- iPhone topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kötelező újdonság kerül a telefonok dobozába e hónaptól
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Aktív témák
-
Laybee
őstag
válasz
Erőforrás #5126 üzenetére
Szia! Nem Vistát használok, sima xp sp2. A rendszer annyi, hogy automatikus indításon van skype,msn, google desktop, yahoo widget, outpost, nod32, meg a driverek természetesen. Ezzel, hogy írom e sorokat 650 mega a használt ramom. Ezzel nincs is semmi baj. Soha nem volt lassú a gépem, lapozófájl nélkül se, most lapozófájlal is ugyanolyan. Nemrégen úgy kezdődött, hogy használtam a gépet, böngésztem, skype. Aztán egyszercsak kicsit kifagyot, aztán közölte hogy kevés a ram. Na mondom mi fene, feladatkezelő, végignéztem, hogy melyik volt a ludas, és az acs.exe volt 1giga önmagában. Azt se tudtam melyik program ez, mivel bezárni nem lehetet, utána jöttem rá, hogy outpost. Vírus nincs, nod32, outposttal és a-squared anti-malware-al sincs semmi. Tény idővel növekszik az acs.exe kb 2-3 óra használat után.
Nem tudom, hogy jó kombináció ez de sosem éreztem a gépet biztonságban ezekkel (nod32, outpost), van jobb páros amúgy?
Remélem elég részletesen irtam le a problémát, de ha nem akkor szivesen válaszolok.
Aktív témák
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Nintendo Switch 2
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Új, Prime szériás ház jelent meg az ASUS kínálatában
- Call of Duty: Modern Warfare III (2023)
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Elite: Dangerous
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Új, bontatlan World of Warcraft gyűjtői kiadások
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- Samsung Galaxy S23 Plus 256 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged