- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Telekom mobilszolgáltatások
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Magisk
- Samsung topic
- Google Pixel topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Aktív témák
-
válasz
zazenke #36984 üzenetére
Passz... jó attól a Vipre, Aviránál ki lehet kapcsolni, hogy a Game kategóriába tartozó dolgokat ne detektálja. Szerintem ez inkább a kisgyerekek, fiatalkorúaknak szól, egyfajta szülői felügyelet kiegészítés. Beállítom pl. Aviránál vagy Viprénél(nem tom, hogy ott lehet-e), hogy mindent detektáljon, lejelszavazom és akkor nem tudja használni mert Avira mindig riaszt rá, kivételekhez se tudja adni.
(#36985) 12-es csaj: vannak ennél "tisztább" online kaszinók, pókerező helyek is, én inkább nem használnám, de tönkretenni nem fogja a rendszered.
(#36990) eurolac: mert nem elég a pipát kivenni hanem utána a Decline-ra kell kattintani és akkor folytatja a telepítést az ask toolbar nélkül. Volt róla szó, hogy ez az ask toolbar szép kis pénzmagot jelent a fejlesztőknek, sajnos fogják kivenni mert akkor más módot kell találniuk a kiesett bevétel pótlására, pl. fizetőssé teszik a programot teljesen... vagy részben....
-
zazenke
őstag
válasz
zazenke #36977 üzenetére
de a vipre még gyors keresés után is azt mutatja nincs semmi baj , ezt egy régi emailben kaptam nem is új dolog csak úgy poénból előkapartam és megnéztem mit csinál a vipre mert eddig a prevx-el mindig blokkoltam idő előtt de azt most lekapcsoltam és csak a viprével szórakoztam .
-
sznorbi2
senior tag
válasz
zazenke #35701 üzenetére
Köszönöm a szíves tájékoztatást és még csak nem is kellett priviben írnom neked.
Remek, csak azt furcsállottam, hogy akármelyik előző verziót dobtam fel akkor nem visított rá, most meg a legújabbra azonnal rámoccant, mint kis gyerek a homokozóra!
Na akkor békén hagyom egy ideig a Prevx-et(ráér pirosan világítani az óra mellett) és talán majd egyszer rájönnek, hogy FP a mi kis progink.
De közben még nyaggattam egy kicsit a Prevx-et és ahol jelzi a Infected fájlokat ott a jobb egérgombbal rákattintok és ott bejön, hogy FP-re akarom-e küldeni a fájlokat!
-
-
válasz
zazenke #34441 üzenetére
Hali!
Külön nincs az OSSS-nek letölthető fala, be van építve a proactive defense-el együtt.
Szóval tűzfal szinten nincs különbség különböző termékek esetén, a gyakran hivatkozott Matousec teszt illetve a CLT teszt nem a tűzfalak alapértelmezett feladatát teszteli, hanem különböző termékek Proactive (megelőző) technológiáit. Az, hogy egy termékben vannak ilyen technológiák, az magának a tűzfal alapfeladatának szempontjából lényegtelen.
Fire.
-
zazenke
őstag
válasz
zazenke #33774 üzenetére
meg is volt a zemana antilogger elő tesztje ami ugye nem szignatúra hanem viselkedés alapján plokkol 9óra 20 perc levél vírusom érkezet szokás szerint ups levélvírus a mindenes email címemre . elindítottam de se prevex se emisoft nem akart rá reagálni ellenben a zemana antilogger kiírta hogy dll beszúrást akartak végrehajtani amit a rosszfiúk szoktak csinálni ezért blokkolni szeretné . Az emisuft jobb egérgombos keresésnél sem látja . Nyilván pár óra múlva már nem 0-ik napi vírus lesz . link :[link]
-
blattida
nagyúr
válasz
zazenke #33655 üzenetére
Van egy szimulátor alkalmazásuk, mely tulajdonképpen adatokat továbbít erre az internetes oldalra, bárhol lehet tesztelni, csak telepíteni kell a szimulátort, majd elmész egy tetszőleges netes oldalra (az mrg-sek a paypal-t használják) és ott beírsz egy tetszőleges felhasználónevet és jelszót és megpróbálsz belépni, ekkor a szimulátor megpróbálja elküldeni az oldalukra a beírt infókat, ha ez sikerül, az adott védelmi alkalmazás nem védett meg az adatlopástól.
Ha a comodo nem ismeri az adott vírust illetve alkalmazást, akkor alapból a sandbox-ban fogja futtatni és ha lenne kimenős kérés, akkor arról kapsz d+ vagy tűzfal kérdést.
A d+ és/vagy a naplójában pedig láthatod az eseményeket, a d+ naplójában pedig az esetleges online ellenőrzés eredményét.
-
blattida
nagyúr
válasz
zazenke #33650 üzenetére
Védelmi szempontból rajta kívül még nyolc alkalmazás tökéletesen teljesít, csak az mrg metodikája miatt áll jelenleg az "élen" a prevx...
Jó kérdés, de még jó oár egyéb alkalmazásra vonatkozóan is.
Van, amit kérdés nélkül teszteltek és vannak olyanok s, amiért fizettek a cégek. -
-
zazenke
őstag
válasz
zazenke #33595 üzenetére
sajnálom a google cromet mert tesztelni akartam a bitdefenderes bövítményét . van neki egy ilyen kiegészítése ahol fél perc alatt átnézi a legfontosabb mappákat , na mindegy . A malwarebytes-t még nem akarom bekapcsolni az hamar lezárná a vitát . megnézem mit csinál egy más jellegű progi amiről itt olvastam először nállatok : revo uninstaller .
-
sznorbi2
senior tag
-
válasz
zazenke #32439 üzenetére
Felfogás kérdése, egyik szakember ezt gondolja, másik meg máshogy gondolja. De igen, én ezt már fejlesztőktől is olvastam, hogy nem akarnak HIPS-et tenni a termékükbe mert úgy gondolják, hogy az elriasztja az átlag usereket, akik többségben vannak, az ő pénztárcájuk számít...
-
blattida
nagyúr
-
zazenke
őstag
válasz
zazenke #32436 üzenetére
szerintem egy vállalatnál ahol átlag felhasználók vannak megbolondúlnának egy online armor viselkedésű tűzfaltól . Nem fikázom mert nekem is van ,csak hát feltünik hogy most hogy a pandát tesztelem olyan nyugalom lett a gépen . Már már gyanus a dolog mintha nem is menne a tűzfal modul pedig megy alapbeállításon van minden
-
g.gergo
senior tag
válasz
zazenke #32347 üzenetére
Igazad van, részben. Csak amikor mi próblgatunk, tesztelünk vírusírtókat, védelmi alkalmazásokat, akkor fertőzés esetén nem kiabálunk ki a fejünkből egy óriásit, hogy mennyire szar windows, mert volt pofája megfertőződni. Ennek ellenkezője történik. Bevállaljuk, kockáztunk, ha bukta van, akkor így jártunk.
-
csaba1203
addikt
válasz
zazenke #32242 üzenetére
Nem véletlenül.Sztem nagyon jó lesz a végleges.A Panda saját fórumán sem találnak semmi bug-ot benne és én sem találtam amíg fenn volt.Nagyon jó a detektálása kicsi szinte semmi a rendszerigénye.És hasonlóan dolgozik,mint a MBAM vagyis a cloud-ra támaszkodik teljesen.
-
polonic
félisten
-
válasz
zazenke #31799 üzenetére
Ha van felesleges hajszálad akkor kipróbálhatod, nincs whitelist, innentől kezdve bármit csinálsz a gépen, elindítasz egy böngészőt, 6-szor kérdez rá, hogy de el akartad-e indítani... szvsz useless. languy-nak még így is sikerült kártevőt bekapni vele a youtube videoteszten, és nem temp mappában lévő inaktív kártevő volt...
-
BigManus
addikt
válasz
zazenke #31799 üzenetére
Mivel a Comodo 4.1 kaki lett, lekerült és feltettem a Panda 2011-et.
A kezelő felülete hasonló, mint a 2010-nek, csak sötétebb.
Első ránézésre semmi extrát nem fedeztem fel benne, de majd meglátjuk.
Egyenlőre Angol és Spanyol nyelven elérhető.
Viszont a találati aránya úgy látom javult előnyére. -
-
blattida
nagyúr
válasz
zazenke #31765 üzenetére
A comodo alapbeállításokkal közel sem teljesít 340 pontot, ráadásul a legfrissebb kiadásokat megelőzően a 4-es is sorozatosan nem tudta hozni a maximumot, ráadásul nagyon beállítás kérdése is...
A ZA nem is fog neked annyit hozni, mivel a proaktív képességei nem teszik erre alkalmassá.
Az OA talán 320 pontra képes( amint látom, rosszul emlékeztem), ami elég jó...a kaspersky fala szintén, a defensewall is képes a maximális 340 pontra...
-
nfsu17
veterán
válasz
zazenke #31408 üzenetére
Az a-squared az mindent fog, ami kicsit is gyanús...kis túlzással. Ez mind szép és jó, de ha CSAK rá hallgatok, akkor kismillió programot nem lehetne használni, mert neki minden gyanús. Ezért csak pro usereknek ajánlott, akik tudják biztosan mi FP, mi nem. Mert csak 1 fájlt töröljenek, ami a2 szerint gyanús, és win rendszerfájl, aztán megy a siránkozás. Alaposan utána kell járni minden találatára és ésszel törölni.
Hogy csak egy gyors példát írjak: pl neki a dvb-t lejátszó szoftverem is rosszindulatú volt.
Amúgy ami neked fut a2, az proaktívos? Mert a free az nem az.
Korábban kérdeztem: az Emsisoft mennyire figyeli a free a2 programból küldött vakriasztás találatokat? Elkezdik elemezni, mint orosz barátaink? (eddig nem úgy tűnt, kb "le se...".
-
blattida
nagyúr
válasz
zazenke #31370 üzenetére
Proaktív része a heurisztikán kívül nincs, az pedig az ingyenesben is benne van, csak még nem aktiválták, mivel friss dologról (shuriken) van szó.
Viselkedés alapú motor nincs benne, az, hogy a későbbiekben lesz e, az a jövő zenéje.
Ám az tény, hogy rohamosan fejlődik, egyre több funkció kerül bele, egyre több és jobb képességekkel rendelkezik.Ez kimondottan kiegészítő védelem, abban pedig az egyik, ha nem a legjobb.
-
nfsu17
veterán
válasz
zazenke #31366 üzenetére
Amit én tudok róla, az kevés, de elmondom.
Van benne webhely blokkoló, azaz IP cím alapján még az oldal betöltése előtt blokkol olyan oldalt, ami, ha nem minden igaz, az adatbázisában benne van.Van benne aktív védelem. Futtatáskor már szól, hogy ezt nem kéne, karanténba vele.
Rar-ba, pdf-be nem lát bele, max kicsomagoláskor jelez.
A felismerése elég jó, ahogy blattida ezt folyamatosan prezentálja nekünk friss vírusokon.
Van benne heurisztikus kereső (pár hsz-al olvass vissza, pont nekem írták), de még gyerekcipőben jár.
False pozitivja szerintem jó, azaz kevés van belőle.
Minden amit leírtam, az a fizetősre vonatkozott, a FREE az eléggé butított és gyak. csak keresésre jó, azaz nincs benne az aktív védelem.
Többet majd a mester elmondanak.
Aktív témák
Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Renault, Dacia topik
- Autós topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kerékpársportok
- Cyberpunk 2077
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S22 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG Flow Z13 + ROG XG RTX 3070 - i9 12900H 16GB DDR5 RAM 1TB SSD + RTX 3070 8GB WIN
- 127 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest