZBook 15 G6 munkaállomás - i7 9850H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Quadro T2000 4GB WIN10
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA CM 750W
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- RITKASÁG: MSI Big Bang Z77 MPOWER
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest