- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Elérhető az alvási apnoe funkció a magyar Samsung órákon
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi Redmi Note 10S mikrofon problèma
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Aktív témák
-
Laybee
őstag
válasz
Erőforrás #5126 üzenetére
Szia! Nem Vistát használok, sima xp sp2. A rendszer annyi, hogy automatikus indításon van skype,msn, google desktop, yahoo widget, outpost, nod32, meg a driverek természetesen. Ezzel, hogy írom e sorokat 650 mega a használt ramom. Ezzel nincs is semmi baj. Soha nem volt lassú a gépem, lapozófájl nélkül se, most lapozófájlal is ugyanolyan. Nemrégen úgy kezdődött, hogy használtam a gépet, böngésztem, skype. Aztán egyszercsak kicsit kifagyot, aztán közölte hogy kevés a ram. Na mondom mi fene, feladatkezelő, végignéztem, hogy melyik volt a ludas, és az acs.exe volt 1giga önmagában. Azt se tudtam melyik program ez, mivel bezárni nem lehetet, utána jöttem rá, hogy outpost. Vírus nincs, nod32, outposttal és a-squared anti-malware-al sincs semmi. Tény idővel növekszik az acs.exe kb 2-3 óra használat után.
Nem tudom, hogy jó kombináció ez de sosem éreztem a gépet biztonságban ezekkel (nod32, outpost), van jobb páros amúgy?
Remélem elég részletesen irtam le a problémát, de ha nem akkor szivesen válaszolok.
Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Xbox Series X|S
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Elemlámpa, zseblámpa
- Milyen program, ami...?
- Nintendo Switch 2
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- Új, bontatlan World of Warcraft gyűjtői kiadások
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Realme C30 32GB, Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- AKCIÓ! ASUS B650M R5 7600X 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Be Quiet! Pure Base 500FX ASUS 1000W
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- Fotós felszerelés - Stúdió lámpa / Softbox / Vaku
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged