Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Nő az eSIM-ek iránti igény
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Elmossa a Samsung a valóság és az AI-fantázia határát
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A72 - kicsit király
- Yettel topik
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Google Pixel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- A tokot is átvariálja a Samsung
PROHARDVER! témák
IT café témák
Aktív témák
-
Pompi
nagyúr
A topikot zárom, itt lehet folytatni:
-
shteer
titán
Talán itt többen tudnak segíteni
de ha jól gondolom még T7700 is mehet bele
-
akoska23
aktív tag
Hello egy Fujitsu Esprimo 5535 laptopot használok 2.2 Intel celeron procival.Nagyobbra cserélném csak nem tudom mekkora a maximális befogadóképessége mert teljesen laikus vagyok. Csak azt tudom hogy 478 MN foglalata van. A kérdés mekkora procit és milyet vehetnék bele esetleg Core2 öt? Segitsetek pontos név tipus kéne mert hollandiában lakom és nehéz az eladokkal beszélgetni köszönöm.
Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Intel I7-7700K / Beszámítás OK!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 6700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i5 9400F 6 mag 6 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i5 8500 6 mag 6 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Üzleti előfizetők hirdetései
- Bomba ár! HP ProBook 430 G6 - i5-8265U I 8GB I 128SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W10 I Gari!
- iPhone 17 Mist Blue 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - Számlás
- Raktáron lévó VGA-k!!! Kamatmentes részletre is!! Érdeklődj!!!
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest