Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• djyuri

őstag

válasz Solad #28 üzenetére

Egy rossz upp...
    Sajna rossz tapasztalatom volt kb három vagy öt,de lehet kicsit tööb :U hónapja...
    Megált az alaplapom,de én a procira gyanakodtam,mivel az alaplapot nehezebb beszereznem...
    Éshát szokásos dolgok...havertól gép el kölcsönbe...
    neki 1.7-es cerkája van...Abba proci bele..celeron gyári hűtője rá...bekapcs...azonnal biosz...hátha meleg a proci...nem is figyeltem fel arra,hogy megy a procim :D ...
    Szal a biosz hőfok kb 35 fok...néztem úgy két percig (persze még lefogatva se volt a borda,csak úgy rá volt téve egy kis pasztával és rányomva gyengéden s utána gravitáció ruzlez...persze a gép az ölemben és fekve...)
    Legnagyobb meglepetésemre az 1.7-es celeron gyári hűtőjével a 3.06-os ht-s northwood-om maxon nyomva max 48-50 fok,de asszem túlzok is,mert én 44-re emlékszem kb :F
    És amit tudni kell...a celeron alapból 60 fok és 100%-on meg néha le is oldott a lap (abit BD72)...
    Persze a sorozatos pasztázgatás és proci síkra reszelgetés is meg volt...de semmi eredmény...borda olyan forró,hogy izületig hatolt,ha megfogtam pár perc működés után...

És ami még fontos: az én pentiumommal (3.06) sokkal hidegebb az alaplapon minden,mint a celeronnal...
    Tehát a celeronok valamiért xar-ok...
    Persze nem bírtam ki,hogy ne tegyem rá a vízhűtésemet :P
    Azzal meg (persze akkor még meg volt a két renault hűtőm is) 32 fok-tól 41 fok...

Asszem nem írok többet,mert kitőrlik...

Új hozzászólás Aktív témák