- Íme az új Android Auto!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Leica kamerákat kap a Xiaomi Mix Flip 2 is
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Yettel topik
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
Új hozzászólás Aktív témák
-
djyuri
őstag
Egy rossz upp...
Sajna rossz tapasztalatom volt kb három vagy öt,de lehet kicsit tööbhónapja...
Megált az alaplapom,de én a procira gyanakodtam,mivel az alaplapot nehezebb beszereznem...
Éshát szokásos dolgok...havertól gép el kölcsönbe...
neki 1.7-es cerkája van...Abba proci bele..celeron gyári hűtője rá...bekapcs...azonnal biosz...hátha meleg a proci...nem is figyeltem fel arra,hogy megy a procim...
Szal a biosz hőfok kb 35 fok...néztem úgy két percig (persze még lefogatva se volt a borda,csak úgy rá volt téve egy kis pasztával és rányomva gyengéden s utána gravitáció ruzlez...persze a gép az ölemben és fekve...)
Legnagyobb meglepetésemre az 1.7-es celeron gyári hűtőjével a 3.06-os ht-s northwood-om maxon nyomva max 48-50 fok,de asszem túlzok is,mert én 44-re emlékszem kb
És amit tudni kell...a celeron alapból 60 fok és 100%-on meg néha le is oldott a lap (abit BD72)...
Persze a sorozatos pasztázgatás és proci síkra reszelgetés is meg volt...de semmi eredmény...borda olyan forró,hogy izületig hatolt,ha megfogtam pár perc működés után...
És ami még fontos: az én pentiumommal (3.06) sokkal hidegebb az alaplapon minden,mint a celeronnal...
Tehát a celeronok valamiért xar-ok...
Persze nem bírtam ki,hogy ne tegyem rá a vízhűtésemet
Azzal meg (persze akkor még meg volt a két renault hűtőm is) 32 fok-tól 41 fok...
Asszem nem írok többet,mert kitőrlik...
Új hozzászólás Aktív témák
- Íme az új Android Auto!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- Furcsán, de elstartolt a GeForce RTX 5050 Laptop GPU
- PlayStation 5
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Apple asztali gépek
- Motoros topic
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- BestBuy ruhás topik
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 9700X Processzor!
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 7700 Processzor!
- i5-8400 Processor, 6 mag, Max Turbo 4.00 GHz, ajándék hűtővel-elkelt TheCrafter22, értékelésre vár
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 8700G Processzor!
- Intel Core Ultra 7 265 /// Bontatlan, Teljesen Új // Üzletből, Számlával és Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged