Hirdetés

Keresés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• cherockee

aktív tag

most is használom az 5510esem, 62 mega a memoriája effektive, amugy a gyári headset ratyi. nagyobb fülesekkel, hifivel kicsit gyenge a hangja, rádióvevő viszont joo.

most akarok egy iaudio-t meg egy uj mobilt helyette, mert szerintem sincs olyan mobil amiben minőségi mp3 lejátszó lenne.

próbáltam p800ast, p910i-t, 9210i-t...egyik se szól szépen. 9210 szinte mono, halk, ás macerás a lejátszás, sokat fagy a progi rajta. p910i-n szépen szól a hang, de csak gyári headsettel, kábelt meg lehet ugyan bontani, ergo lehet rákötni mást is. p800as kicsit tompa...DE:
    HA összehasonlitom azt hogy a sony-ericcson memokártya kb olyan áron van mint egy olcsóbb pendrive-mp3lejátszó, és azok kb ugyanugy szólnak, nem nagyon vennék csak ezért p800ast, p910est. 9210 meg nem erre való.

az uj sony ami kikapcsolva mp3 lejátszó, bekapcsolva mobil+mp3 nemtom miylen lesz, lehet ez már végre jool fog szolni. amugy a 9500-9300as kommunikátorok ha jool tom gyárilag tudnak mp3azni, azok is lehet jool szolnak.

szerintem nézz szét palm-pda-ppc körökben, itt is vannak olyanok amik GSM funkciót és mp3at is tudnak.

Új hozzászólás Aktív témák