Új hozzászólás Aktív témák
-
jakobkacsa
senior tag
válasz
kalmanka19 #35 üzenetére
igen, tudjuk, ezt mar elmondtuk, harry benezte, elofordul
de ha egy hangyanyit hanyagolnad a felkialtojeleket, es nehol pontot is hasznalnal, jot tenne a stilusodnak
megertjuk a sok felkialtojel nelkul is...
(no offense meant) -
jakobkacsa
senior tag
válasz
kalmanka19 #24 üzenetére
egye fene, tenyleg nem a teljesitmeny szamit, hanem az, hogy az egyes agakon mekkora aramerosseget tud leadni, mivel azonban az adott agakhoz adott feszultseg tartozik, nem okoz nehezseget osszeszorozni a feszt az aramerosseggel, ami ugyanannyi informaciot tartalmaz, es ez a teljesitmeny
az viszont mindenkeppen igaz, hogy nem _csak_ az OSSZteljesitmeny szamit, hanem az agak teljesitmenyei kulon-kulon is
eppen ezert ajanlottam egy 500W koruli Enermaxot, mert mar lattam Enermax specifikaciokat, es tudom, hogy baromi eros a 12V-os ag, es a nagyobb (500W korul mar biztosan) Enermaxokban 2 12Vos ag van - egy ilyen HDDkkel teli gepnek pedig pont ez kell, ha jol tudom (legalabbis indulasnal mindenkepp)
de ha tudnek olyan tapot mondani, ami mondjuk osszesen 360Wos, de 12V-on tudja egy ilyen nagy Enermax teljesitmenyet, akkor azt ajanlanam (merthogy egyebkent nem egy uberkonfig, bar sok RAM van benne, de kis fogyasztasu VGA, es a Thunderbird sem zabal meg 100Wot..)
ilyen tapot azonban nem ismerek, es a gyartoknak egyebkent is szokasuk a jo dolgokat a nagyobb/dragabb termekekbe beepiteni (nem csak szamtechben - lasd autogyartas), igy velemenyem szerint az 500as (vagy 480-490es, pontosan nem tudom, milyen van) Enermax egyaltalan nem egy rossz ajanlat/tanacs -
jakobkacsa
senior tag
OMG
es ezt egy 420as Chieftec elinditja? hmmm, jo ajanlolevel
ha mar egyszer elindult, akkor valszeg sokkal kisebb a terheles, hacsaknem egyszerre seekel/ir/olvas az osszes HDD
de indulas nem lehet kissamli
szerk: en is egy szep nagy 500W koruli Enermaxot vennek egy ilyen szornyeteghez, 2x 12Vos aggal, hogy tenyleg ne legyen gond, amikor felporognek a vinyok
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- SkyShowtime
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Nintendo Switch
- Black Myth: Wukong
- Autós topik
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Milyen autót vegyek?
- Stellar Blade
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250 i5 6600 16GB DDR4 256 SSD 500GB HDD GTX 1050 2GB Zalman Z1 Njoy 550W
- AKCIÓ! ASUS ROG Zephyrus GA403UV Gamer notebook - R9 8945HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- Update 06.24. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Újszerű Asus ExpertBook B1 B1500 - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest