Aktív témák
-
zed01
őstag
válasz
McKane #43005 üzenetére
Én régebben használtam promóciós G Data Antivírust és nagyon meg voltam vele elégedve. Az én gépemet, netemet nem fogta és mégis maximális védelmet ad. Nem véletlen, hogy a sokszor hivatkozott AV Comparatives teszten évek óta az első, legutóbb 99 %-ot ért el, pedig majdnem egymilliós mintán teszteltek.
-
válasz
McKane #43005 üzenetére
Én használtam a GData Antivirus és IS 2009, 2010-et, de nem sokáig volt fent, mert falta a memóriát, akár 200-300Mb-ot is, és nekem lassítottam még a netet is, nemcsak a gépet fogta. Sőt mostanság úgy veszem észre, hogy nem olyan kiemelkedő teljesítményű, mint korábban...
Egyébként is mindjárt jön az újverziós Virusbuster
Aktív témák
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Everest / AIDA64 topik
- Linux kezdőknek
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- Angwatt CS1 - akár jó is lehetne
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Grand Theft Auto GTA Vice City PC
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- AKCIÓ! Gigabyte H510M Intel i3 10100F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 3GB GDDR5 Rampage Shiva 500W
- Újszerű Apple Macbook Air 13 - M2 - 30 Ciklus - 100% Akkumulátor - 8GB/256GB SSD - MAGYAR - Éjfekete
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF/ i5 8-9-10 gen, i7-9700 vagy "félkonfig"/ Win11- Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest